Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Elina @ 2008 03 01, 22:24)
Fotkinau dukrą unsure.gif . Kiek apsirbau su PS unsure.gif
user posted image

man labai patinka portretas, tikiu, kad westai atrodo kitaip. ir kitos foto lietuje prie man asmeniškai širdies. kokybiškai atrodo, spalvos, kompozicija.. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurga @ 2008 03 01, 21:51)
Sveiki,
štai mano šios savaitės, du man labiausiai patinkantys bandymai  smile.gif
Patinka jie man savo šviesumu ir labai stengiausi, kad būtų šį kartą ryškesnis vaizdas. Nežinau, kiek pavyko...

pirmoji bent jau man nelabai įdomi. Tiesiog toks, apžvalginis, tursistinis vaizdas.
Antroji geresnė. Nors viršugalvis galėjo būti ir nenukirptas. Bet labai nemaišo. Labiau maišo kairė ranka. Jos pozicija tokia, kad atrodo čia kito žmogaus ranka, o ne mergaitės. Mano akims nelabai gerai žiūrisi, todėl norisi kirpti kažkiek iš dešinės.
Atsakyti
Originali unsure.gif

user posted image
Papildyta:
QUOTE(Jurga @ 2008 03 01, 23:51)

Man ši patiko. Gal spalvom, gal šešėliais, o gal tiesiog vaiko emocija, natūralumu. Kabina kažkuo 4u.gif . Spriek į priekį, Jurga mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2008 03 01, 23:03)
user posted image

spalvotoje matosi, kad gale mergaites truksta apsvietimo, spalvos patinka wub.gif
Atsakyti
Elina, tavo dukriuko labai gražios akys.. tokios mėlynos.. o tu jas tamsias padarei smile.gif fotografavai su blicu? kiek plolštokas, peršviestas veidukas, neprasidirbęs rūbelis.... bet kuriuo atveju man spalvotas labiau patinka

Jurga, sveika prisijungus.. man irgi antroji miela.. sutinku, kad kiek dešinės reikėtų pakirpti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo westa: 01 kovo 2008 - 23:09
Elina, originalas irgi ne kas - peršvietei veidą, bliuzelę. Ir šešelis, atsiradęs nuo blykstės, negeras.

Jurga, fotogeniškas modeliukas 4u.gif Tačiau dešinėje pusėje dėl peršvietimo liko tuščias baltas plotas, kuris trukdo gėrėtis mergaite. Taip pat keistai žiūrisi kairė ranka.
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2008 03 01, 15:35)
Dvi šlapios šiandienos nuotraukos unsure.gif

user posted image

Pirmoji liuks bigsmile.gif O antroj norėtusi ryškių lašelių.

QUOTE(Puriena6 @ 2008 03 01, 16:52)
Na va - pažaiskim mirksiukas.gif  Čia režisūros nėra.

Patiko serija bigsmile.gif Ypač tos trys žaliosios ax.gif

QUOTE(Elina @ 2008 03 01, 22:24)
Fotkinau dukrą unsure.gif . Kiek apsirbau su PS unsure.gif

Akys tai išryškėjo, bet mergaitė netikra tokia atrodo. Ir vistiek matosi, kad per stipriai gavo blico.

QUOTE(Jurga @ 2008 03 01, 22:51)
Sveiki,
štai mano šios savaitės, du man labiausiai patinkantys bandymai  smile.gif
Patinka jie man savo šviesumu ir labai stengiausi, kad būtų šį kartą ryškesnis vaizdas. Nežinau, kiek pavyko...

Pirmoj nieko įdomaus nesimato, tiesiog vaizdelis pro langą.
Antroji patinka savo spalvingumu, saulės spindulių kritimu ant veidelio smile.gif

Papildyta:
Buvau Kaziuke ax.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
BITUTE, nuoširdžiausi sveikinimai su gimimo diena! 4u.gif 4u.gif 4u.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Desiree: 02 kovo 2008 - 00:18
Bitele, as taip pat noriu pasveikint tave su gimtadieniu 4u.gif

user posted image
Atsakyti
Bitute ir aš sveikinu.. gal ne tokia kokybiška bet pirmoji.. tikiuos kitais metais pasveikint daug kokybiškiau smile.gif

user posted image
Atsakyti
ooo... net žado netekau... Desiree, Wyshnia, Westa, labai jums ačiū 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Bite, su gimimo diena! birthday.gif
Atsakyti