Įkraunama...
Įkraunama...

Mitybos racionas žindyvei

QUOTE(rence25 @ 2007 10 04, 18:30)
Kokias arbatas galima gerti maitinanciai mamytei?

Aš geriu kmynų ir ramunėlių, dar gerdavau melisų, bet pastebėjau, kad nuo jos mažius darosi neramus blink.gif Dar turiu Hipp arbatos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lince1 @ 2007 10 02, 16:40)
O apie chalva, tai visur rašo, kad žemės riešutai pirmas alergenas, o chalva būna arba iš jų arba iš saulėgrąžų, tai man atrodo, kad ji nepadės, o alergija galit gauti, jei padauginsi chalvutės.

Saulėgražų chalva nealergizuoja ir jei mamytė nebijo tų papildomų kalorijų, tai drąsiai gali valgyti. Saulėgražose daug visokių naudingų medžiagų ir pienelio tikrai padaugėja. Aš labai mėgstu saulėgrąžų kazinakus (saulėgražos sulipdytos medum), tai kai užvalgau, pienelio tikrai daugiau.

QUOTE(svetelis @ 2007 10 03, 20:48)
Ar galima zindyvei gerti soju piena?

Manyčiau nelabai, nes ten daug fitoestrogenų. O jų nei mergaitėms nei berniukams nėra gerai. Gali paskui visokie ankstyvi brendimai prasidėt ir pan.
Atsakyti
QUOTE(Meila @ 2007 10 06, 13:29)
Aš geriu kmynų ir ramunėlių, dar gerdavau melisų, bet pastebėjau, kad nuo jos mažius darosi neramus  blink.gif Dar turiu Hipp arbatos  ax.gif

Melisu,metu arbatos mazina pienuko gamyba. Jas rekomenduoja nutraukus maitinti,kad pienukas nustotu gamintis.
Atsakyti
QUOTE(Dovis @ 2007 10 10, 15:50)
Melisu,metu arbatos mazina pienuko gamyba. Jas rekomenduoja nutraukus maitinti,kad pienukas nustotu gamintis.

o kokia arbata tada galima gert kad mazyte ramesne butu?
Atsakyti
QUOTE(Dovis @ 2007 10 10, 15:50)

Dėl melisų pirmą kartą girdžiu blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Lalaila_Vln @ 2007 10 10, 20:18)
o kokia arbata tada galima gert kad mazyte ramesne butu?

valerijonų arbatą galima ax.gif . aš gerdavau, net nežinau, gal ir padėdavo šiek tiek
Atsakyti
QUOTE(ingalp @ 2007 10 11, 21:09)
valerijonų arbatą galima ax.gif . aš gerdavau, net nežinau, gal ir padėdavo šiek tiek

o koks jos skonis?
Atsakyti
oho, net nepagalvojau kad melisos gali mazinti pienuko kieki..kaip tik maniau kad si arbatele pades man ir maziukui islikti ramiems- na cia labiau man reikejo to ramumo nes nervas eme nuo bet ko blush2.gif Gerai kad jau tos blogos nuotaikos baigesi (tfutfutfu) doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Lalaila_Vln @ 2007 10 12, 11:14)
o koks jos skonis?

nu keistas toks biggrin.gif . bet aš paskui pripratau, tai man net skanu būdavo. bet aš medaus įsidėdavau, nes be nieko tai fee, kaip vaistai kokie schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(ingalp @ 2007 10 16, 13:44)
nu keistas toks biggrin.gif . bet aš paskui pripratau, tai man net skanu būdavo. bet aš medaus įsidėdavau, nes be nieko tai fee, kaip vaistai kokie schmoll.gif

nu gal reikes pabandyt biggrin.gif
Atsakyti
kaip su pieno produktais maitinancioms mamytems? As labai megstu piena, varske, jogurtukus ir pan..bet zinau kad vaikuciai nelabai virskina- jau teko tuo isitikinti- padauginau pieno produktu ir maziukui pilvuka pute visa diena ir nakti doh.gif doh.gif
Tai klausimas kokiais kiekiais vartojat pieno produktus kad vaikeliui nepakenkti?
Atsakyti
QUOTE(rence25 @ 2007 10 17, 18:37)
kaip su pieno produktais maitinancioms mamytems? As labai megstu piena, varske, jogurtukus ir pan..bet zinau kad vaikuciai nelabai virskina- jau teko tuo isitikinti- padauginau pieno produktu ir maziukui pilvuka pute visa diena ir nakti doh.gif  doh.gif
Tai klausimas kokiais kiekiais vartojat pieno produktus kad vaikeliui nepakenkti?

suvalgau i diena grudetos varskes indeli ar koki sureli bet ir tai ne kasdien
Atsakyti