Na mano mazgės maitinimo istorija būtų visų dietų paneigimas. Kol buvo visai mažytė (iki 1 mėn.) nepūtė jai pilvelio ir nebėrė. O aš valgiau viską, išskyrus saldumynus, riešutus, obuolius be odos valgiau, dar česnakų-svogūnų nevalgiau.O visą kitą - valgiau.Mėnesio amžiaus mano mazgė susirgo ir gavo nemažą dozę antibiotikų.Tada ir prasidėjo: ir pilvo pūtimas, ir bėrimai tokie keliaujantys

O aš naujai iškepta mama aklai tikėjau daktarais, kurie visi kaip susitarę zaunijo: čia nuo mamytės negeros dietos, nuo antibiotikų taip ilgai negali būti

Tai ir siūlė man atmetimo principu aiškintis, nuo ko pučia pilvą ir beria.Tiesa, pilvelio pūtimas baigėsi, kai mažajai suėjo trys mėn. savaime.O bėrimai nesiliovė. Nevalgiau kasdien vis daugiau produktų, kad išsiaiškinti, nuo ko beria: po poros mėn. racionas liko toks skurdus, kad jau nebežinojau, ką iš viso valgyti: nebeliko nieko iš kviečių (nei blynų, nei bandelių, nei makaronų, nei džiūvėsių, nei sausainių), neliko paukštienos, veršienos, žuvies, kiaušinių, jokių raudonų vaisių-daržovių, tik bulvės, jokių ankštinių, jokių pieno produktų (nors juos labai mėgstu). Tiesa, jų atsisakiau paskiausiai, nes nebeliko jau nieko kito.Beje, daktarai kaip susimokę garsiausiai šaukė, kad ,,greičiausiai beria nuo pieno produktų

". Valgiau tik ryžių ir grikių košes, virtą mėsą su bulvėm (be prieskonių), gėriau tik silpną arbatėlę ir negazuotą min. vandenį. O pagerėjimo nebuvo jokio. Vaiką bėrė toliau. Tada aš spjoviau į visas dietas, nes nuo to badavimo jau pati alpt pradėjau, akyse žalia darėsi ir svorio beliko 45kg (prieš nėštumą buvo 51). Pablogėjimo nepastebėjau jokio, bėrimai savaime praėjo, kai dukrytei suėjo 6 mėn. Taip ir nežinau nuo ko.Greičiausiai organizmas tiesiog turėjo savaime išsivalyti nuo tų antibiotikų ir tiek.
Beje dėl karvės pieno, kurį visi kaip susitarę kaltina dėl visų alergijų. Kai dukrytei suėjo metukai ir nebemaitinau, daviau jai karvės pienuko (nors pediatrė primygtinai siūlė maitinti mišinėliu, o ne karvės pienu) . Ir kaip jai patiko

Geria dabar visa patenkinta po 0.5l per dieną, ir jokių alergijų nė su žiburiu nesimato
Taip kad pasikliaukit, mamos, geriau savim. Maža tikimybė, kad vaikas bus alergiškas kažkam, kam nealergiški tėvai. Na pvz., mes su vyru irgi baisūs pienininkai, mėgstam visus pieno produktus, tai ir dukrytė, kaip paaiškėjo, -tokia pat. Kerta varškes, jogurtus, pieną - tik duok. O tie daktarų spėliojimai - kas , nuo ko - šarlatanizmas visiškas, kuo jau ne vieną kartą teko įsitikinti