Westa, kūdroj tema "skrydis" su visomis įmanomomis interpretacijomis
bituteeeee, su gimimo dienaaaa, su gimimo dienaaaaa, su giiimimoooo ir t.t. nuotraukos neturiu nei vienos su gėle vertos dėmesio tai tiesiog
Jurga, kokybė pastebimai geresnė, nei paskutines dvi kur rodei (ten atrodo tavo buvo vaizdelis ir berniukas balkone) apie įdomumą jau pakomentavo
Sveikinu Bite Maja su gimtadieniu!
Labai ačiū už komentarus!
QUOTE(Desiree @ 2008 03 01, 22:58)
pirmoji bent jau man nelabai įdomi. Tiesiog toks, apžvalginis, tursistinis vaizdas.
Antroji geresnė. Nors viršugalvis galėjo būti ir nenukirptas. Bet labai nemaišo. Labiau maišo kairė ranka. Jos pozicija tokia, kad atrodo čia kito žmogaus ranka, o ne mergaitės. Mano akims nelabai gerai žiūrisi, todėl norisi kirpti kažkiek iš dešinės.
Antroji geresnė. Nors viršugalvis galėjo būti ir nenukirptas. Bet labai nemaišo. Labiau maišo kairė ranka. Jos pozicija tokia, kad atrodo čia kito žmogaus ranka, o ne mergaitės. Mano akims nelabai gerai žiūrisi, todėl norisi kirpti kažkiek iš dešinės.
QUOTE(Elina @ 2008 03 01, 23:03)
Man ši patiko. Gal spalvom, gal šešėliais, o gal tiesiog vaiko emocija, natūralumu. Kabina kažkuo . Spriek į priekį, Jurga
QUOTE(westa @ 2008 03 01, 23:08)
Jurga, sveika prisijungus.. man irgi antroji miela.. sutinku, kad kiek dešinės reikėtų pakirpti
QUOTE(Puriena6 @ 2008 03 01, 23:12)
Jurga, fotogeniškas modeliukas Tačiau dešinėje pusėje dėl peršvietimo liko tuščias baltas plotas, kuris trukdo gėrėtis mergaite. Taip pat keistai žiūrisi kairė ranka.
QUOTE(Degutė @ 2008 03 01, 23:52)
Pirmoj nieko įdomaus nesimato, tiesiog vaizdelis pro langą.
Antroji patinka savo spalvingumu, saulės spindulių kritimu ant veidelio
Antroji patinka savo spalvingumu, saulės spindulių kritimu ant veidelio
QUOTE(Sansara @ 2008 03 02, 08:40)
Jurga, kokybė pastebimai geresnė, nei paskutines dvi kur rodei (ten atrodo tavo buvo vaizdelis ir berniukas balkone) apie įdomumą jau pakomentavo
Labai ačiū už komentarus!
Su gimtadieniu Bitele! Geresnių, linksmesnių, šaunesnių metų tau!!
O aš apsirgau vakar visą dieną pragulėjau su temperatūra lovoje, ir dabar galva sukasi ratu.. et..
O aš apsirgau vakar visą dieną pragulėjau su temperatūra lovoje, ir dabar galva sukasi ratu.. et..
Bitele nuosirdziausiai sveikinu su pacia nuostabiausia svencia. Ka galima palinketi fotografui Neprarasti ikvepimo ir toliau mus stebinti savo talentu. O kaip paprastam zmogui norisi palinketi : kad svajones taptu realybe. Gaila neturiu kol kas tokios nuotraukos kad negeda butu kitam zmogui padovanoti
Papildyta:
Degute pirmos dvi man nelabai trecia patinka, tik gal butu geriau jei visa supamoji kede butu parodyta net nezinau, bet lasiukai labai graziai kaba, kartu ir liudna foto ir grazi o paskutine irgi butu gera mano akim jei suprasciau kas ten savo uodega rodo Bet gavosi idomiai lyg parsiukas prasosi kad ji nupirktu praeiviai
Ir dar Inc nors tavo foto ir nekomentavimui, bet negaliu pratyleti kaip man patiko Labai labai Butu mano- kabetu ant sienos
Pupeliuk sveik
Mano vaikuciai is ligu neislipa tai labai suprantu visus sergancius
Papildyta:
Degute pirmos dvi man nelabai trecia patinka, tik gal butu geriau jei visa supamoji kede butu parodyta net nezinau, bet lasiukai labai graziai kaba, kartu ir liudna foto ir grazi o paskutine irgi butu gera mano akim jei suprasciau kas ten savo uodega rodo Bet gavosi idomiai lyg parsiukas prasosi kad ji nupirktu praeiviai
Ir dar Inc nors tavo foto ir nekomentavimui, bet negaliu pratyleti kaip man patiko Labai labai Butu mano- kabetu ant sienos
Pupeliuk sveik
Mano vaikuciai is ligu neislipa tai labai suprantu visus sergancius
Bite_maja, su gimtadieniu
Bite maja, aš irgi prisijungiu prie sveikinančių būrio:)
Su
Su