O pienuko kiek galima isgerti - stikline ar dvi?
labas, gal kas gali patart, kad pienas butu riebesnis? matot esu isranki maistui, labai dauk ko nevalgau, pvz. zuvies, grybu, kai kuriu darzoviu, bet mesiska kiekviena diena ka nors valgau. ar nuo valgomo maisto priklauso pieno riebumas? nes mano pupulis diena kruties praso kas 1-2 val, o drauges dukra kas 4.
Nu as kai ziuredavau maista,ka valgyt ko ne del mergytes tai prisidariau bedu,uzkietejo ant tiek viduriai jei ir man kad nzn ka daryti,tad mus lapkrity sius y kauna jeigu pati nepadarys kaku va tau ir prisiziureti maista tai va pradesiu vsika valgyt is eiles,tik zuvies ne,nes ja beria nuo jos
O as valgau beveik viska ir vaikui nepucia pilvo, nors man tai po gimdymo labai pucia kiekviena diena
Zinoma, pastebejau, kad beria suneli nuo sokolado, tai ir nevalgau. Is vaisiu tai tik bananus valgau.
Bandykite visko po truputi ir matysite kas vaikeliui netinka
Zinoma, pastebejau, kad beria suneli nuo sokolado, tai ir nevalgau. Is vaisiu tai tik bananus valgau.
Bandykite visko po truputi ir matysite kas vaikeliui netinka
O zinokit mamytes koki bajeri jums pasakysiu. As pastoviai chalva valgydavau, oman viena pediatre pareiske, kad mitas jog nuo jos gaminasi pieno daugiau ir aplamai negalima jos valgyti
QUOTE(linusha @ 2007 10 24, 20:23)
O zinokit mamytes koki bajeri jums pasakysiu. As pastoviai chalva valgydavau, oman viena pediatre pareiske, kad mitas jog nuo jos gaminasi pieno daugiau ir aplamai negalima jos valgyti
Man KMUK pasake grieztai jokios chalvos, nes ji alergizuoja vaikucius, ir kminu arbata mitas, nuo jos tik viduriai kieteja Kad butu pieno, mums sake stengtis nenusiraukineti ir psichologiskai nusiteikti
QUOTE(Aden @ 2007 10 25, 10:07)
Man KMUK pasake grieztai jokios chalvos, nes ji alergizuoja vaikucius, ir kminu arbata mitas, nuo jos tik viduriai kieteja Kad butu pieno, mums sake stengtis nenusiraukineti ir psichologiskai nusiteikti
Na chalvos tikrai galima ( pati tikrai valgiau ir riesutu sviesto valgiau) tik aisku nepadauginti
Kmynu arbata tikrai mitas
Butent , kad pienelio butu reikia nusiteikti psichologiskai
Papildyta:
QUOTE(tukyte @ 2007 10 21, 14:54)
labas, gal kas gali patart, kad pienas butu riebesnis? matot esu isranki maistui, labai dauk ko nevalgau, pvz. zuvies, grybu, kai kuriu darzoviu, bet mesiska kiekviena diena ka nors valgau. ar nuo valgomo maisto priklauso pieno riebumas? nes mano pupulis diena kruties praso kas 1-2 val, o drauges dukra kas 4.
Kad maziukas nori kruties tai dar nereiaskia, kad jis tikrai nori valgyti, gal jis tiesiog nori artumo su mama , arba pabuti pas mama ant ranku , o kad zinda tai dar nereiskia, kad valgo (aisku cia taip ne visais atvejais ) gal but vaikutis nori tik atsigerti ( juk pirmas isbegantis pienelis panasus i vandeni ..) jei vandenuko dar neduodat tai atsigeria is kruties
Pas tave taip daznai praso gal ir del to, kad nepamaitini iki galo gal per viena maitinima neprivalgo tiek , kiek jam reikia cia to niekas nepasakys kodel tavo vaikas kas 1-2 val. valgo, o drauges kas 4
As ir dabar lab atsirenku maista - stengiuosi kad vaikeliui nepakenkti..o mesos is viso nemegstu Motinos pienas nebuna per liesas- jis toks kokio reikia butent tavo vaikuciui. Pradzioje bega vandenelis o gale - jau riebus. Tad svarbu kad vaikutis zystu ilgai- kol prades begti tas riebesnis. Mano mazius nuo pat gimimo valgo kas 2val tiek diena ir nakti. Ir gyd sake cia visiska norma - kiekvienas vaikas juk individas Sekmes tau
tavo maze maza dar - ji ir turi prasyti kruties kas 1-2 val. tai naujagimiams yra normalu. nebent pasisverus paaisketu, kad svorio nepriauga...
"pieno riebumas" nuo maisto nepriklauso, nebent badautum.
QUOTE(linusha @ 2007 10 24, 21:23)
praktiskai nera tokiu produktu, nuo kuriu realiai daugetu pieno (nebent nuosirdziai tiki, kad butent tai valgant, pieno padauges - ir padaugeja, bet suveikia ne maistas, o tikejimas )
paprastai chalva buna saulegrazu ir zhemes riesutu. saulegrazu tai gal dar ir nieko, bet zemes riesutu tikrai gali sukelti alergija. alergija zemes riesutams yra viena is dazniausiai pasitaikanciu, ir jei jau esi alergiskas riesutams - tai jau visam gyvenimui...
QUOTE(rence25 @ 2007 10 25, 16:35)
As ir dabar lab atsirenku maista - stengiuosi kad vaikeliui nepakenkti..o mesos is viso nemegstu Motinos pienas nebuna per liesas- jis toks kokio reikia butent tavo vaikuciui. Pradzioje bega vandenelis o gale - jau riebus. Tad svarbu kad vaikutis zystu ilgai- kol prades begti tas riebesnis. Mano mazius nuo pat gimimo valgo kas 2val tiek diena ir nakti. Ir gyd sake cia visiska norma - kiekvienas vaikas juk individas Sekmes tau
tavo pupulis toks pat mazas kaip ir mano. o kiek laiko tavo pupulis zinda?
Papildyta:
"pieno riebumas" nuo maisto nepriklauso, nebent badautum.
ne nebadauju , nors noreciau, reikia numesti 30 kg priaugtu, paprasciausiai daug ko nevalgau nuo darzelio laiku.
O as tai irgi dar maitinu, negeriu jokiu kmynu arbatu, jokiu chalvu nevalgau.. Su maistu problemu nera..valgau praktiskai viska... Nes juk jei nescia budama valgiau, tai ir dabar galima, juk vaikelis pilvelyje per tuos menesius irgi priprato prie mano maisto
QUOTE(dilgelyti @ 2007 10 29, 12:11)
O as tai irgi dar maitinu, negeriu jokiu kmynu arbatu, jokiu chalvu nevalgau.. Su maistu problemu nera..valgau praktiskai viska... Nes juk jei nescia budama valgiau, tai ir dabar galima, juk vaikelis pilvelyje per tuos menesius irgi priprato prie mano maisto
saunu kad ir pienuko yra,ir noro maitint yra.o mano pazistama specialiai gere metu,melisu arbatas kad pienas dingtu,nes tipo per ilgai vaikas valgo