Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Anasko @ 2008 03 02, 22:18)
Aciu 4u.gif  pasalinau ta neestetiska  hihihi.gif su nugara (3) norejau parodyti koks diiiiidelis tetis ir mazas vaikelis smile.gif
Gaila kad modelis labai jau plaukotas doh.gif depiliotis atsisako del meno biggrin.gif

nu tai galima aprengt, ar tiesiog kitu kampu imt. 3 - man ne tas matosi, ka tu noretum, o disbalansas kompozicijoje, plius daug apgamu ant nugaros, tai kazkaip pirmiausiai i juos ir krenta demesys. aj, as kai tai grieztai kritikuoju tai jauciuos tokia "zinove", paciai dar iki tvarkingu foto kaip iki menulio irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(Anasko @ 2008 03 02, 20:58)
As siandien apturejau maza sesejuke blush2.gif  su zmogum kuri diena dazniausiai nematau doh.gif  Nuotraukos nepretenduoja i mena, bet man labai mielos ax.gif  Labai noreciau jusu kritikos, aisku jeigu foto vertos demesio ax.gif  Trukumai- buvo tamosoka net su dviem langais, tai ISO 1600 verysad.gif ir aisku triuksmas didziulis.  Siaip tiktu temai "dviese" bet turbut nera kazko tokio kad neidedu ten blush2.gif

Kontrasto rodos padauginai visoms.
Pirmosios kirpčiau apie vieną cm iš apačios ir iš dešinės pusės ties mažiuko alkūne. Šiaip šiltas, mielas momentas.
Antrosios norisi iš dešinės pakirpti. Bet smagiai ten vaikutis į plaukus įsikabinęs.
Trečioji. Keista kompozicija. Nukirpta vaikiuko rankutė, paimta daug vyro nugaros. Vyras nusisukęs, taigi manau ne jis pagrindinis šios foto personažas, todėl kirpčiau iš apačios maždaug iki jo kaklo.
Ketvirtoje mano favoritė. Mieli abu žvilgsniai. gera žiūrėti į tokią, nors kokybės trūksta. Kirpčiau iš viršaus kiek ir iš apačios, labiau akcentuodama abiejų žvilgsnius.
Atsakyti
QUOTE(MyWay @ 2008 03 02, 21:45)
kokia galutinė kaina būtų į Lt mirksiukas.gif

nežinau. siųstis nežadu. tik laikau linką, kad paieškot LT rusų kalbų knygynuose. bet buvo susidomėjusių, tai ir painformavau blush2.gif

gaziulka, man kažkodėl antra mieliausia. gal kad JB ir vaikas nesislepia už virvės. kažkaip ji labai įkrito į širdį, kitos ne... doh.gif kodėl taip yra, negaliu paaiškinti unsure.gif

anasko, man pirma ir paskutinė krito į akis... matyt mažiausiai erzina visokios smulkmenos... pirmoji manau puikiai temai "dviese" tiktų mirksiukas.gif paskutinei jaučias kokybės trūkumas, todėl nepamilstu jos blush2.gif

elina, man tie šuniukai nepatinka, todėl portretas tik ir yra portretas šuniuko doh.gif pirmoje patiko momentas, bet su PS tai padauginta, todėl negaliu objektyviai įvertinti. erzina tas superdirbtinumas... (stojų į partiją "ištrinkim Elinai PS" lotuliukas.gif )

inc, jei ten tavo daryta foto dedikuota Bitutei tai bigsmile.gif blink.gif bigsmile.gif blink.gif
pavydu net paliko blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sansara: 02 kovo 2008 - 22:52
Gaziulka man pasirode, klaidingai hihihi.gif, kad jei mama graziai ziurisi nuoga , tai ir tetis turetu irgi ziuretis bigsmile.gif bet as taip pripratau prie jo "defektu" kad net nepamaciau doh.gif Aciu uz pastabas smile.gif

