Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(sayonara @ 2008 02 29, 11:50)
o Tri-x kurios? 100?
aš ilford'ą 125 irgi nusipirkus esu.. labai gražus ir švelnus grūdelis..smile.gif

Tri-x yra tik 400, T-max yra 100, 400 ir 3200
Atsakyti
torrents.ru radau videofilmuką, apie Nikon blyksčių naudojimą. SB-600 ir SB-800 skirtingose situacijose ir t.t.. anglų k. kas vartojate torrentus, anglų k, ir domina, galiu linką persiųsti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupeliukas @ 2008 02 29, 10:54)
Tri-x yra tik 400, T-max yra 100, 400 ir 3200

ponial, ačiū biggrin.gif
Atsakyti
Prisiminiau, gi norėjau Sansaros nuotrauką su katinu pakomentuot - man išgirdus temą, pirma mintis šovė į galvą - mano vaikis terorizuojantis šunį (iuo metu vienas iš jo užsiėmimų) biggrin.gif va žiūriu ir tavo nuotrauka į mano pagalvojimo temą, tik čia draugiškai dviese smile.gif Katinuko norisi ryškesnio, bet nuotrauka man labai miela smile.gif

Ai ir dar prisiminiau biggrin.gif vis noriu Vvvv pasakyt - tu šaunuolė! tavo pažanga nereali, vis prisimu tavo pirmąsias čia įdėtas nuotraukas, ir palyginu su naujausiomis, žengi sparčiai pirmyn 4u.gif Šaunuolė tikrai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pupeliukas: 29 vasario 2008 - 11:35
Pabandžiau dar pažaist su smėlio laikrodžiu ax.gif Sunku man kažkokią emociją negyvam daiktui suteikt, bet va pabandžiau (ačiū vvvvv už pamėtėtas mintis 4u.gif ).

"Laiko kapsulė"

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Degutė: 29 vasario 2008 - 12:11
Jau kokia gėda doh.gif , niekaip mūsų bloge nerandu kaip padaryti juodą foną doh.gif .
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2008 02 29, 12:38)
Jau kokia gėda doh.gif , niekaip mūsų bloge nerandu kaip padaryti juodą foną doh.gif .

jei prie "praktinių patarimų" nėra, tai gal ir nėra to. yra tik kaip fotografuoti daiktus juodame fone g.gif

ačiū už komentarus mano dviems lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2008 02 28, 16:50)

Šitaip gal ir geriau, nu bet kliūva tas vidurinis stulpas, nors tu ką g.gif Ir kažkaip verčia nuotrauką. Gal jis pats sau kiek kreivokas?

QUOTE(Anasko @ 2008 02 28, 17:13)
O as idedu savo "pasaka" kuria taip ilgai laikiau galvoje, ir kuria paskutine minute nusprendziau pakeisti i spontanini darba. Ar labai nuobodus, gal as jau sugebu i save kritiskai ziureti  g.gif  bigsmile.gif

Mintis aiški. Bet va, kaip realizuoti g.gif Aš galvoju, kažkaip reikėjo akcentuoti ne tik pamestą kurpaitę, bet ir laiptus daugiau... Na,kad susidarytu tas skubėjim/pametimo įspūdis. Bet kaip g.gif O kurpaitė ND antroj nuotraukoj man irgi buvo panaši į krokodilą ax.gif

QUOTE(bite maja @ 2008 02 28, 19:47)
kadangi nieko naujo neturiu, tai rodau seną  ax.gif

user posted image

Vaizdelis malonus akiai, bet gal kiek per aštrus g.gif Namukai atrodo kaip papildomai paryškintais kraštais ax.gif

QUOTE(olo @ 2008 02 28, 20:48)

Tiktų smile.gif Bet pgl mane, trūksta šviesumo + ryškumo ax.gif

QUOTE(Sansara @ 2008 02 28, 21:05)
mano šiandieniniai "dviese". kadangi gilios idėjos nėr, tai į ND nepretenduoja ši foto  lotuliukas.gif 
kai lyja...
user posted image

Faina šita. Pgl mane, tai kaip tik yra idėja: už lango juk taip smagu - vaikiukui - po balas pasitaškyt, katinui - kokį čiulbuonėlį prigriebt bigsmile.gif

QUOTE(Pupeliukas @ 2008 02 28, 21:49)

Šita man būtų fainiausia. Tik gaila, kad tie taškai užpuolę...

QUOTE(Pupeliukas @ 2008 02 28, 22:53)

Liuks šita bigsmile.gif Toks susikaupęs, susidomėjęs. Labai gražu smile.gif

QUOTE(MamyteSkorpione @ 2008 02 29, 08:40)
Laba diena.

