Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Westa, kūdroj tema "skrydis" su visomis įmanomomis interpretacijomis

bituteeeee, su gimimo dienaaaa, su gimimo dienaaaaa, su giiimimoooo ir t.t. lotuliukas.gif nuotraukos neturiu nei vienos su gėle vertos dėmesio doh.gif tai tiesiog 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Jurga, kokybė pastebimai geresnė, nei paskutines dvi kur rodei (ten atrodo tavo buvo vaizdelis ir berniukas balkone) 4u.gif apie įdomumą jau pakomentavo mirksiukas.gif
Atsakyti
Bitut, su gimimo diena! wink.gif 4u.gif 4u.gif

o čia nuo manęs saulutės ir šilumos biggrin.gif biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Sveikinu Bite Maja su gimtadieniu! 4u.gif

QUOTE(Desiree @ 2008 03 01, 22:58)
pirmoji bent jau man nelabai įdomi. Tiesiog toks, apžvalginis, tursistinis vaizdas.
Antroji geresnė. Nors viršugalvis galėjo būti ir nenukirptas. Bet labai nemaišo. Labiau maišo kairė ranka. Jos pozicija tokia, kad atrodo čia kito žmogaus ranka, o ne mergaitės. Mano akims nelabai gerai žiūrisi, todėl norisi kirpti kažkiek iš dešinės.

QUOTE(Elina @ 2008 03 01, 23:03)
Man ši patiko. Gal spalvom, gal šešėliais, o gal tiesiog vaiko emocija, natūralumu. Kabina kažkuo 4u.gif . Spriek į priekį, Jurga mirksiukas.gif

QUOTE(westa @ 2008 03 01, 23:08)
Jurga, sveika prisijungus.. man irgi antroji miela.. sutinku, kad kiek dešinės reikėtų pakirpti

QUOTE(Puriena6 @ 2008 03 01, 23:12)
Jurga, fotogeniškas modeliukas 4u.gif  Tačiau dešinėje pusėje dėl peršvietimo liko tuščias baltas plotas, kuris trukdo gėrėtis mergaite. Taip pat keistai žiūrisi kairė ranka.

QUOTE(Degutė @ 2008 03 01, 23:52)
Pirmoj nieko įdomaus nesimato, tiesiog vaizdelis pro langą.
Antroji patinka savo spalvingumu, saulės spindulių kritimu ant veidelio smile.gif

QUOTE(Sansara @ 2008 03 02, 08:40)
Jurga, kokybė pastebimai geresnė, nei paskutines dvi kur rodei (ten atrodo tavo buvo vaizdelis ir berniukas balkone)  4u.gif apie įdomumą jau pakomentavo  mirksiukas.gif

Labai ačiū už komentarus! aciuks.gif
Atsakyti
Su gimtadieniu Bitele! 4u.gif 4u.gif 4u.gif Geresnių, linksmesnių, šaunesnių metų tau!!

O aš apsirgau verysad.gif vakar visą dieną pragulėjau su temperatūra lovoje, ir dabar galva sukasi ratu.. et.. verysad.gif
Atsakyti
Bitele, nuosirdziausi sveikinimai 4u.gif
Atsakyti
user posted image Bitele nuosirdziausiai sveikinu su pacia nuostabiausia svencia. user posted image Ka galima palinketi fotografui g.gif Neprarasti ikvepimo ir toliau mus stebinti savo talentu. O kaip paprastam zmogui biggrin.gif norisi palinketi : kad svajones taptu realybe. Gaila neturiu kol kas tokios nuotraukos kad negeda butu kitam zmogui padovanoti verysad.gif

Papildyta:
Degute pirmos dvi man nelabai 4u.gif trecia patinka, tik gal butu geriau jei visa supamoji kede butu parodyta g.gif net nezinau, bet lasiukai labai graziai kaba, kartu ir liudna foto ir grazi 4u.gif o paskutine irgi butu gera mano akim jei suprasciau kas ten savo uodega rodo biggrin.gif Bet gavosi idomiai lyg parsiukas g.gif biggrin.gif prasosi kad ji nupirktu praeiviai 4u.gif

Ir dar Inc nors tavo foto ir nekomentavimui, bet negaliu pratyleti kaip man patiko blush2.gif Labai labai 4u.gif Butu mano- kabetu ant sienos ax.gif

Pupeliuk sveik unsure.gif 4u.gif
Mano vaikuciai is ligu neislipa unsure.gif tai labai suprantu visus sergancius unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anasko: 02 kovo 2008 - 13:03
Bite_maja, su gimtadieniu!!! 4u.gif
Gražių nuotraukų tinkančių šiai progai aš ir neturiu doh.gif
Atsakyti
Bite_maja, su gimtadieniu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
netyčia parefrešinau linką, kur sillwio apie bressoną knygą užsisakinėjo. iki kovo 22 dienos, į LT knygų pristatymo nuolaida 50 proc mirksiukas.gif jei kas domėjotės, dabar pati geriausia proga užsisakyt... g.gif
Atsakyti
Bite, sveikinimai birthday.gif birthday.gif Skanaus torto, puikiu kadru (M ar kokiam tik nori rezime biggrin.gif )!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaziulka: 02 kovo 2008 - 15:19
Bite maja, aš irgi prisijungiu prie sveikinančių būrio:)
Su 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
sveikos,

nusipirkau rc-5 nuotolinio valdymo pultelį savo fotikui ir atradau, kad jis neveikia. ar tai gali būti pultelio brokas, ar jis gali netikti būtent mano fotikui? nors internete radau, kad jis tinka CANON eos'ams.. gal būsiu nepakankamai pasidomėjus?.. verysad.gif
Atsakyti