Desire si karta originalus turiu net 2 bigsmile.gif tai galiu kirpti kaip patarsyte 4u.gif Taip geriau g.gif user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Sansaraaciu 4u.gif galvojau as deti jas i tema, bet pabijojau kad neistversiu laukti 2 sav komentaru biggrin.gif Gal dar aplankis koks ikvepimas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Anasko @ 2008 03 02, 22:58)
Gaziulka man pasirode, klaidingai  hihihi.gif, kad jei mama graziai ziurisi nuoga , tai ir tetis turetu irgi ziuretis bigsmile.gif  bet as taip pripratau prie jo "defektu" kad net nepamaciau doh.gif  Aciu uz pastabas smile.gif

cia jokie ne defektai, ir nesakau, kad vyrai turetu skustis pazastis ar pan - cia labiau apie estetika nuotraukose mirksiukas.gif nu bet supratom viena kita, uzdarom ta diskusija drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2008 03 02, 23:49)
todėl portretas tik ir yra portretas šuniuko 

doh.gif jei žinotum kiek laiko aš paskui jį keliais šliaužiojau kol pagavau susimąsčiusį, į vaikus užsižiūrėjusį doh.gif . Jie toookie judrūs, nesiduoda fotkinami. Man jo portretas tiesiog- sėkmė biggrin.gif . Net šeimininkai neturi jo foto, nes niekaip nufotkint negali. O PS netrinkit man biggrin.gif , asmeniškai man- pakankamai skoninga manipuliacija su draugės nuotrauka. Nors ir pati foto nešpietna, bet jai asmeniškai tokią padariau, jai labai patiko blush2.gif ax.gif
Papildyta:
Anasko, man patiko tavo nandymai su tėveliu ir mažyliu smile.gif . O plaukuotos pažastys- gėris biggrin.gif . Man depiliuotas dieds- ne dieds unsure.gif biggrin.gif . O nugarą bandyk pridengt kokiu įdomiu skuduru, rankšluosčiu g.gif
Atsakyti
Bitele, sveikinu su Gimimo Diena 4u.gif
As truputi paveluotai... blush2.gif Pamaciau sveikinimus, o kadangi geliu foto neturejau, siandien specialiai ieskojau sviezios, naujos zalumos. Taigi su Gimtadieniu, su Pavasariu, pirmieji lapeliai Tau nuo manes 4u.gif
Geru, Kurybingu metu 4u.gif
user posted image
Atsakyti
dar savaitgalis forume lotuliukas.gif

kur pasiūlytumėte nešti mano Nikon'ą taisyt dėl užstrigusio objektyvo. garantijos nėra. man vienas draugas siūlo pas kažkokį meškauską į fototechnikos pard. pylimo g... g.gif

ca_girl - kadras bigsmile.gif pas mus irgi jau pirmieji krūmų lapeliai kalasi thumbup.gif
Atsakyti
Sansara, pas Mečkauską ir aš siūlau smile.gif geriausias jis fototechnikos meistras smile.gif

California rolleyes.gif ech kaip laukiu pavasario!

Vienas iš vakarykščių kadrų išslinkus iš lovos pažiūrėt ką veikia vaikis su tėčiu smile.gif Patinka man jis, nors visgi galėjau pasirinkti didesnę ryškumo zoną, kad vyras irgi būtų ryškumo zonoj.. ir žiūriu spalvos kažkokios pridvėsę unsure.gif nieko jom nedariau, tik čia įkėlus tai pastebėjau..

user posted image

Toliau einu sirgt..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pupeliukas: 03 kovo 2008 - 10:13
Pupeliuk, na va, dabar aišku į ką tavo vaikis panašus lotuliukas.gif bent jau šioje foto, tai grynas tėvelis viskuo thumbup.gif aga,aš irgi norėčiau vyro fokuse g.gif
sveikatos 4u.gif jau susiradau mečkausko kontaktus, ryt bandysim kulniuot doh.gif
Atsakyti
Bet tikrai, Pupeliuk biggrin.gif , vaikiukas grynas tėvelis 4u.gif
Atsakyti
Pupeliuk, man labai patinka tavo pridvėsę biggrin.gif spalvos. Jau ne pirmą kartą pastebiu jas. Galvojau, kad truputį saturation nuimi, bet jei originalas, tai man visai fainai. Nuotrauka puiki ir tetuko man visai nesinori fokuse. Tik tai ko tai tetukas pirmas žvilgsnį traukia lotuliukas.gif Čia rimtai - be jokių raguotų užuominų biggrin.gif
Greičiau sveik 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Puriena6: 03 kovo 2008 - 10:24