Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(katuka @ 2008 02 28, 07:47)
Desiree, tos mergytės tikrai niekur matyti negalėjai  smile.gif Ta nuotrauka mano ir aš be proto, be galo ir be krašto esu nustebus jūsų vertinimais... Tuo labiau, kai čia buvau įkėlus tik kelias nuotraukas, kurios niekur prieš tai neužkliuvo (blogąja prasme  biggrin.gif ) Man šitie įvertinimai yra didžiulis stimulas fotografuoti toliau.  rolleyes.gif

tai gal aš kažkur gyvai jus mačiau, a? o gal tiesiog primena kažkur kažkada matytą nepažįstamą mergytę.
Atsakyti
QUOTE(Pupeliukas @ 2008 02 28, 08:32)
Laba rytą, man laisvadienis, tai kankinu vakar pirktą skenerį biggrin.gif pasirodo nieko aš ten neperryškinau juostų, o Procentras kažko prireguliavo blink.gif kad gavosi su aureolėm, tiesiog buvo kiek suprantu pereksponuotos kiek juostos ir matyt tamsino, ar ką ten darė.. š****džiai cool.gif

gal ką įdomaus rasiu senesnėse juostose, tai parodysiu smile.gif

Smagumėlis, tas skeneris, gal ir ne pačios aukščiausios kokybės nuotraukos, bet internetui pakaks thumbup.gif Nusipirkom CanoScan 4400F

pasipasakok, nes ir man atsibodo vaikštinėti pas skanuotojus.. ir aš pirksiu..smile.gif

aš tai šiandien eisiu į fototechniką santykių aiškintis už sugadintas juosteles. paklausiu, gal jie nori man pusmetį dykai ryškinti?.. bigsmile.gif
išmanantys paaiškino man, kad dvi juostelės buvo arba per ilgai laikytos ryškaluose, arba per aukštroje temperatūroje ir dar fiksaže per trumpai. juostos violetinės, nieko iš jų gero nebebus tikriausiai. tai va, kokie kakos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2008 02 28, 08:01)
pasipasakok, nes ir man atsibodo vaikštinėti pas skanuotojus.. ir aš pirksiu..smile.gif

aš tai šiandien eisiu į fototechniką santykių aiškintis už sugadintas juosteles. paklausiu, gal jie nori man pusmetį dykai ryškinti?.. bigsmile.gif
išmanantys paaiškino man, kad dvi juostelės buvo arba per ilgai laikytos ryškaluose, arba per aukštroje temperatūroje ir dar fiksaže per trumpai. juostos violetinės, nieko iš jų gero nebebus tikriausiai. tai va, kokie kakos biggrin.gif

jei per trumpai fiksaže laikytos gali dar palaikyti papildomai. Jei juosta sukarpyta vis tiek galima ką sumąstyti.
Atsakyti
Labas rytelis!
Avytess ir Getter primkit kuo didžiausius sveikinimus 4u.gif 4u.gif Abu darbai tikrai nerealūs mirksiukas.gif
O mano Pepė-Domira šiandien liepė suskaičiuot kiek iš viso balų surinkom ir dar ataskaitą padaryt kokia teta kiek davė biggrin.gif Labai ir atsakingai ji šį kartą su manim kartu dirbo. Pati ne tik rūbus rinkosi, keitė, bet ir pozas pati vis diktavo biggrin.gif Džiaugiasi, kad taip gerai buvo įvertintas mudviejų triūsas thumbup.gif
Sergam mudvi su dukriuku, tai net komentuoti darbų neprisiverčiu. Nelabai eina žodžius tinkamus parinkt, o komentuoti tik kad komentuot, tai nea man schmoll.gif
Beje, džiaugiuosi, kad ne tik Desiree, bet ir Vvvv sugrįžo biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inc: 28 vasario 2008 - 09:06
QUOTE(inc @ 2008 02 28, 08:03)

