Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Turbūt man jau reik pas gydytoją g.gif Susilydžiau pamačius šią nuotrauką. Net susigraudinau cray.gif

http://images.bite.l...c1403146386.jpg
Atsakyti
QUOTE(laputaitė @ 2008 02 29, 14:06)
Turbūt man jau reik pas gydytoją  g.gif Susilydžiau pamačius šią nuotrauką. Net susigraudinau cray.gif

http://images.bite.l...c1403146386.jpg

pas gydytoją biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2008 02 29, 15:09)
pas gydytoją  biggrin.gif

okei biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(laputaitė @ 2008 02 29, 14:12)

galvoji padės? jaučiu ne g.gif biggrin.gif
Atsakyti
naujas konkursas SM "Mano augintinis", westa marš su savo mafija ten.. o ir kitoms gera proga pasireikšti mirksiukas.gif bitėmaja manau ras ką savo kolekcijoj ir laputaitė savo "kaip tuos" na kur ploni tie gali pademonstruot lotuliukas.gif

P.S. žiūriu westa jau kitą foto prastūmė lotuliukas.gif lotuliukas.gif mafija nori būt neatpažinta mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sansara: 29 vasario 2008 - 14:15
QUOTE(westa @ 2008 02 29, 15:13)
galvoji padės? jaučiu ne  g.gif  biggrin.gif

Nu bent neliksiu abejinga problemai biggrin.gif

QUOTE(Sansara @ 2008 02 29, 15:14)
naujas konkursas SM "Mano augintinis", westa marš su savo mafija ten.. o ir kitoms gera proga pasireikšti  mirksiukas.gif bitėmaja manau ras ką savo kolekcijoj ir laputaitė savo "kaip tuos" na kur ploni tie gali pademonstruot  lotuliukas.gif

Kurioj čia vietoj? Biški nesigaudau SM koridoriuose.
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2008 02 29, 14:14)
naujas konkursas SM "Mano augintinis", westa marš su savo mafija ten.. o ir kitoms gera proga pasireikšti  mirksiukas.gif bitėmaja manau ras ką savo kolekcijoj ir laputaitė savo "kaip tuos" na kur ploni tie gali pademonstruot  lotuliukas.gif

P.S. žiūriu westa jau kitą foto prastūmė  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif mafija nori būt neatpažinta  mirksiukas.gif

nu va sąlyga buvo ne susodintus fotkint.. kaip kad man ta taisyklė pritaikyta biggrin.gif biggrin.gif .. tai dabar prašom manes neišduot kuri ten mano foto topsecret.gif o tiai čia daug seklių morkų visus seka biggrin.gif

Laputaite http://www.supermama.lt/foto/ nu kam jei ne mums tokiam konkurse dalyvaut smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo westa: 29 vasario 2008 - 14:21
QUOTE(laputaitė @ 2008 02 29, 14:19)

Kurioj čia vietoj? Biški nesigaudau SM koridoriuose.

fotokonkursai

westa, žinau žinau tuos seklius... tik ir ieško "šviežienos" lotuliukas.gif neišduosiu mirksiukas.gif o tavo šuniukus pažinti gi nenuodėmė lotuliukas.gif be to, man jie visi vieno veido neskiriu tų veislių, tiek jų priviso doh.gif tik stilius išdavė... cool.gif o kad nesusodinti, net nepastebėjau taisyklėse (dar ir neskaičiau) doh.gif na ana foto tikrai būtų ilgai tampoma ar nenukopijuota iš interneto.. su šia lengviau bus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2008 02 29, 14:23)
fotokonkursai

westa, žinau žinau tuos seklius... tik ir ieško "šviežienos"  lotuliukas.gif neišduosiu  mirksiukas.gif o tavo šuniukus pažinti gi nenuodėmė  lotuliukas.gif be to, man jie visi vieno veido neskiriu tų veislių, tiek jų priviso  doh.gif tik stilius išdavė...  cool.gif o kad nesusodinti, net nepastebėjau taisyklėse (dar ir neskaičiau)  doh.gif na ana foto tikrai būtų ilgai tampoma ar nenukopijuota iš interneto.. su šia lengviau bus  mirksiukas.gif

tai žinai net laimėt nebūtinai.. tiesiog konkursas kuris kaip tik man biggrin.gif .. nu dar va apie supynes galėtų būt.. ale turbūt maži šansai.. hihihi.gif o ir taip Elina jau prosą anam konkurse nusinešė irnesakyk.gif tai ka jau čia hihihi.gif

ZveriKLP, gal pas tavy darbe parduodamas Canoscan 4400F skeneris blush2.gif nežinau kur mieste ieškot.. norėč jau šiandien..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo westa: 29 vasario 2008 - 14:38
QUOTE(Sansara @ 2008 02 29, 14:14)

P.S. žiūriu westa jau kitą foto prastūmė  mafija nori būt neatpažinta 

aš irgi turiu katiną, gal sudalyvaut..biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Getter @ 2008 02 29, 13:35)

Kam taip tyliai?  biggrin.gif

nu iš moderatorės nesitikėjau tokių žodžių išgirst laugh.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2008 02 29, 14:32)
ZveriKLP, gal pas tavy darbe  parduodamas Canoscan 4400F skeneris  blush2.gif nežinau kur mieste ieškot.. norėč jau šiandien..

topo centras arba elektromarkt gal yra klaipėdoj? tai va, manau, kad ten tikrai bus smile.gif
aš gal rytoj važiuosiu ieškot biggrin.gif
Atsakyti