Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Sansara @ 2008 03 02, 21:17)
yra būdų.
galima ir su PS bandyt per funkciją Reduce Noise... ir yra programėlių visokių. kažkiek prarandama kokybės, bent jau su PS  g.gif kitų nebandžius  blush2.gif

ačiū, mano ne cs2, tai tokios nėra, yra kažkoks despecle. Bandžiau ir su kitokiom programytėm, bet tiesa, kad prandama kokybė. Nors siu triukšmais ta kokybė irgi šiaip sau...

Jei jau visi sveikinat, tai ir aš prisidedu, o tai kažkaip nemandagiai jaučiuos
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kukuruku: 02 kovo 2008 - 21:11
QUOTE(sayonara @ 2008 03 02, 17:07)
sveikos,

nusipirkau rc-5 nuotolinio valdymo pultelį savo fotikui ir atradau, kad jis neveikia. ar tai gali būti pultelio brokas, ar jis gali netikti būtent mano fotikui? nors internete radau, kad jis tinka CANON eos'ams.. gal būsiu nepakankamai pasidomėjus?.. verysad.gif

Aš kai pirkau savajam , nešiaus fotoaparatą. Juk viską gamina Kinija, reik tikrint...
Atsakyti
žvėriuk, ar buvai Kaziuko mugėje? Kur foto? Mes nėjom, baisiai vėjuota buvo, bijaojau vaikus peršaldyti unsure.gif
Atsakyti
MyWay, aciu 4u.gif

Elina, labai patinka tavo darbai su suniuku thumbup.gif Saunuole thumbup.gif

Bite Maja, su gimimo diena 4u.gif
Atsakyti
Bitele, su gimimo diena happybday.gif

QUOTE(Sansara @ 2008 03 02, 15:08)
netyčia parefrešinau linką, kur sillwio apie bressoną knygą užsisakinėjo. iki kovo 22 dienos, į LT knygų pristatymo nuolaida 50 proc  mirksiukas.gif jei kas domėjotės, dabar pati geriausia proga užsisakyt...  g.gif

kokia galutinė kaina būtų į Lt mirksiukas.gif
Atsakyti
As siandien apturejau maza sesejuke blush2.gif su zmogum kuri diena dazniausiai nematau doh.gif Nuotraukos nepretenduoja i mena, bet man labai mielos ax.gif Labai noreciau jusu kritikos, aisku jeigu foto vertos demesio ax.gif Trukumai- buvo tamosoka net su dviem langais, tai ISO 1600 verysad.gif ir aisku triuksmas didziulis. Siaip tiktu temai "dviese" bet turbut nera kazko tokio kad neidedu ten blush2.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Papildyta:
Gaziulka man foto visai nieko, tik 1 ir 2 noretusi kad tas apskritimas butu labiau i apacia nuleistas, daug erdves gavosi virs galvos g.gif o 3 unsure.gif gaila kad verkia unsure.gif
O kaip tu cia taip padarei listen.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anasko: 02 kovo 2008 - 22:18
Labuka 4u.gif

vis pasijungiu, nd pasiziuriu, cia paskaitau, bet va kazkoks nefotografamenesis man. nei nuotaikos, nei oru, nei laiko nei siaip nusiteikimo ner g.gif tikiuos trumpam smile.gif

o va labai noriu Bitute su gimtadieniu pasveikint smile.gif tai ir sveikinu tada 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

o Anasko smagi serija, tik man pilkoka kotais, daugiau kontrasto gal g.gif antra ypac patiko, akys kaip kukuliai bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo latoya: 02 kovo 2008 - 22:00
Elina pas mus irgi toks suniukas bigsmile.gif toy-terjeras g.gif Vrednas zaraza cool.gif O pirma nuotrauka man jau nebe foto unsure.gif labiau manipuliacijos su PS, nors gavosi idomiai 4u.gif
Atsakyti
Anasko, 3 - visai neverkia, zvengia mirksiukas.gif O "padariau" fotografuodama per skyle mirksiukas.gif

Tavo foto man labiau isgryninti noretusi - kur matosi pvz tecio galva, tai ir norisi, kad visa tilptu, o kai kur t.t. detales kad "netilptu" - pvz nesupyk, bet man plaukuotos vyro pazastys nebaisiai estetiskai nuotraukose atrodo. arba 3 foto pvz nugaros maziau norisi. Mielumo ir emociju nestokoja mirksiukas.gif daugiau kontrasto, manau, tik paryskintu isdegimus kai kur (2,4).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaziulka: 02 kovo 2008 - 22:08
QUOTE(latoya @ 2008 03 02, 21:59)
o Anasko smagi serija, tik man pilkoka kotais, daugiau kontrasto gal g.gif antra ypac patiko, akys kaip kukuliai bigsmile.gif  thumbup.gif

Aciu 4u.gif siaip kontrastinau, bet bijojau perkontrastinti bigsmile.gif
Atsakyti
kadangi mano vienas vyrukas migdo kita vyruka turiu siek tiek laiko ( vistiek abu smigs biggrin.gif ) tai pazaidziau Anasko su viena tavo foto kuri man labai patiko, tik tas pilkumas trukde, dar nuemiau apgamus ( nes zvilgsni nukreipe nuo tu akuciu), truputi apkirpau...tikiuosi nesupyksi, jei netinka istrinu iskart mirksiukas.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Gaziulka @ 2008 03 02, 22:07)
Anasko, 3 - visai neverkia, zvengia mirksiukas.gif O "padariau" fotografuodama per skyle mirksiukas.gif

Tavo foto man labiau isgryninti noretusi - kur matosi pvz tecio galva, tai ir norisi, kad visa tilptu, o kai kur t.t. detales kad "netilptu" - pvz nesupyk, bet man plaukuotos vyro pazastys nebaisiai estetiskai nuotraukose atrodo. arba 3 foto pvz nugaros maziau norisi. Mielumo ir emociju nestokoja mirksiukas.gif daugiau kontrasto, manau, tik paryskintu isdegimus kai kur (2,4).
Aciu 4u.gif pasalinau ta neestetiska hihihi.gif su nugara (3) norejau parodyti koks diiiiidelis tetis ir mazas vaikelis smile.gif
Gaila kad modelis labai jau plaukotas doh.gif depiliotis atsisako del meno biggrin.gif
Papildyta:
Latoyatavo geresnis variantas blink.gif 4u.gif
Atsakyti