Įkraunama...
Įkraunama...

Mitybos racionas žindyvei

QUOTE(ingalp @ 2007 12 06, 14:12)
na seborėjinis dermatitas kiek žinau būna ne nuo maisto  unsure.gif . čia daugumai naujagimių jis būna, nepriklausomai nuo to kaip maitini. reikia tepti aliejuku bėrimus, o jei bėrimai galvoj, reikia ištepus po 10 min gerai iššukuot pleiskanas. ir praeis. mano abiem vaikams buvo. bet greit praėjo

Tikiuosi tavo tiesa. mirksiukas.gif Nes bere ne tik galvyte, bet ir kakliuka bei rankytes. Siuo metu isberimu nebera, galvyte valom, veiduka ir kuneli tepam riebiais kremais. ax.gif , nes odele labai sausa. Tad tikiuosi viskas susitvarkys. O ir prie visavercio maisto bandysiu po trupuciuka grizti. smile.gif
Atsakyti
Is savo menkos patirties galiu pasakyti, kad maisto ribojimas mano panelei itakos neturejo, kadangi gimdymas baigesi cezariu, tai darzoves turejau valgyti vien del saves ir daug prisivalgyt negalejau, bo tempdavo randa. Pradzioj ir as zliumbdavau kartu su mazaja del puses suvalgyto pomidoriuko verysad.gif , paskui perskaiciau neurologes straipsni viename vaiku zurnale, jos nuomone ne visa verksma galima nurasyti pilvo putimui, is dalies kudikiai verkia del patirto gimdymo ir naujos aplinkos streso. Jau kuris laikas valgau apsoliuciai viska: juoda sokolada, greifurtus, mandarinus, zuvi, geriu kava, pradzioj dar geriua HIpp pankolio ir arbata maitinanciom, maniskes ne karto dar nebuvo isbere(aciu Dievui) Aisku pradejus auginti pirma vaika negaliu pretenduoti i negincijama nuomone, bet man atrodo pilnavercio maisto vengimas maitinant tokia pat atgyvena kaip maitinimas pagal valandas, likusio po maitinimo pieno nutraukinejimas ar neemimas vaiko ant ranku , kai verkia. Laiminga mama- laimingas vaikas 4u.gif
Atsakyti
Mano mazius labai naktimis stena, bet tiki naktimis. Jam 3 men. ir 2 sav. Galvoju, kaip cia jam padeti. jeigu valgyciau tuos jogurtus - actimel ar gefilus su tuom bakterijom gerom, gal jam irgi kazkiek lengviau butu prabezdeti smile.gif ar nelabai itakos turi?
Atsakyti
QUOTE(svetelis @ 2007 12 09, 19:53)
Mano mazius labai naktimis stena, bet tiki naktimis. Jam 3 men. ir 2 sav. Galvoju, kaip cia jam padeti. jeigu valgyciau tuos jogurtus - actimel ar gefilus su tuom bakterijom gerom, gal jam irgi kazkiek lengviau butu prabezdeti smile.gif ar nelabai itakos turi?

pas mus irgi tas pats biggrin.gif naktimis tiek stena ,kad baisu... paskui pasiraivo, issibezda ir uzmiega mirksiukas.gif del geruju bakteriju tai nezinau ar ka nors jos pakeistu, nes savisku as duodu jogurto kapsuliu ir nemanau ,kad padetu nuo stenejima tongue.gif
Atsakyti
Manoji irgi lb stenėdavo verysad.gif Pabusdavo ir tekdavo nešioti kol neišsibezdės ax.gif Tai atradau vaistukus - pilvuko masažiuką prieš vakarynes maudynes. Masažuodavau su tokiu tepaliuku nuo diegliukų ir bezdaliukų thumbup.gif Ir lyg padėjo, db tokių problemų nebėra thumbup.gif tfu, tfu, tfu...
Atsakyti
QUOTE(-mamukas- @ 2007 12 13, 12:46)
Manoji irgi lb stenėdavo  verysad.gif  Pabusdavo ir tekdavo nešioti kol neišsibezdės  ax.gif Tai atradau vaistukus - pilvuko masažiuką prieš vakarynes maudynes. Masažuodavau su tokiu tepaliuku nuo diegliukų ir bezdaliukų  thumbup.gif Ir lyg padėjo, db tokių problemų nebėra  thumbup.gif tfu, tfu, tfu...

