Įkraunama...
Įkraunama...

Mitybos racionas žindyvei

Sveikutes,
gal kas galit patirtimi pasidalinti ka valgot kai vaikuti alergizuoja ir beria ( gydytoja sake kad yra seborejinis dermatitas). Stengiuosi visus galimus alergenus isimti is savo mitybos, bet tada greitu laiku pusbadziu galesiu gyventi. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Antane @ 2007 12 05, 13:07)
Sveikutes,
gal kas galit patirtimi pasidalinti ka valgot kai vaikuti alergizuoja ir beria ( gydytoja sake kad yra seborejinis dermatitas). Stengiuosi visus galimus alergenus isimti is savo mitybos, bet tada greitu laiku pusbadziu galesiu gyventi. g.gif

o kurioj vietoj ji beria?
Atsakyti
gal reikia neskubeti atsisakyti maisto produktu?As uzvalgiau sokoloadiniu saldainiu, isbere visa galvyte dukrytei,ir tik po 2 savaiciu praejo berimas.tai turbut per tiek laiko tik pasisalina alergenai?

QUOTE(Antane @ 2007 12 05, 06:07)
Sveikutes,

Atsakyti
QUOTE(Antane @ 2007 12 05, 12:07)
Sveikutes,

na seborėjinis dermatitas kiek žinau būna ne nuo maisto unsure.gif . čia daugumai naujagimių jis būna, nepriklausomai nuo to kaip maitini. reikia tepti aliejuku bėrimus, o jei bėrimai galvoj, reikia ištepus po 10 min gerai iššukuot pleiskanas. ir praeis. mano abiem vaikams buvo. bet greit praėjo
Atsakyti
QUOTE(ingalp @ 2007 12 06, 14:12)
na seborėjinis dermatitas kiek žinau būna ne nuo maisto  unsure.gif . čia daugumai naujagimių jis būna, nepriklausomai nuo to kaip maitini. reikia tepti aliejuku bėrimus, o jei bėrimai galvoj, reikia ištepus po 10 min gerai iššukuot pleiskanas. ir praeis. mano abiem vaikams buvo. bet greit praėjo

o su kokiomis sukomis sakavai?
Atsakyti
QUOTE(Lalaila_Vln @ 2007 12 06, 16:05)
o su kokiomis sukomis sakavai?

su tokiomis smulkiomis užbukintais galiukais. aš pirkau rinkinį canpol, ten buvo tos šukos ir šepetys (6 ar 7 lt kainavo, nebeatsimenu tiksliai, bet nebrangiai). bet šepečio praktiškai nenaudojau, nieko ten su juo neišsišuokuoja man.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingalp: 06 gruodžio 2007 - 19:20
O sakykit ka galima butu isgerti nuo gerkles skausmo zindyvei?
Atsakyti
QUOTE(svetelis @ 2007 12 07, 11:57)

Jei klausi del vaistu, tai neturiu ka parekomenduoti.As nusiteikiau zindymo metu , kaip ir nestumo jokiu vaistu nevartoti.Man padeda skalavimas su druska.Imu kuo karstesni vandeni i puodeli dedu apie 2 saukstelius druskos, labai gerai ismaisau, kad kuo daugiau istirptu ir tada gargaliuoju.Stengiuosi kuo dazniau kas valanda ir man padeda. Tiesa, skonis slykstus.
Bet jei turi temperaturos manu reiktu su gydytoju pasitarti, juk gali paskambinti ir paklausti patarimo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(justjura @ 2007 12 07, 12:46)
Jei klausi del vaistu, tai neturiu ka parekomenduoti.As nusiteikiau zindymo metu , kaip ir nestumo jokiu vaistu nevartoti.Man padeda skalavimas su druska.Imu kuo karstesni vandeni i puodeli dedu apie 2 saukstelius druskos, labai gerai ismaisau, kad kuo daugiau istirptu ir tada gargaliuoju.Stengiuosi kuo dazniau kas valanda ir man padeda. Tiesa, skonis slykstus.
Bet jei turi temperaturos manu reiktu su gydytoju pasitarti, juk gali paskambinti ir paklausti patarimo smile.gif

man vaistinej dave "isla moos" pastiles nuo gerkles skausmo, jas galima ir nescioms ir zindancioms. dar galima jox skalauti
Atsakyti
Sakykit, o kokiu sulciu galima gerti kai maitini? Nes citrusiniu negalima, vynuogiu pucia vidurius, tai net nezinau ka ir gerti... Vien vanduo ir arbata jau pradeda uzknisti blink.gif

Tiesa, siek tiek vaikuti pabere, pilvo apacioje, mazais raudonais taskeliais. Ar cia nuomaisto, ar nuo sasukelniu? nes ta vieta jau uzdengta ju buna.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vaidulia77: 07 gruodžio 2007 - 17:05
QUOTE(svetelis @ 2007 12 07, 10:57)

galima čiulpti ISLAMOS tabletes (jos natūralios, iš islandinės kerpenos pagamintos) ir purkšti Tantum Verde. jei turi temperatūros, gali 3X per dieną gerto paracetamolį.

QUOTE(Vaidulia77 @ 2007 12 07, 16:57)
Sakykit, o kokiu sulciu galima gerti kai maitini? Nes citrusiniu negalima, vynuogiu pucia vidurius, tai net nezinau ka ir gerti... Vien vanduo ir arbata jau pradeda uzknisti  blink.gif

Tiesa, siek tiek vaikuti pabere, pilvo apacioje, mazais raudonais taskeliais. Ar cia nuomaisto, ar nuo sasukelniu? nes ta vieta jau uzdengta ju buna.

sultis galima gerti visokias, net ir citrusinių ir vynuogių. svarbu negerti jų litrais, o 1 kita stiklinę tikrai gali. šiaip dar būna Hipp sultys specialiai žindyvėms. bet jos gana brangios.

o išbėrė turbūt nuo sauskelnių arba kokio nors tepalo (jei tepei). pabandyk pakeist kitos firmos sauskelnė. mano mažiuką visada išberia nuo Pampers firmos, o labiausiai tinka Huggies ir Maximos sauskelnės.
Atsakyti
QUOTE(Lalaila_Vln @ 2007 12 07, 12:54)
man vaistinej dave "isla moos" pastiles nuo gerkles skausmo, jas galima ir nescioms ir zindancioms. dar galima jox skalauti

Man šitas tabletes su islandiška kerpe rekomendavo gydytojas ir kai laukiausi ir dabar, kai maitinu naudoju.
Atsakyti