sveikutes visos jungiuosiu prie jusu, nes ir mane uzkretete sia liga stai mano pirmieji darbeliai
o nebeatsinaujina pvz senos nuorodos? labai geru pavyzdziu buvo, gaila nebeatidaro
As savo pertvarkau schemutes ir greitu laiku idesiu cia nuorodele
QUOTE(tania811214 @ 2009 03 22, 22:25)
Labai aciu
QUOTE(tania811214 @ 2009 03 22, 22:25)
labai laukiu
Jau kiek grožių čia prisižiūrėjau! Aš prieš metus susidomėjau šia technika, bet nemaniau, kad galima tokias grožybes sukurti. Man iki jūsų lygio labai toli... Mano vyresnėlė dukrytė taip pat mėgina siuvinėti, tai, jaučiu, pralenks mane. Sėkmės visoms!
Mano pirmieji rimti atvirukai panaudojus sia technika
Didelis ACIU Tania811214 uz nuoroda
Gaila tik, kad nuotraukose nematomas tikras tokiu atviruku grozis ir sodrios spalvos
Didelis ACIU Tania811214 uz nuoroda
Gaila tik, kad nuotraukose nematomas tikras tokiu atviruku grozis ir sodrios spalvos
Nera uz ka-yerena,tavo darbeliai labai puikus,tvarkingi ir sventiski.
Oas kaip kiaule ir neidejau nuorodos.Tvarkiau tvarkiau-ir kantrybes pritrukau laukti kol kompas uzsikrauna
Pazadu pasitaisyti
Oas kaip kiaule ir neidejau nuorodos.Tvarkiau tvarkiau-ir kantrybes pritrukau laukti kol kompas uzsikrauna
Pazadu pasitaisyti
Labai grazus atvirukai as svajoju tuos vezimelius issiuvinet kvietimams krikstynom tik deja cia Uk nieko kol kas nerandu tinkamo, viska Lt palikau
yerena, man graziausi tai narcizai, nes niekur nematyti, vezimukai ir grazu bet jau matytas vaizdas. Kvietimai su vezimukais butu jega. Sekmes darbuose !!!
na kol maze miega-einu patvarkyti albumeli