O mano Pepė-Domira šiandien liepė suskaičiuot kiek iš viso balų surinkom ir dar ataskaitą padaryt kokia teta kiek davė  biggrin.gif Labai ir atsakingai ji šį kartą su manim kartu dirbo. Pati ne tik rūbus rinkosi, keitė, bet ir pozas pati vis diktavo  biggrin.gif
Sergam mudvi su dukriuku, tai net komentuoti darbų neprisiverčiu. Nelabai eina žodžius tinkamus parinkt, o komentuoti tik kad komentuot, tai nea  man schmoll.gif

sveikatos jums abiems. ir dažniau fotografuok savo Pepę 4u.gif
vis dar grįšiu prie mainų foto. gal jau gavai? nes turiu žinių, kad buvo vis tik išsiųsta. negi kur pasimetė pakeliui.
Atsakyti
Laba diena merginos 4u.gif nusipirkau Canon Power Shot S3 IS, noriu išmokti su juo fotografuoti, kad nuotraukos būtų tikrai vertos dėmesio mirksiukas.gif tačiau kol kas sunkiai sekasi, kartais nepavyksta...tikiuosi priimsite į savo ratą...bandysiu semtis žinių iš jūsų forumo...pradėsiu skaityti nuo pirmos temos (labai šaunu kad nuorodėlės sudėtos thumbup.gif )
Tikiuosi priimsite blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Desiree @ 2008 02 28, 10:05)
sveikatos jums abiems. ir dažniau fotografuok savo Pepę  4u.gif
vis dar grįšiu prie mainų foto. gal jau gavai? nes turiu žinių, kad buvo vis tik išsiųsta. negi kur pasimetė pakeliui.

ok. pasižadu tai daryti dažniau mirksiukas.gif biggrin.gif aš gi jos anksčiau visai nefotografuodavau. galvojau, kad man portretai nesigauna, tai ir nebebandydavau, bet kai paėmiau į rankas portretinį objektyvą, tai pasirodo, kad visai pusėtinai biggrin.gif tik praktikos daug daug reikia biggrin.gif
o manoji mainų foto, tai dar neatkeliavo. įtariu, ji tikrai bus kažkur pasiklydus verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(inc @ 2008 02 28, 08:14)
o manoji mainų foto, tai dar neatkeliavo. įtariu, ji tikrai bus kažkur pasiklydus  verysad.gif
būtum ir manosios negavusi, sakyčiau adresas klaidingas. bet juk tuo pačiu ir aš siunčiau. mistika. liūdna.

Papildyta:
QUOTE(A&S @ 2008 02 28, 08:11)

Tikiuosi priimsite blush2.gif

sveika prisijungusi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2008 02 28, 10:01)

Nugi vat kiek čia to pasakojimo - CanoScan 4400F su slide adapter, kiek supratau iš forumų, tai mėgėjiškas už mažą kainą šitas neblogas. Man prašmatnaus ir nereikia, tiek kiek internetui, be žiūriu ir skenuoti nuotraukas apdirbimui tikrai pakanka. Gal dianminis diapozonas ir krenta, bet tikrai geriau, nei man Procentras atspausdino doh.gif pasirodo iš tikrųjų, toje mano vadintoje "sugadintoj" juostoj nėra jokių aureolių, ji elementariausiai pereksponuota, o jie matyt kreives tampė, kad patamsintų ir nuo to aureolės doh.gif jei būčiau žinojus, būčiau davus velnių, o aš gi galvojau, kad pati sugadinau juostą..
Štai jums kuo puikiausios nuotraukos smile.gif šoniukai kiek peršviesti, nes visa juosta man jau iškart matėsi, kad perreksponuota, PS tamsinau.

user posted image

user posted image

user posted image

Dabar ramia sąžine Desiree įduosiu pabandyti kelias nuotraukas atspausdinti, visgi nėra labai gera ta juosta, bet bent jau nesugadinta thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Desiree @ 2008 02 28, 09:03)
jei per trumpai fiksaže laikytos gali dar palaikyti papildomai. Jei juosta sukarpyta vis tiek galima ką sumąstyti.

