Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(sayonara @ 2008 03 02, 16:07)
sveikos,

nusipirkau rc-5 nuotolinio valdymo pultelį savo fotikui ir atradau, kad jis neveikia. ar tai gali būti pultelio brokas, ar jis gali netikti būtent mano fotikui? nors internete radau, kad jis tinka CANON eos'ams.. gal būsiu nepakankamai pasidomėjus?.. verysad.gif

o nepaklausei pirkdama ar tinka? g.gif
tuoj internete pažiūrėsiu g.gif g.gif g.gif
P.S. o tavo 40D?
tai kažkaip nerandu jo paminėto (Canon RC5 Remote control (works with EOS 10, 100, 30, 50/ 50E & caption compacts)
o kitur randu (Canon EOS Digital 40D, 400D, 350D, 300D, and Canon SLR film cameras EOS-10, 100, 30, 50, 50E, 30E & Caption Compacts) doh.gif

o tu įjugnt moki? reikia kur taimeris spausti kelis k, kol atsiras distancinio ženkliukas... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sansara: 02 kovo 2008 - 16:22
O ir Bitutės tortadienis šian bigsmile.gif Sveikinimai 4u.gif MB irgi šian gimtadienis wub.gif
Atsakyti
as vel su vaiku kitu kampu

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2008 03 02, 16:17)
o nepaklausei pirkdama ar tinka?  g.gif
tuoj internete pažiūrėsiu  g.gif  g.gif  g.gif
P.S. o tavo 40D?
tai kažkaip nerandu jo paminėto (Canon RC5 Remote control (works with EOS 10, 100, 30, 50/ 50E & caption compacts)
o kitur randu (Canon EOS Digital 40D, 400D, 350D, 300D, and Canon SLR film cameras EOS-10, 100, 30, 50, 50E, 30E & Caption Compacts) doh.gif

o tu įjugnt moki? reikia kur taimeris spausti kelis k, kol atsiras distancinio ženkliukas...  g.gif

neklausiau tiesiogiai. prieš užsakydama internetu paskambinau paklausti, ar jų yra. sakė, yra. mačiau kitam saite prie jo prirašyta, kad tinka canon eos'ams, tai ir nebeklausiau. instrukciją perskaičiau, atrodo, pagal ją bandau naudoti, nifiga biggrin.gif
aš kur taimeris ir spaudau, bet tas ženkliukas neatsiranda..biggrin.gif
bože, nu rytojaus sulauksiu ir paskambinsiu, gal apsižioplinau biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
Atsiprašau, kad nesuskaičius visų temų klausiu, bet gal kas galit patart kaip aptvarkyt labai apsitriukšmavusią nuotrauką? Ar jai jau viskas? blush2.gif
Atsakyti
Bitele su GIMIMO DIENA!!! 4u.gif 4u.gif 4u.gif Sveika istojus i trisdesimtmeciu kluba bigsmile.gif biggrin.gif Linkiu optimizmo,geros nuotaikos ir neuzmirstamo gimtadienio! heart.gif

Atsakyti
Merginos, labai ačiū už sveikinimus 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(gus @ 2008 03 02, 18:21)
Bitele su GIMIMO DIENA!!! 4u.gif  4u.gif  4u.gif Sveika istojus i trisdesimtmeciu kluba bigsmile.gif  biggrin.gif Linkiu optimizmo,geros nuotaikos ir neuzmirstamo gimtadienio! heart.gif

nu, kam tu taip dabar viešai apie mano amžių laugh.gif man vis dar 20, o ne 30 laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2008 03 02, 17:07)
sveikos,

nusipirkau rc-5 nuotolinio valdymo pultelį savo fotikui ir atradau, kad jis neveikia. ar tai gali būti pultelio brokas, ar jis gali netikti būtent mano fotikui? nors internete radau, kad jis tinka CANON eos'ams.. gal būsiu nepakankamai pasidomėjus?.. verysad.gif

Turi tikti. Tik nukreipti ji reikia i fotika, nes ne visada suveikia. Zodziu, as pagal instrukcija pasijungiau - fotika perjungi ant Self-timer/remote control (Drive mode) sufokusuoji vaizdeli, tada nukreipi pulteli i fotika ir spaudi. O pultelis pas man nustatytas ant taskiuko t.y. be islaikymo.
Atsakyti
Bitut, su gimtadieniu!!!
Linkiu ikvepimo, geru kadru, kad technika negestu, kad sveikata butu puiki nepriklausomai nuo oro, kad gera nuotaika lydetu ir lietingom dienom!
Sekmes 4u.gif
Atsakyti
Bitut, su "gimšės dėna" 4u.gif 4u.gif 4u.gif . Čia taip kulverstukas krokodilą Gieną latviškai sveikina biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kukuruku @ 2008 03 02, 17:56)
Atsiprašau, kad nesuskaičius visų temų klausiu, bet gal kas galit patart kaip aptvarkyt labai apsitriukšmavusią nuotrauką? Ar jai jau viskas?  blush2.gif

yra būdų.
galima ir su PS bandyt per funkciją Reduce Noise... ir yra programėlių visokių. kažkiek prarandama kokybės, bent jau su PS g.gif kitų nebandžius blush2.gif
Atsakyti
Šiandien šventėm krikštasūnio gimtadienį, vėliau peržiūrėsiu kas gavosi. Kol kas to vaikelio mama su šuneliu 4u.gif

user posted image
Papildyta:
Šuniuko portretas biggrin.gif

user posted image
Atsakyti