Na va pasirodysiu ir aš savo paprastu darbeliu
O čia jo pritaikymas. Vestuvinio albumo papuošimas, tik truputį suklydau matuodama
Laurukasr, geriau siek tiek storesni imti, na net truputi storesni uz piesimo lapus, bet kartono tai nepatarciau, nes labai sunku bus skylutes isbadyti, o jei neturi normalios plonos ylos, tai tikrai rankas nuskaus....
O tas paprastutis darbelis labai grazus ir jaukus
QUOTE(Kalibra @ 2009 09 03, 12:28)
mano darbelis
Kalibra,labai grazu,labai panasu i sidabrini siuvinejima
QUOTE(zidudu @ 2009 09 03, 07:39)
Laurukasr, geriau siek tiek storesni imti, na net truputi storesni uz piesimo lapus, bet kartono tai nepatarciau, nes labai sunku bus skylutes isbadyti, o jei neturi normalios plonos ylos, tai tikrai rankas nuskaus....
Kitą kart žinosiu kokį popierių naudot. Šį kart pasinaudojau užrašų knygutės viršeliu Toks truputį storesnis buvo.
Dėkui už pagyras
QUOTE(Kalibra @ 2009 09 03, 12:28)
mano darbelis
Kaip gražu
Tania, as cia siuvinejau su baltu ir su metalizuotu sidabriniu siulu
QUOTE(Kalibra @ 2009 09 04, 11:43)
Tania, as cia siuvinejau su baltu ir su metalizuotu sidabriniu siulu
Zinok pirma karta matau taip issiuvineta labai graziai atrodo
Sveikos,
labai gražūs visų darbeliai, aš taip pat truputi siuvinėju, kai reikia artimuosius pasveikinti bet turiu tokią kaip ir problemėlę, tai sakiau gal jūs išduosite man paslaptį kokiais klijais klijuojate išsiuvinėtą paveikslėlį ant atvirutės, nes man nuo PVA klijų atvirutė "susigarbanoja" ir nebūna tiesi
labai gražūs visų darbeliai, aš taip pat truputi siuvinėju, kai reikia artimuosius pasveikinti bet turiu tokią kaip ir problemėlę, tai sakiau gal jūs išduosite man paslaptį kokiais klijais klijuojate išsiuvinėtą paveikslėlį ant atvirutės, nes man nuo PVA klijų atvirutė "susigarbanoja" ir nebūna tiesi
QUOTE(gandrone @ 2009 11 05, 17:08)
Sveikos,
As tai paprasciausiai klijuoju piestukiniais klijais skirtais popieriui. Gerai laiko ir visai neatsiklijuoja. O PVA bandziau pacioj pradzioje ir man taip pat sugarbanojo. Nuo to laiko tik piestukiniai klijai.
Ačiū labai
pereisiu ir aš prie šių klijų
pereisiu ir aš prie šių klijų
Gal kas turit siuvinėtų eglučių schemų
Manau, kad tau pavyktų labai gerai, jei pirma nusipieštum kažkokias formas... na, kad ir paprastus tris trikampius (kad būtų įdomiau susiapvalinti gali galus), kuriuos paskui kas tarkim 3mm pabadytum ir sugalvoti raštą gali pati pvz: pirmas dūris, tada antras už 15 skylučių, ištrauki per 16-tą, duri į 2, ištrauki per 3 - duri į 17tą ir t.t. p.s. galimi ir kiti skaičiai - improvizuok p.s.s. vietoj klijų galit naudoti mažiuką gabaliuką lipnios juostelės (jei kalbat apie darbo blogą pusę)