Sveiki visi
Aš tyliai tyliai kasdien jus skaitau, ir žaviuosi
Tik dabar nusprendžiau trumpam įsiterpti, nes negaliu nepagirti jūsų.
Kadangi pati tik mokausi, o mokymasis truks dar ilgai, nes šiuo metu, net technikos neturiu, tai stebiu jus, ir semiuosi idėjų. Tikiuosi, kada nors ir man pavyks bent kažkas panašaus kaip jums.
Kadangi mane vis tik labiausiai žavi portretukai, tai į juos daugiausia ir žiūriu. Todėl, te nesupyksta niekas, pagirsiu savo "favorites"
vvvv, paskutinė tavo nuotrauka, na tiesiog..... žiūri ir negali atitraukt akių, tokia rami, šilta, bet ir labai liūdna tuo pačiu. Kaip tu nuostabiai moki perteikti emocijas
sayonara, jau labai senai knietėjo pagirti- tavo portertuose žmonės labai tikroviški, itin natūralūs, nežinau, ar jie moka puikiai elgtis prieš objektyvą, ar tu taip nuostabiai moki užfiksuoti juos tokius paprastus, bet tavo nuotraukos mane labai žavi.
dar norėjau pagirti Desiree, man itin įstrigo mažo išsigandusio berniuko nuotrauka. Tokio jausmo žiūrėdama į nuotraukas dar niekada nepatyriau: pasijutau taip, lyg į man pliekstų tuo šviesos, tarsi aš pati būčiau to berniuko vietoje. Iš tos nuotraukos veržte veržiasi jausmai..... Nuostabu
Tai tiek, nepagalvokit, kad esu kokia maniakė
, seku jus, ar dar kas nors. Tiesiog tikrai nuoširdžiai jumis visai žaviuosi, ir tikiuosi kada nors prisijungti
Na, o dabar vėl pasitraukių " į pogrindį", ir toliau tyliai skaitysiu bei jumis žavėsiuos