Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Sansara @ 2008 02 29, 14:14)
naujas konkursas SM "Mano augintinis", westa marš su savo mafija ten.. o ir kitoms gera proga pasireikšti  mirksiukas.gif bitėmaja manau ras ką savo kolekcijoj ir laputaitė savo "kaip tuos" na kur ploni tie gali pademonstruot  lotuliukas.gif

P.S. žiūriu westa jau kitą foto prastūmė  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif mafija nori būt neatpažinta  mirksiukas.gif

hmmm... jo bandysim stumt tą su akvariumu lotuliukas.gif
įdomu, kas bus laimėtojas... gal tas katinas prie dešrelių g.gif
Atsakyti
man triušis liuxusinis smile.gif

Sayonara, nu va Zveris gi ir dirba lyg Topo centre g.gif .. o mes ryt vėl į parodą
Atsakyti
Ai, aš tai nedalyvausiu irnesakyk.gif
hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2008 02 28, 16:52)
Įdedu nuotrauką, labai norėčiau komentarų apie kompoziciją ir visa kita.
Man lyg ir trukdo lempos kadro viršuje, lyg ir netrukdo.. Help. 4u.gif

user posted image

O tu kur cia Elinos vyra nufotkinai?
Atsakyti
QUOTE(ZverisKLP @ 2008 02 29, 15:05)
O tu kur cia Elinos vyra nufotkinai?

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
jeigu čia Elinos vyras - tai Vilniuje, Pilies g. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 29 vasario 2008 - 15:09
QUOTE(laputaitė @ 2008 02 29, 15:03)
Ai, aš tai nedalyvausiu  irnesakyk.gif
hihihi.gif

aš irgi tada .. cool.gif smile.gif

Zveriuk, a Zveriuk blush2.gif man nereik nuolaidų, man reik skaitytuvo a .. gal turit blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2008 02 29, 15:32)
tai žinai net laimėt nebūtinai.. tiesiog konkursas kuris kaip tik man  biggrin.gif .. nu dar va apie supynes galėtų būt.. ale turbūt maži šansai.. hihihi.gif o ir taip Elina jau prosą anam konkurse nusinešė irnesakyk.gif tai ka jau čia hihihi.gif

ZveriKLP, gal pas tavy darbe  parduodamas Canoscan 4400F skeneris  blush2.gif nežinau kur mieste ieškot.. norėč jau šiandien..

Niponial.. is kur pas mane?
Papildyta:
QUOTE(westa @ 2008 02 29, 15:59)
man triušis liuxusinis  smile.gif

Sayonara, nu va Zveris gi ir dirba lyg Topo centre  g.gif .. o mes ryt vėl į parodą

Nedirbu as ten, tik mano draugas Topo centro direktorius, tai galiu kaina pamazint lotuliukas.gif
Atsakyti
Oi jėginis fotokonkursas, seniai bebuvo biggrin.gif thumbup.gif
Ai, aš irgi nedalyvausiu irnesakyk.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ZverisKLP @ 2008 02 29, 15:24)

Nedirbu as ten, tik mano draugas Topo centro direktorius, tai galiu kaina pamazint  lotuliukas.gif

aaaa nu matai ne taip supratau.. mastau.gif teks pačiai pasivažinėt po parduotuves smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2008 02 29, 16:08)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
jeigu čia Elinos vyras - tai Vilniuje, Pilies g. biggrin.gif

Ot gražu svetimą vyrą Vln fotkint. Gausi nuo Elinos lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ZverisKLP: 29 vasario 2008 - 15:29

user posted image
user posted image
labai mielos nuotraukos, fonas, akys, rubai - viskas tvarkoje. man patinka wub.gif nuotraukos pateiktos tokios, kurias tikrai noreciau remintis, dovanoti ir pan.

user posted image
si foto sarpinta? man patinka toks vaizdas, kuri pamatyti galiu tik kompe doh.gif

user posted image
pateikta i tema thumbup.gif

user posted image
patiko, tik kazko tais tu akmenu per daug, bet pirmas zvilgsnis sustojo ties medziais.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MyWay: 29 vasario 2008 - 15:30
Ryt varysiu į Kaziuko mugę pafotkint (jei nelis aisq) Westa junkis drinks_cheers.gif Alaus įkalsim drinks_cheers.gif
Mano žmona sakė, kad esi jai matyta labai. gal pažįstat viena kitą?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ZverisKLP: 29 vasario 2008 - 15:38