Zidudu, va tu tai saunuole As tai kai neturiu jausmo , be to dievas nedave man lygiai viska padaryti is rankos ( taigi ir išbadyti), tai mano tarpai nuolat gaunasi nelygus. Bet tavo mintis labai gera. O kaip pasididini ( sumažini) paveiksliuka
QUOTE(rita7777 @ 2009 01 29, 01:51)
mergaitės gal turite šio torto schemelę? http://picasaweb.goo...467578043116578
labai norėčiau su juo atvirutę padaryti
ieskok tame paciame albume, is kur nuoroda. Pamenu, kad ten lyg ir buvo schema, tik gal kur i gala ar vidury. Na, o jei ne, tai juk cia paprasta, siek tiek pasididink ir pati susibadyk
Papildyta:
QUOTE(Anita35 @ 2009 01 29, 08:36)
Zidudu, va tu tai saunuole As tai kai neturiu jausmo , be to dievas nedave man lygiai viska padaryti is rankos ( taigi ir išbadyti), tai mano tarpai nuolat gaunasi nelygus. Bet tavo mintis labai gera. O kaip pasididini ( sumažini) paveiksliuka
taigi cia daznai nera butina kad tie tarpai idealiai lygus butu, retai kada tai labai svarbu O didinti mazinti galima programele IrfanView (nemokama is interneto), o jei rimciau didinti, tai as naudoju tokia PhotoZoom, ji stengiasi islaikyti geresne paveiksliuko kokybe. Bet aisku daznai gaunasi gan paplauke, tai vis tiek to "jausmo" reikia
Aciu uz greita atsakyma Ir uz programeles nuoroda, vakare parsisiusiu ( nes dabar darbe tunau uzsivertus ir tik retkarciais aki uzmetu i kompa ) ir tada pabandysiu ka nors padaryti. Jei kas nepavyks, kreipsiuosi i tave pagalbos, kaip i profa
Naujas atvirukas. Suknele. Gal kas noretum pasimatuoti
Papildyta:
Ir bateliu prasom.Kadangi jau supakuotas i pakavimo popieriu tai truputeli blizga foto.
Papildyta:
Ir bateliu prasom.Kadangi jau supakuotas i pakavimo popieriu tai truputeli blizga foto.
kaip gražu
Valentinukai
Papildyta:
Papildyta:
QUOTE(rita7777 @ 2009 01 29, 01:51)
mergaitės gal turite šio torto schemelę? http://picasaweb.goo...467578043116578
tai kad ten yra torto schema
kadangi sis puslapiukas torto yra mano pacios,tai tikrai zinau,kad turi buti.Na tik tiek kad jie ideti ne is eiles,o sutvarkyti si albuma vis neprisiruosiu
QUOTE(tania811214 @ 2009 01 31, 12:13)
tai kad ten yra torto schema
kadangi sis puslapiukas torto yra mano pacios,tai tikrai zinau,kad turi buti.Na tik tiek kad jie ideti ne is eiles,o sutvarkyti si albuma vis neprisiruosiu
na tada jau man visai su akim negerai na tris kartus žiūrėjau ir nematau randu to stiliaus tik besmegenį, eglutę, arbatinuką, adatinę ir tuos įrankius. adatinė net du kartus. o torto, skrybėlių ir buteliuko vaikiuko nu nėra na einu dar kartą žiūrėt
Tania, gal ka naujo turite parodyti:)
QUOTE(rita7777 @ 2009 01 31, 14:20)
na tada jau man visai su akim negerai na tris kartus žiūrėjau ir nematau randu to stiliaus tik besmegenį, eglutę, arbatinuką, adatinę ir tuos įrankius. adatinė net du kartus. o torto, skrybėlių ir buteliuko vaikiuko nu nėra na einu dar kartą žiūrėt
na jei nerandate tai teks man prisesti rimtai prie sios papkes ir sutvarkyti.Gali buti kad "metosi" kazkur pas mane kompe.Kai atrasiu schemutes-parasysiu cia
anita35--labai grazu Tas vezimelis is vis superinis.
Varkstu ir as su ta simografija Suplanavau vasarai tasyte pasidaryti-bet kol issiuvinesiu ir apnersiu -tikrai vasara ateis
Varkstu ir as su ta simografija Suplanavau vasarai tasyte pasidaryti-bet kol issiuvinesiu ir apnersiu -tikrai vasara ateis