Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(sayonara @ 2008 02 29, 22:00)

westa, kaip pirmas bandymas ivskas normaliai, orchidėjos nematau.
berniuko antra normaliai, tik ryškumo trūksta. nebijok šarpint juostinių, mane paprotino, kad galima ir juosta tai mėgsta biggrin.gif

net nekilo ranka šarpint ..sakai galima ax.gif ax.gif smile.gif.. oi nebus lengva, matau g.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2008 02 29, 22:29)
Jetau, o šitas koks gražus blink.gif http://upload.wikime...flex_camera.jpg, o kam reikia dviejų objektyvų blink.gif  g.gif . Kaži tokiems senukams kokie objektyvai tinka? Ypač domina Mamiya objektyvai ir juostos. Visos tinka?
Papildyta:

Kodėl? Mačiau juo darytas foto kūdroje, labai patiko bigsmile.gif

Oi, Elina, čia atskira tema - "dviakiai" tai kiek man žinoma yra taip, kad per vieną matomas vaizdas, per kitą fotografuojama. Andriushka berods yashica tokį turi.
Gražus, tai gražus,bet fotografuoti, tai tikrai sudėtingiau nei su Canon 400D smile.gif manual fokusas, manual ekspozicijos nustatymas, tai tas pats kas fotografuotum M režimu žinodama tik iso (skaičius ant juostos). Stovi pas mane toks panašus (na tik gal išaizda aišku) Liubitelis, ir nedrįstu aš jo paimti į rankas.. nes žinau, kad nugrybausiu. O aparatas ir objektyvai patys nefotografuoja, kaip jau Elina ir pastebėjai smile.gif reikia daug dirbti, o su tokiais dar daugiau ir gadanti kalnus vidutinio formato juostų..

Westa, galima galima, aš irgi sharpinu..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pupeliukas: 29 vasario 2008 - 22:17
QUOTE(Agniuke* @ 2008 02 29, 21:11)
Kvaila klausima uzduosiu del kudros...
kur buna temos paskelbtos.. na pvz db buvo tema emocija, bet kur ji yra paskelbiama, nes as pvz tik suzinau is foto,kai kas paraso ..
na tikiuosi supratot klausima  blush2.gif
As irgi noreciau suzinoti ax.gif

Sansara, as irgi "trenirujus na kotax" lotuliukas.gif norisi man daugiau erdves virsuje 4u.gif

Westa 1. man truksta erdves, patiko 2- nors ir nejuokinga, ale man vis tiek sypsotis norisi smile.gif , 3nematau, 4. irgi patinka, bet dar galvoju

irnesakyk.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anasko: 29 vasario 2008 - 22:39
ačiū, Anasko nu man irgi antra juokinga.. smile.gif rimtai.. smile.gif

dėl temos Kūdroj.. eikit į bendrauk, tada forumas ir naujienos.. ten yra tema apie kiekvienos savaitės temą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2008 02 29, 22:28)
ačiū, Anasko nu man irgi antra juokinga..  smile.gif rimtai.. smile.gif

dėl temos Kūdroj.. eikit į bendrauk, tada forumas ir naujienos.. ten yra tema apie kiekvienos savaitės temą  4u.gif

aciu 4u.gif
Atsakyti
O cia bandziau kiek kitaip nufotografuoti smile.gif
Siaip jauciu atejo laikas man i M rezima pereiti smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Anasko @ 2008 02 29, 23:56)
O cia bandziau kiek kitaip nufotografuoti smile.gif
user posted image

Oi, kaip man patiko blink.gif . Kokios spalvos, koks rakursas/ Man labai super. Čia jau M režimu?
Atsakyti
QUOTE(Anasko @ 2008 02 29, 22:56)

del ko taip nusprendei? g.gif man atrodo, kad net patyre fotografai skaitmenoj retai ji naudoja (ar bent jau labai specifiniais tikslais), nes nera reikalo. nebent siaip geriau ISO-islaikymo-diafragmos rysi perprasti nori. bet lyg jau turetum but perpratus unsure.gif

nuotrauka man nelabai, kaip eksperimentine traktuociau. nu istrizai, nu ir kas? baltas plemas danguje irgi schmoll.gif mano galva, kompoziciskai nesubalansuota, bet siaip nesu is tu, kur labai nusimano apie taisyklinga kompozicija mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaziulka: 29 vasario 2008 - 23:05
Elina aciu 4u.gif ne M mirksiukas.gif as su savo megstamiausiu Av fotografuoju.

Laukiau kol tas baltas blinas bus taikiniu blush2.gif

Gaziulka net nezinau kodel blush2.gif doh.gif tiesa sakant zinau, bet bijau nusigrybauti.
Aciu uz nuomone smile.gif tikrai labiau eksperementinis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Anasko @ 2008 02 29, 23:14)
Gaziulka net nezinau kodel blush2.gif  doh.gif tiesa sakant zinau, bet bijau nusigrybauti.

g.gif
Atsakyti
Anasko, na nežinau, nelabai... panašaus rakurso padariau Victoro temai, tai nuotrauka buvo labai sukritikuota, dėl per daug tiesmuko "kitokio" rakurso. TAip pat spalvos nėr kažkuo įdomios, pilkšva ir tiek, dar tas išdegęs plotas.. ir rėmas nelabai..

Apie M režimą viską pasakė Gaziulka.
Atsakyti
Matai kaip dažnai skiriasi požiūriai. O man Anasko nuotraukoje spalvos- superinės. Ir kompozicija....tas asketiškumas, smailo statinio gabaliukas pilkame danguje...man labai patiko. Tokia griežta, bet kartu raminanti foto
Atsakyti