o kaip vadinasi tas tepaliukas?
Atsakyti
QUOTE(svetelis @ 2007 12 13, 15:26)
o kaip vadinasi tas tepaliukas?

nuo diegliuku tai su babyna yra, bet ar jis nuo bezdaliuku tai nezinau g.gif
Atsakyti
O tas babyna ar ne lašiukai? Nes gydytoja sakė, kad jie net geresni nei espumizanas nuo pilvo pūtimo g.gif Bet va, pridūrė, kad Lt jų nebėra... Tik Soviecke galima nusipirkt g.gif
Atsakyti
QUOTE(aidaa @ 2007 12 08, 17:10)
Is savo menkos patirties galiu pasakyti, kad maisto ribojimas mano panelei itakos neturejo, kadangi gimdymas baigesi cezariu, tai darzoves turejau valgyti vien del saves ir daug prisivalgyt negalejau, bo tempdavo randa. Pradzioj ir as zliumbdavau kartu su mazaja del puses suvalgyto pomidoriuko verysad.gif , paskui perskaiciau neurologes straipsni viename vaiku zurnale, jos nuomone ne visa verksma galima nurasyti pilvo putimui, is dalies kudikiai verkia del patirto gimdymo ir naujos aplinkos streso. Jau kuris laikas valgau apsoliuciai viska: juoda sokolada, greifurtus, mandarinus, zuvi, geriu kava, pradzioj dar geriua HIpp pankolio ir arbata maitinanciom, maniskes ne karto dar nebuvo isbere(aciu Dievui) Aisku pradejus auginti pirma vaika negaliu pretenduoti i negincijama nuomone, bet man atrodo pilnavercio maisto vengimas maitinant tokia pat atgyvena kaip maitinimas pagal valandas, likusio po maitinimo pieno nutraukinejimas ar neemimas vaiko ant ranku , kai verkia. Laiminga mama- laimingas vaikas 4u.gif

Pritariu, kad laiminga ir soti mama- laimingas vaikutis.
Atsakyti
As pora menesiu prisiziuredavau, nevalgydavau pupeliu, kopustu, mandarinu, o po to valgiau viska, ko uzsinoredavau. Ir jei labai uzsimanydavau misraines su pupelem, tai ir nesikankindavau, o valgydavau. DAbar mano kleckui metai ir menuo, valgau viska nesivarzydama, problemu jokiu nera. Teisingai sakot - laiminga mama- laimingas vaikas thumbup.gif
Atsakyti
As taip pat ABSOLIUCIAI viska valgau (ta pati maista kaip ir pries/per nestuma) ir sekmingai maitinu savo mazyli 1 metukus. Zinoma, nepiknaudziauju visokiais super astriais, ar ne itin sveikais maistais, neatsisakau ir taures vyno - viskas normos ribose. mirksiukas.gif Vaikutis auga sveikas, drutas - jokiu alergiju, berimu, pilvuko sutrikimu ir pan. thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
sveikos mamytes, isaiskinkit man kaip su tom arbatom yra? nes geriu as bent po 5 puodus jos per diena - zalia ir juoda bandau riboti - tonizuoja atseit? labai megau melisos arbata, bet tai ji beveik meta - tai nerekomenduotina? o del kmynu arbatos ypac su pienu tai kiek zinau tikrai gerai pieno gamybai ir kaip tik putima nuima?man net ligoninej kiekviena vakara duodavo po gimdymo. o man vaistinej nedave jokios specialios arbatos maitinanciom - tokia buna? vaikiska arbatele pasiule - be kofejino bigsmile.gif
Atsakyti