labai grazu
Dekui Linute
laba visoms kurios susigundys cia uzsukti, o gal but net ir isbandyti si siuvinejimo buda
niu ka dar vienas kepinukas. 100 proc. mano kurinys. Viska sumaniau, nusipiesiau ir t.t. pati
http://visniuke.gall...h?ph=bnTb-cOXEf
niu ka dar vienas kepinukas. 100 proc. mano kurinys. Viska sumaniau, nusipiesiau ir t.t. pati
http://visniuke.gall...h?ph=bnTb-cOXEf
Višniuke, labai gražūs darbeliai, ypač patiko idėja su vokeliu pinigams kaip tik galvojau siuvinėti atvirutę draugams vestuvių proga, tad manau pasinaudosiu tavo idėja ir į ją įdėsiu dar ir dovaną
aciu labai uz pagyrimus
taip prasom naudokites
Gal reikia didesnes foto, kad matytusi, kaip ten viskas padaryta?
taip prasom naudokites
Gal reikia didesnes foto, kad matytusi, kaip ten viskas padaryta?
Oi, kad ir šioje viskas labai aiškiai matosi paprasta, bet manau geniali idėja norint dovanoti pinigus
Dekui dekui
Aciu labai uz pagyrima
Manau galima siuvinet ir neblizgiais, man tiesiog graziau, kai truputi blizgiau
O siuvinejau daugiausia Kreinik siuliukais (bet manau reiks paieskot pigesnes alternatyvos, nes jie pakankamai brangus)
Manau galima siuvinet ir neblizgiais, man tiesiog graziau, kai truputi blizgiau
O siuvinejau daugiausia Kreinik siuliukais (bet manau reiks paieskot pigesnes alternatyvos, nes jie pakankamai brangus)
Laba diena,
visad siuvinejau kryzeliu, bet dabar sumasciau padaryti atvirukus - kvietimus sunaus kristynu proga ir radau jusu puslapiuka, labai grazus darbeliai ar galit kas pakonsultuoti kaip siuti kokia technika ar breziniai reikalingi, koks popierius, ta prasme nuo ko pradeti, gal kazkokiam puslapyje yra viskas smulkiau aprasyta ir parodyta pagelbekit
visad siuvinejau kryzeliu, bet dabar sumasciau padaryti atvirukus - kvietimus sunaus kristynu proga ir radau jusu puslapiuka, labai grazus darbeliai ar galit kas pakonsultuoti kaip siuti kokia technika ar breziniai reikalingi, koks popierius, ta prasme nuo ko pradeti, gal kazkokiam puslapyje yra viskas smulkiau aprasyta ir parodyta pagelbekit