Įkraunama...
Įkraunama...

Simegrafija

Na va pasirodysiu ir aš savo paprastu darbeliu
user posted image
O čia jo pritaikymas. Vestuvinio albumo papuošimas, tik truputį suklydau matuodama sad.gif
user posted image
Atsakyti
Laurukasr, geriau siek tiek storesni imti, na net truputi storesni uz piesimo lapus, bet kartono tai nepatarciau, nes labai sunku bus skylutes isbadyti, o jei neturi normalios plonos ylos, tai tikrai rankas nuskaus....
O tas paprastutis darbelis labai grazus ir jaukus 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zidudu: 03 rugsėjo 2009 - 06:42
mano darbelis smile.gif user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kalibra: 03 rugsėjo 2009 - 11:29
QUOTE(Kalibra @ 2009 09 03, 12:28)
mano darbelis smile.gif

blink.gif Kalibra,labai grazu,labai panasu i sidabrini siuvinejima
Atsakyti
QUOTE(zidudu @ 2009 09 03, 07:39)
Laurukasr, geriau siek tiek storesni imti, na net truputi storesni uz piesimo lapus, bet kartono tai nepatarciau, nes labai sunku bus skylutes isbadyti, o jei neturi normalios plonos ylos, tai tikrai rankas nuskaus....
O tas paprastutis darbelis labai grazus ir jaukus  4u.gif

Kitą kart žinosiu kokį popierių naudot. Šį kart pasinaudojau užrašų knygutės viršeliu blush2.gif Toks truputį storesnis buvo.
Dėkui už pagyras 4u.gif

QUOTE(Kalibra @ 2009 09 03, 12:28)
mano darbelis smile.gif

Kaip gražu 4u.gif
Atsakyti
Tania, as cia siuvinejau su baltu ir su metalizuotu sidabriniu siulu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kalibra @ 2009 09 04, 11:43)
Tania, as cia siuvinejau su baltu ir su metalizuotu sidabriniu siulu smile.gif

Zinok pirma karta matau taip issiuvineta bigsmile.gif labai graziai atrodo
Atsakyti
Sveikos,
labai gražūs visų darbeliai, aš taip pat truputi siuvinėju, kai reikia artimuosius pasveikinti ax.gif bet turiu tokią kaip ir problemėlę, tai sakiau gal jūs išduosite man paslaptį blush2.gif kokiais klijais klijuojate išsiuvinėtą paveikslėlį ant atvirutės, nes man nuo PVA klijų atvirutė "susigarbanoja" ir nebūna tiesi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(gandrone @ 2009 11 05, 17:08)
Sveikos,
labai gražūs visų darbeliai, aš taip pat truputi siuvinėju, kai reikia artimuosius pasveikinti  ax.gif  bet turiu tokią kaip ir problemėlę, tai sakiau gal jūs išduosite man paslaptį blush2.gif  kokiais klijais klijuojate išsiuvinėtą paveikslėlį ant atvirutės, nes man nuo PVA klijų atvirutė "susigarbanoja" ir nebūna tiesi doh.gif

As tai paprasciausiai klijuoju piestukiniais klijais skirtais popieriui. Gerai laiko ir visai neatsiklijuoja. O PVA bandziau pacioj pradzioje ir man taip pat sugarbanojo. Nuo to laiko tik piestukiniai klijai.
Atsakyti
Ačiū labai 4u.gif
pereisiu ir aš prie šių klijų smile.gif
Atsakyti
Gal kas turit siuvinėtų eglučių schemų g.gif
Atsakyti
Manau, kad tau pavyktų labai gerai, jei pirma nusipieštum kažkokias formas... na, kad ir paprastus tris trikampius (kad būtų įdomiau susiapvalinti gali galus), kuriuos paskui kas tarkim 3mm pabadytum ir sugalvoti raštą gali pati smile.gif pvz: pirmas dūris, tada antras už 15 skylučių, ištrauki per 16-tą, duri į 2, ištrauki per 3 - duri į 17tą ir t.t. smile.gif p.s. galimi ir kiti skaičiai - improvizuok wink.gif p.s.s. vietoj klijų galit naudoti mažiuką gabaliuką lipnios juostelės (jei kalbat apie darbo blogą pusę)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Padauzhelia: 12 lapkričio 2009 - 01:22