tai geri žmonės sakė, kad gal bandys jas gelbėti.. bet vis tiek jau normalios kokybės, jaučiu, nebeištrauks, grūdas užsidėjęs toks, kokio neturėtų būti tokiose juostose (likau informuota, kad tai irgi nuo per ilgo laikymo ryškaluose).. na, ne paskutinės juostos, bet vis tiek pikta, kad profesionalai šitaip..sad.gif
Papildyta:
QUOTE(Pupeliukas @ 2008 02 28, 09:34)
Nugi vat kiek čia to pasakojimo - CanoScan 4400F su slide adapter, kiek supratau iš forumų, tai mėgėjiškas už mažą kainą šitas neblogas. Man prašmatnaus ir nereikia, tiek kiek internetui, be žiūriu ir skenuoti nuotraukas apdirbimui tikrai pakanka. Gal dianminis diapozonas ir krenta, bet tikrai geriau, nei man Procentras atspausdino doh.gif pasirodo iš tikrųjų, toje mano vadintoje "sugadintoj" juostoj nėra jokių aureolių, ji elementariausiai pereksponuota, o jie matyt kreives tampė, kad patamsintų ir nuo to aureolės doh.gif jei būčiau žinojus, būčiau davus velnių, o aš gi galvojau, kad pati sugadinau juostą..
Štai jums kuo puikiausios nuotraukos smile.gif šoniukai kiek peršviesti, nes visa juosta man jau iškart matėsi, kad perreksponuota, PS tamsinau.

user posted image

user posted image

user posted image

Dabar ramia sąžine Desiree įduosiu pabandyti kelias nuotraukas atspausdinti, visgi nėra labai gera ta juosta, bet bent jau nesugadinta thumbup.gif

nu geras.. matai.. ir fototechnika, ir procentras mala š... šiaip jau aš kadangi esu gana karingas žmogus, tikrai eisiu truputį jiems ragų aplaužyt, gal susiims.. nes reputacija ohoho, o va žiūrėk kaip gavosi..smile.gif

Fainas Vincukas, o kokybė normali, man gražu ir tiek..smile.gif
Atsakyti
Sveiki visi ax.gif

Aš tyliai tyliai kasdien jus skaitau, ir žaviuosi 4u.gif Tik dabar nusprendžiau trumpam įsiterpti, nes negaliu nepagirti jūsų.
Kadangi pati tik mokausi, o mokymasis truks dar ilgai, nes šiuo metu, net technikos neturiu, tai stebiu jus, ir semiuosi idėjų. Tikiuosi, kada nors ir man pavyks bent kažkas panašaus kaip jums.
Kadangi mane vis tik labiausiai žavi portretukai, tai į juos daugiausia ir žiūriu. Todėl, te nesupyksta niekas, pagirsiu savo "favorites" biggrin.gif
vvvv, paskutinė tavo nuotrauka, na tiesiog..... žiūri ir negali atitraukt akių, tokia rami, šilta, bet ir labai liūdna tuo pačiu. Kaip tu nuostabiai moki perteikti emocijas
sayonara, jau labai senai knietėjo pagirti- tavo portertuose žmonės labai tikroviški, itin natūralūs, nežinau, ar jie moka puikiai elgtis prieš objektyvą, ar tu taip nuostabiai moki užfiksuoti juos tokius paprastus, bet tavo nuotraukos mane labai žavi.

dar norėjau pagirti Desiree, man itin įstrigo mažo išsigandusio berniuko nuotrauka. Tokio jausmo žiūrėdama į nuotraukas dar niekada nepatyriau: pasijutau taip, lyg į man pliekstų tuo šviesos, tarsi aš pati būčiau to berniuko vietoje. Iš tos nuotraukos veržte veržiasi jausmai..... Nuostabu 4u.gif

Tai tiek, nepagalvokit, kad esu kokia maniakė biggrin.gif , seku jus, ar dar kas nors. Tiesiog tikrai nuoširdžiai jumis visai žaviuosi, ir tikiuosi kada nors prisijungti smile.gif

Na, o dabar vėl pasitraukių " į pogrindį", ir toliau tyliai skaitysiu bei jumis žavėsiuos blush2.gif
Atsakyti
Avytess ir Getter ,sveikinimai thumbup.gif

Elina, saunus portretas thumbup.gif Labai patinka thumbup.gif Pasakyk ka naudoji nuotraukos konvertavimui i j/b?

VVVV, nuostabus autoportretas wub.gif

Californiagirl 4u.gif
Atsakyti