Įkraunama...
Įkraunama...

Simegrafija

Zidudu, va tu tai saunuole smile.gif As tai kai neturiu jausmo , be to dievas nedave man lygiai viska padaryti is rankos ( taigi ir išbadyti), tai mano tarpai nuolat gaunasi nelygus. Bet tavo mintis labai gera. O kaip pasididini ( sumažini) paveiksliuka g.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rita7777 @ 2009 01 29, 01:51)
mergaitės gal turite šio torto schemelę? http://picasaweb.goo...467578043116578
labai norėčiau su juo atvirutę padaryti  ax.gif

ieskok tame paciame albume, is kur nuoroda. Pamenu, kad ten lyg ir buvo schema, tik gal kur i gala ar vidury. Na, o jei ne, tai juk cia paprasta, siek tiek pasididink ir pati susibadyk
Papildyta:
QUOTE(Anita35 @ 2009 01 29, 08:36)
Zidudu, va tu tai saunuole smile.gif As tai kai neturiu jausmo , be to dievas nedave man lygiai viska padaryti is rankos ( taigi ir išbadyti), tai mano tarpai nuolat gaunasi nelygus. Bet tavo mintis labai gera. O kaip pasididini ( sumažini) paveiksliuka g.gif  blush2.gif

taigi cia daznai nera butina kad tie tarpai idealiai lygus butu, retai kada tai labai svarbu mirksiukas.gif O didinti mazinti galima programele IrfanView (nemokama is interneto), o jei rimciau didinti, tai as naudoju tokia PhotoZoom, ji stengiasi islaikyti geresne paveiksliuko kokybe. Bet aisku daznai gaunasi gan paplauke, tai vis tiek to "jausmo" reikia ax.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Aciu uz greita atsakyma smile.gif Ir uz programeles nuoroda, vakare parsisiusiu ( nes dabar darbe tunau uzsivertus ir tik retkarciais aki uzmetu i kompa doh.gif ) ir tada pabandysiu ka nors padaryti. Jei kas nepavyks, kreipsiuosi i tave pagalbos, kaip i profa smile.gif
Atsakyti
Naujas atvirukas. Suknele. Gal kas noretum pasimatuoti smile.gif user posted image
Papildyta:
smile.gif Ir bateliu prasom.Kadangi jau supakuotas i pakavimo popieriu tai truputeli blizga foto.user posted image
Atsakyti
kaip gražu 4u.gif
Atsakyti
Valentinukai biggrin.gif
Papildyta:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(rita7777 @ 2009 01 29, 01:51)
mergaitės gal turite šio torto schemelę? http://picasaweb.goo...467578043116578
labai norėčiau su juo atvirutę padaryti  ax.gif

tai kad ten yra torto schema g.gif
kadangi sis puslapiukas torto yra mano pacios,tai tikrai zinau,kad turi buti.Na tik tiek kad jie ideti ne is eiles,o sutvarkyti si albuma vis neprisiruosiu
Atsakyti
QUOTE(tania811214 @ 2009 01 31, 12:13)
tai kad ten yra torto schema g.gif
kadangi sis puslapiukas torto yra mano pacios,tai tikrai zinau,kad turi buti.Na tik tiek kad jie ideti ne is eiles,o sutvarkyti si albuma vis neprisiruosiu

na tada jau man visai su akim negerai lotuliukas.gif na tris kartus žiūrėjau ir nematau doh.gif randu to stiliaus tik besmegenį, eglutę, arbatinuką, adatinę ir tuos įrankius. adatinė net du kartus. o torto, skrybėlių ir buteliuko vaikiuko nu nėra schmoll.gif na einu dar kartą žiūrėt doh.gif
Atsakyti
Tania, gal ka naujo turite parodyti:)
Atsakyti
QUOTE(rita7777 @ 2009 01 31, 14:20)
na tada jau man visai su akim negerai  lotuliukas.gif  na tris kartus žiūrėjau ir nematau  doh.gif  randu to stiliaus tik besmegenį, eglutę, arbatinuką, adatinę ir tuos įrankius. adatinė net du kartus. o torto, skrybėlių ir buteliuko vaikiuko nu nėra  schmoll.gif  na einu dar kartą žiūrėt  doh.gif

na jei nerandate tai teks man prisesti rimtai prie sios papkes ir sutvarkyti.Gali buti kad "metosi" kazkur pas mane kompe.Kai atrasiu schemutes-parasysiu cia ax.gif
Atsakyti
Kažkaip tylu čia smile.gif Tad rodau savouser posted image]vežimėlis[/URL]user posted image]Rožės[/URL]user posted image]vėduoklė[/URL]
Atsakyti
anita35--labai grazu thumbup.gif Tas vezimelis is vis superinis.

Varkstu ir as su ta simografija doh.gif Suplanavau vasarai tasyte pasidaryti-bet kol issiuvinesiu ir apnersiu -tikrai vasara ateis lotuliukas.gif
Atsakyti