Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Sansara @ 2008 02 29, 20:41)
šios dienos kadras  blush2.gif ne viskas idealu jame, bet džiaugiuos grįžus į intensyvų fotografavimą  blush2.gif
user posted image

Geras kadras, man labai patiko, super..
o as namie sedziu ir galvoju kad nera ka fotografuoti blush2.gif
Atsakyti
Sansara 4u.gif Kadangi mano šiuo metu kryptis link reportažinės dokumentinės fotografijos ir prasmių ieškojimo unsure.gif tai man toks nekabinantis kadras, bet šiaip tikrai labai kokybiškas, nemoku aš tokių daryti.. kiek suprantu, tai tokie kadrai labai gerai Stock puslapiuose, nebandai?
aš tiesiog neturiu (na dabar nieko tiesa neturiu hihihi.gif ), na ir neturėjau tokių kadrų..
Atsakyti
Sansara, man patinka tavo bandymas.. gal kiek erdvės ksirėj ir viršuj norėtųsi, bet šiaip skaidriai taip bigsmile.gif

va įdedu kelias foto... net verkt norisi.. verysad.gif .. aišku ir nesitikėjau geriau bet visgi viltis kaip sakoma... beje juostelėje atrodo kad būtų trujų skirtingų rūšių foto doh.gif .. atspalviai skiriasi .pvz su tele kur fotografavau , tai niekuo neįpatingos spalvos.. tuo tarpu su fiksuoto židionio nuotolio objektyvais foto mano akiai gražesnės.. gal čia man taip tik atrodo g.gif

va kur orchidėja matosi sugadinimai ir jų buvo daug,... smarkiai apkarpiau tą foto .. norėjau jums spalvas parodyt... man jos labai patiko..

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

primenu, kad tai pirmasis mano bandymas.. ir kad aš dar beveik naujokė blush2.gif blush2.gif .. todėl ir idėjau šituos darbus..
Atsakyti
QUOTE(Pupeliukas @ 2008 02 29, 20:56)
Sansara 4u.gif Kadangi mano šiuo metu kryptis link reportažinės dokumentinės fotografijos ir prasmių ieškojimo unsure.gif tai man toks nekabinantis kadras, bet šiaip tikrai labai kokybiškas, nemoku aš tokių daryti.. kiek suprantu, tai tokie kadrai labai gerai Stock puslapiuose, nebandai?
aš tiesiog neturiu (na dabar nieko tiesa neturiu hihihi.gif ), na ir neturėjau tokių kadrų..

o aš vadovaujuos principu, jei neturiu fotografuot ką prasmingo, fotografuoju tai kas po ranka lotuliukas.gif kaip tame filme "trenerujsia na koškach" lotuliukas.gif vis tiek galva dirba ta pačia linkme, kad ir be prasmės, tačiau techniškai manau tobulėt gera vieta. o aš dar be to su vis užstrigusiu 50tuku, nenusigaunu iki taisyklos... doh.gif
stock nebandžiau. nelabai turiu ką pasiūlyti... bent lightbox'ą reiktų turėti, švarių fonų, gerą apšvietimą.
Atsakyti
Kvaila klausima uzduosiu del kudros...
kur buna temos paskelbtos.. na pvz db buvo tema emocija, bet kur ji yra paskelbiama, nes as pvz tik suzinau is foto,kai kas paraso ..
na tikiuosi supratot klausima blush2.gif
Atsakyti
westa, man labai patiko antra foto su maželiu. Ir spalvos patiko. Tik, matyt, akis pratusi prie skaitmeninio ryškumo, tai lyg kiek trūktų.
Jetau, pamačiau kokį gražų fotiką kūdroj parduoda bigsmile.gif , vien dėl grožio pirkčiau lotuliukas.gif . Negaliu atsižiūrėti. Juostukas, ania?
http://upload.wikime...30with_grip.jpg
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elina: 29 vasario 2008 - 21:28
Westa, graži antroji, pirma ir paskutinė tai visai kažkokio kitokio kadravimo norėtųsi.. O orchidėjos nuotrauka atrodo labai nekokybiškai, kaip skaitmena su dideliu Iso.. ir visgi spalvų norėtųsi gražesnių. nežinau kas tai lemia, turbūt aprangos, aplinkos spalvos priduoda šarmo ir suteikia bendrą atspalvį. Aš bent jau vaikį fotografuodama, tai stengiuosi perrengti, jei tarkim matau, kad spalvos bus negeros.
Čia šiaip, pamąstymai smile.gif

Teisingas tavo principas, Sansara, aš iki šiol neatidirbu kokybės ir aštrumo iki maksimumo, o reikėtų..
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2008 02 29, 21:19)
westa, man labai patiko antra foto su maželiu. Ir spalvos patiko. Tik, matyt, akis pratusi prie skaitmeninio ryškumo, tai lyg kiek trūktų.
Jetau, pamačiau kokį gražų fotiką kūdroj parduoda bigsmile.gif , vien dėl grožio pirkčiau lotuliukas.gif . Negaliu atsižiūrėti. Juostukas, ania?
http://upload.wikime...grip.jpghttp://

mamya smile.gif .. juostukas.. neįsivaizduočiau kaip su juo fotografuot doh.gif

QUOTE(Pupeliukas @ 2008 02 29, 21:22)

Čia šiaip, pamąstymai smile.gif

T

ačiūū tie pamąstymai labai reikalingi.. orchidėja kirpta , ji laabai mažytė buvo.. todėl ir nėr kokybės.. na bandom toliau cool.gif akivaizdžiai juosta ne taip lengva sutramdyt unsure.gif
Atsakyti
Jetau, o šitas koks gražus blink.gif http://upload.wikime...flex_camera.jpg, o kam reikia dviejų objektyvų blink.gif g.gif . Kaži tokiems senukams kokie objektyvai tinka? Ypač domina Mamiya objektyvai ir juostos. Visos tinka?
Papildyta:
QUOTE(westa @ 2008 02 29, 22:27)
mamya  smile.gif .. juostukas.. neįsivaizduočiau kaip su juo fotografuot  doh.gif

Kodėl? Mačiau juo darytas foto kūdroje, labai patiko bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2008 02 29, 21:29)

Kodėl? Mačiau juo darytas foto kūdroje, labai patiko bigsmile.gif

tai matyt tas foto darė kad įsivaizduoja kaip su juo fotografuot smile.gif
Atsakyti
kas čia sakė, kad nori fotiko su divem akim? andriuska?

westa, kaip pirmas bandymas ivskas normaliai, orchidėjos nematau.
berniuko antra normaliai, tik ryškumo trūksta. nebijok šarpint juostinių, mane paprotino, kad galima ir juosta tai mėgsta biggrin.gif

Elina, man atrodo, magentinių atspalvių per daug.. bet prie nenatūralaus apšvietio, jei ten toks, man irgi tokie gaunas smile.gif
Atsakyti

QUOTE(Sansara @ 2008 02 29, 13:47)
aš pati neparsisiunčiau. blykstės neturiu vis tiek  blush2.gif tik mačiau kad yra... todėl ir siūlau tik linką, o ne patį gėrį.
manau e-mulej galima rasti.
ten vadinasi:
"Speed of Light". Joe McNally and The Nikon Creative Lighting System. va čia oficiali info
tiesa mačiau mėtosi ir video pamokos su Nikon D200, D100, D80, D70  ax.gif galima ir šito gėrio paieškot  blush2.gif

Reikės MB prašyt, kad paieškotų, o pamokėles D200 turiu, visai smagiai jas pažiūrėjau cool.gif
Atsakyti