Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Laba diena.Ar galetu detis prie jusu pusiau zalia naujoke,kuri labai stengias visko ismokt ir kuriai labai reikalinga jusu kritika hi.gif ax.gif smile.gif 4u.gif
mano fotoaparatukas labai paprastas-megejiskas,bet stengiantis galima ir su juo kazka isspaust...pristatau naujokes darbo iranki-Konica Minolta Dimage E 500 biggrin.gif
Jei priimtumet,ideciau keleta nuotrauku jusu teismui...tik beda-parasykit kaip ideti i foruma nuotraukas is kompo...esu zalia ir nelabai ismanau,o super mamose ieskojus info taip ir neradau verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupeliukas @ 2008 02 28, 22:53)
Turi lempą smile.gif
dar porą dedu smile.gif :

puikiai. tvarkingas grūdas labai..smile.gif ir vilnius patiko, toks švelnus. ir lašiukai man visai netrukdo, kaip tik pagyvina..smile.gif
primink, kokią juostą naudoji? aš vakar vietoj Zara drabužių prisipirkau juostų biggrin.gif

QUOTE(bite maja @ 2008 02 29, 08:38)
ką čia sumąstei?  g.gif palauk dar kelias savaites. šį savaitgalį nežinau, kaip išeitų. kitą išlekiu į Londoną, tai po to galim susitikt. parduot visada suspėsi. tegul paguli šiek tiek.

aš va irgi skaičiavau, kada jau galėsiu lėkti su bite ir kitomis fotografuoti.. wub.gif
De Nada, nu? palauksi, prisijungsi ir gal po to apsispręsi? nagi?..
Atsakyti
QUOTE(MamyteSkorpione @ 2008 02 29, 08:40)
pristatau naujokes darbo iranki-Konica Minolta Dimage E 500  biggrin.gif

užuojauta kuo nuoširdžiausia... labai prasta mano patirtis su šiuo fotoapratu, bet gal tiesiog, kad dovanojo mums jį žmogus, kuris vis sugeba brokuotus daiktus nusipirkt lotuliukas.gif na jo tokia natūra, net šepetuką be šerelių nusiperka... lotuliukas.gif
tiesiog velniškai greit baterijos išsikraudavo.nepadėjo nei pakraunamos, nei duracell... veždavomės po 5 komplektus, o vieno tik 4-10 kadrų užtekdavo... galiausiai matrica parėjo.. gerai dar garantija buvo, pakeitė... dabar mamai atidaviau, ji tapo baterijų gamintojų remėja Nr. 1 doh.gif net nupurtė, pamačius tą užrašą...
bet turbūt čia pas mus tik toks unikumas pasitaikė doh.gif

nuotraukas tiesiai įdėti neįmanoma. reikia dėti per kurį nors internetinį tinklapį: photobucket.com, imageshack.us ar kitą. įkeli ten, tada nukopijuoji pavadinimą nuotraukos ir keli per [IMG] funkciją čia. pasiskaityk pagalbos skiltyje, nes sunku aiškinti viską nuosekliai unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sansara: 29 vasario 2008 - 08:53
QUOTE(Sansara @ 2008 02 29, 10:53)
tiesiog velniškai greit baterijos išsikraudavo.nepadėjo nei pakraunamos, nei duracell... veždavomės po 5 komplektus, o vieno tik 4-10 kadrų užtekdavo... galiausiai matrica parėjo.. gerai dar garantija buvo, pakeitė... dabar mamai atidaviau, ji tapo baterijų gamintojų remėja Nr. 1  doh.gif net nupurtė, pamačius tą užrašą...
bet turbūt čia pas mus tik toks unikumas pasitaikė  doh.gif

Ir pas mane greit issikrauna doh.gif smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Sansara @ 2008 02 29, 10:53)
nuotraukas tiesiai įdėti neįmanoma. reikia dėti per kurį nors internetinį tinklapį: photobucket.com, imageshack.us ar kitą. įkeli ten, tada nukopijuoji pavadinimą nuotraukos ir keli per [IMG] funkciją čia. pasiskaityk pagalbos skiltyje, nes sunku aiškinti viską nuosekliai  unsure.gif

Gerai,tik kamuoja kvailas klausimas g.gif O kai ten sukelsiu nuotraukas ju nesuseks ir nepanaudos blush2.gif ...as gi dar zalia ax.gif
Atsakyti
QUOTE(MamyteSkorpione @ 2008 02 29, 08:59)
Gerai,tik kamuoja kvailas klausimas g.gif O kai ten sukelsiu nuotraukas ju nesuseks ir nepanaudos blush2.gif ...as gi dar zalia ax.gif

na, jei kelsi aktus, tai tikėtina, kad suseks ir panaudos biggrin.gif

o jei rimtai.. mes visi čia kasdien rizikuojam, kad panaudos mūsų nuotraukas.. yra buvę ir panaudojimo atvejų. kaip nuo to saugotis - nežinau.. arba nekelti nuotraukų, arba kelti jas su vandens ženklais, arba.. nežinau..smile.gif
Atsakyti
De Nada, pralauk tą laikotarpį 4u.gif . Pas mane šiuo metu- tas pats verysad.gif
Atsakyti
Labryt 4u.gif

Sayonara, primink kurios stambesnis grūdas 100 ar 400?

Mamyte Skorpione junkis.. laukiam foto mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2008 02 29, 10:36)
Labryt  4u.gif

Sayonara, primink kurios stambesnis grūdas 100 ar 400?

Mamyte Skorpione junkis.. laukiam foto  mirksiukas.gif

400, manau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2008 02 29, 10:39)
400, manau smile.gif

ačiū.. planuojam kitam savaitgaliui į Krokuvą palėkt.. mąstau pabandyt ten jb .tik va aureolių neišvengsiu su savo 30 tuku smile.gif
Atsakyti
Westa, aišku 400, čia juk tas pats kaip ir iso - kuo didesnis, tuo didesnis triukšmas matosi smile.gif ir ne "aureolių", o vinjetės wink.gif

Sayonara, visos čia buvo Tri-x, išskyrus, kur dėjau Vinciaus nuotraukų seriją, kur jis su "ūsais", ten Ilford FP4 iso125 berods, tiksliai nebepamenu..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pupeliukas: 29 vasario 2008 - 10:44
QUOTE(Pupeliukas @ 2008 02 29, 10:43)
ir ne "aureolių", o vinjetės wink.gif

žinau irnesakyk.gif smile.gif ..ačiū dėl ISO turėjau tokių įtarimų, kad kaip ir skaitmenoj, bet galvoju maža pasitikslinsiu.. gal tos juostos kaip nors kitaip veikia blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupeliukas @ 2008 02 29, 10:43)
Westa, aišku 400, čia juk tas pats kaip ir iso - kuo didesnis, tuo didesnis triukšmas matosi smile.gif ir ne "aureolių", o vinjetės wink.gif

Sayonara, visos čia buvo Tri-x, išskyrus, kur dėjau Vinciaus nuotraukų seriją, kur jis su "ūsais", ten Ilford FP4 iso125 berods, tiksliai nebepamenu..

o Tri-x kurios? 100?
aš ilford'ą 125 irgi nusipirkus esu.. labai gražus ir švelnus grūdelis..smile.gif
Atsakyti