Sveika prisijungus 4u.gif
Papildyta:
Ai, dar pasakykit. Koks tikslas techninės ND medis? Kaip gražiai nufotkinti medį? Kaip įdomiai nufotkinti? Ar dar kas?
Atsakyti
QUOTE(MamyteSkorpione @ 2008 02 29, 08:40)
Jei priimtumet,ideciau keleta nuotrauku jusu teismui...tik beda-parasykit kaip ideti i foruma nuotraukas is kompo...esu zalia ir nelabai ismanau,o super mamose ieskojus info taip ir neradau verysad.gif

Sveikutė 4u.gif prašom drąsiau drąsiau biggrin.gif Spausk čia http://www.imageshack.us/ tada kur yra Browse paspausk ant jo, atsidarai nuotrauku folderį ir paspaudi du kartus ant norimos nuotraukos (tadu pasirenki norimą dydį - optimaliausias 640x480, pažiūrėk kad būtų uždėta varnelė ir ant (remove size/resolution bar from thumbnail? ))tadu spaudi host it, ir lauki, užkrauna nuotraukytę, ji būna maža, tada spaudi ant nuotraukos, ji padidėja, tada spaudi ant didelės nuotraukos dešinį pelės klavišą ir pasirenki (copy image location). tada čia forume kai rašai žinute viršuje paspaudi kvadračiuką su IMG ir kai atsidaro lentelė vėl su dešiniu klavišu ant jos paspaudi ir pasirenki - paste. štai ir viskas nuotraukos adresas atsiranda žinutėje, patikrinti ar viskas gerai paspausk peržiūrėti žinutę ir pažiūrėk ar rodo nuotrauką, jei ne bandyk tą patį dar kartą nuo ten kur reikia pasirinkti (copy image location).
Sėkmės ir lauksim darbų 4u.gif

QUOTE(Sansara @ 2008 02 29, 11:07)
torrents.ru radau videofilmuką, apie Nikon blyksčių naudojimą. SB-600 ir SB-800 skirtingose situacijose ir t.t.. anglų k. kas vartojate torrentus, anglų k, ir domina, galiu linką persiųsti  g.gif

Kam taip tyliai? biggrin.gif tokį gėrį turi wub.gif gal per skypą galėtum man jį persiūst, aš su torentais nelabei draugauju verysad.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Degutė @ 2008 02 29, 13:21)
Papildyta:
Ai, dar pasakykit. Koks tikslas techninės ND medis? Kaip gražiai nufotkinti medį? Kaip įdomiai nufotkinti? Ar dar kas?

Atrodo tokia aiški tema, o tiek neaiškumų biggrin.gif Temos tikslas techniškai pateikti medį įdomiai, tai nebūtinai turi būti medis visu ugių, gali būti medžio fragmentas, gali būti interpretacija, kad medis pvz yra pavėsis ar užuovėja nuo lietaus ir t.t. ir pan. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Getter @ 2008 02 29, 13:35)
Kam taip tyliai?  biggrin.gif  tokį gėrį turi  wub.gif  gal per skypą galėtum man jį persiūst, aš su torentais nelabei draugauju  verysad.gif  4u.gif

aš pati neparsisiunčiau. blykstės neturiu vis tiek blush2.gif tik mačiau kad yra... todėl ir siūlau tik linką, o ne patį gėrį.
manau e-mulej galima rasti.
ten vadinasi:
"Speed of Light". Joe McNally and The Nikon Creative Lighting System. va čia oficiali info
tiesa mačiau mėtosi ir video pamokos su Nikon D200, D100, D80, D70 ax.gif galima ir šito gėrio paieškot blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Getter @ 2008 02 29, 13:35)

Atrodo tokia aiški tema, o tiek neaiškumų  biggrin.gif  Temos tikslas techniškai pateikti medį įdomiai, tai nebūtinai turi būti medis visu ugių, gali būti medžio fragmentas, gali būti interpretacija, kad medis pvz yra pavėsis ar užuovėja nuo lietaus ir t.t. ir pan.  unsure.gif

Aha, aišku tada smile.gif
Ačiū smile.gif
Atsakyti
Degute įdomus bandymas tavo laikroduko.. tik va kol supratau, kad ten pirštukai laiko.. gal kiek jiems daugiau šviesos reikėjo g.gif

gerai būtų paskaityt apie tuos blicus.. va torrentų neturiu unsure.gif
Atsakyti