Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(ZverisKLP @ 2008 02 29, 15:37)
Ryt varysiu į Kaziuko mugę pafotkint (jei nelis aisq) Westa junkis drinks_cheers.gif Alaus įkalsim drinks_cheers.gif
Mano žmona sakė, kad esi jai matyta labai. gal pažįstat viena kitą?

ryt aš į Daugpilį.. paroda su šuniais.. su mielu noru jungčiaus..
o man tavo žmona bent jau fotkėse nelabai matyta g.gif .. ai žinai, pas mane veidas gal tokis tipiškas.. smile.gif sekmės, lauksim foto mirksiukas.gif
Atsakyti
Sansara mažu sulauksim fotokūdroj tavo teminės??? bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2008 02 29, 16:00)
Sansara mažu sulauksim fotokūdroj tavo teminės???  bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif

ai, kad jie patys su kriterijais neapsisprendžia... aš tik 135 taškus turiu, o tučkus 205... tipo reikia į balus žiūrėt vertinimo, bet tada galima žmogų turbūt rast kur prabalsavo 2 žmogai ir abu parašė 5, vidurkis 5..... o ir balai, mano 4,71, jo 4,74... nesuprantu prie ko ten aš visai...susipainiojo jie ten visi lotuliukas.gif
be to skiriasi nuotraukų įkėlimo laikas ir t.t. vienas įkelia ryte, o apie pietus jau jie ten žiūrinėja kas nugalėtojas, kitas vakare ir surenka mažiau, bet ji ryte tampa geriausia (nes anai jau para) ir visi nebesupranta kuri ten geriausia... doh.gif
nejaučiu jokios teisės pretenduoti į temos skelbimą schmoll.gif nei pagal balus, nei vertinimus, nei nuotrauką schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2008 02 29, 16:59)
nejaučiu jokios teisės pretenduoti į temos skelbimą  schmoll.gif nei pagal balus, nei vertinimus, nei nuotrauką  schmoll.gif

na jau tik.. tavo nuotrauka puiki.. smile.gif
o sistema ten pas juos tikrai doh.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ZverisKLP @ 2008 02 29, 16:05)
O tu kur cia Elinos vyra nufotkinai?

g.gif

QUOTE(sayonara @ 2008 02 29, 16:08)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
jeigu čia Elinos vyras - tai Vilniuje, Pilies g. biggrin.gif

g.gif Gyvatė, a? O sakė į parodą važiuoja blink.gif . Baruose sėdi. Ar vienas buvo? g.gif

QUOTE(ZverisKLP @ 2008 02 29, 16:37)
Ryt varysiu į Kaziuko mugę pafotkint (jei nelis aisq) Westa junkis drinks_cheers.gif Alaus įkalsim drinks_cheers.gif

Nors manęs nekvietei ax.gif , bet jei nebus šalta, ko gero, ateisim su vaikais. Gal parašyk man savo tel.nr. į AZ, gal skimbtelčiau blush2.gif , trumpam susitiktume su fotikais bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(westa @ 2008 02 29, 15:32)
.. nu dar va apie supynes galėtų būt..

Žinok, kiek kitokio tipo nuotraukos mūsų SM konkurse mėgiamos. Paprastesnės, kur mažiau galvojimo biggrin.gif ir kur kuo daugiau apkalbėt galima. O ką apie tavo supynes kalbėsi? Nei jos išsidažiusios, nei su apatiniais lotuliukas.gif . O seklių joooo, aš jų bais bijau doh.gif unsure.gif

Žinot, pradėjau kompleksuot ne tik čia rodyt foto, bet apskritai, fotkint blink.gif . Net rankos nebekyla. Nes jūs jau čia į juostinius varot verysad.gif . Ir taip gražiai. Vakar kalbėjau su V. Strauku, tas kad išsigando blink.gif , kai pasakiau apie skaitmeną, sako: ok, po kovo 15 susitinkam, bet gal tu ant juostos pereik? O manęs kol kas juosta smarkiai nežavi. Ta prasme, nuotraukos- patinka, bet pati kol kas visai esu patenkinta skaimena g.gif . Nes, pvz. nieko nesuprantu ką čia kalbat apie ryškinimus, popierius, o ypač neįsivaizduoju kokiu būdu tas nuotraukas sugebat į kompą ikelti wacko.gif wacko.gif wacko.gif
Atsakyti
Elina, nestresuok 4u.gif

o man gėda, nes neturiu nieko iš savo augintinio... doh.gif aš augintinį nustojau fotografuot, kai gimė vaikas, o geriausi kadrai tik keli mėn eina...tai visai neturiu nieeeeko... vakar kažkaip pafotografavau, bet tikrai nieko, kas būtų kiek įdomiau... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2008 02 29, 17:37)
Gyvatė, a? O sakė į parodą važiuoja blink.gif . Baruose sėdi. Ar vienas buvo? g.gif

čia rimtai Taviškis? lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif ar Jūs čia mane išdūrinėjat??

ne Taviškis, šitas gi su ūsais.. BAIKIT durniuot, mušiuos biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 29 vasario 2008 - 18:44
Elina, a tu galvoji man labai rimtai rūpi konkurso rezultatai smile.gif .. dalyvauju, nes turiu foto daug su gyvūnais ir tiek..

o aš nusiskanavau savo juostą .. ir ji beveik visa sugadinta verysad.gif verysad.gif verysad.gif visa lyg subraižyta, lyg kas prikibę verysad.gif verysad.gif verysad.gif .. tikrai saugojau, nečiupinėjau verysad.gif verysad.gif .. nieko gero..
Atsakyti
tiesa, pamiršau pritarti idėjai, kad vieni ND baigtųsi vieną sav, kiti kitą... taip tikrai lengviau bus, nes pati jaučiu, kad mėtaus tarp dviejų temų išėjus laukan... tai medžių dairaus, tai porų doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2008 02 29, 19:37)
tiesa, pamiršau pritarti idėjai, kad vieni ND baigtųsi vieną sav, kiti kitą... taip tikrai lengviau bus, nes pati jaučiu, kad mėtaus tarp dviejų temų išėjus laukan... tai medžių dairaus, tai porų  doh.gif

Ieškok medžių poromis arba sumedėjusių porų hihihi.gif
Atsakyti
Portretukas. Nebesuprantu ar normaliai tvarkausi su wb? unsure.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
šios dienos kadras blush2.gif ne viskas idealu jame, bet džiaugiuos grįžus į intensyvų fotografavimą blush2.gif
user posted image

Atsakyti