Įkraunama...
Įkraunama...

Mitybos racionas žindyvei

QUOTE(Ida24 @ 2007 09 10, 06:59)
Manu kad tik pradzioje maitinimo reikia pasisaugoti maisto, o veliau po truputi viska ivedant galima daug daugiiau valgyti, aisku ne viska, pvz. ziniuku ir kopustu  doh.gif

Pirmas porą sav. vengiau kopūsto, kalafijoro, žirnių. Bet neilgai. Valgiau aš viską, net ir aštrų maistą ir taip su abiem dukrom.
Atsakyti
O man tai apie arbuzus, ligonineje, liepe pamirsti.vyras buvo nupirkes,tai ji dar apreke doh.gif .Jau leliukui beveik 3 men,bet vis dar vengiu daugeli dalyku valgyti.Vis bijau,kad jam neskaudetu pilvuko unsure.gif
Atsakyti
Sveikutes smile.gif
As tik atsisakiau kopustu,sulciu visokiu,ankstiniu pupu,kecupu,cesnaku ir obuoliu. O siaip tai ir arbuzo su saiku valgau,nu visko payvairinti stengiuosiu bet su saiku smile.gif
Atsakyti
Man irgi daktarė sakė vengti kopūstų ir ankštinių daržovių, taip pat girdėjau, kad negalima valgyti riebiai, nes dažnai nuo to pučia pilvuką. MAš, kad ir prisižiūriu maista, bet vaikeliui vis tiek pučia pilvelį, tikiuosi greit tai praeis verysad.gif unsure.gif
Atsakyti
Man tai buvo isbandymo metas nes teko valgyti tik virta be jokiu prieskoniu maista.. nes nuo visko vaikucui berdavo ir pilvuka pusdavo.. teko visko atsisakyti kad tik mazasis geriau jaustusi..
Atsakyti
QUOTE(Asmera @ 2007 09 13, 21:01)
Man tai buvo isbandymo metas nes teko valgyti tik virta be jokiu prieskoniu maista.. nes nuo visko vaikucui berdavo ir pilvuka pusdavo.. teko visko atsisakyti kad tik mazasis geriau jaustusi..

Manau kad priklauso nuo pacio vaikelio,vieniems beveik viskas sukelia alergija,kitiems kad ir ka valgytum,berimo nebuna.Kaip ir as,viska iseiles valgau,ir thumbup.gif ,o mano broliene beveik nieko nevalgo ir vistiek beria. schmoll.gif
Atsakyti
Na as tai niekaip negaliu atsispirti saldumynams: sausainiams ar sokoladui ir atrodo nuo ju vaika sugadinu, vis rekia paskui, turbut skauda pilvuka. Dar labai megstu saulegrazu kozinakus, bet jauciu, kad nuo ju irgi bus blogai? Taip noriu saldaus ko nors tai ka galeciau kazi valgyti? Ir aplamai nezinau ka bevalgyti?
Atsakyti
As valgydavau daug arbuzo ir nieko. Atsisakius esu kol kas tik cesnaku, svogunu, kavos, kopustu bei zirneliu. (Bet per krikstynas uzsimirsus paemiau vyro puodeli ir isgeriau kava, na bet jis tokia labai jau silpnute geria:) ) Beje, kai maitinau pirma vaikuika, galvojau, kad negalima sokolado, o dabar GN pasake, kad galima valgyti sokolada, tik be riesutu. Riesutukus galima atskirai, jie sake tik kartu su sokoladu alergizuoja.. Nezinau, ar visoms pasitvirtina, bet mums viskas buvo gerai (o riesutu tikrai nemazai valgiau tik grizus is ligonines)
Atsakyti
sveikos!

Mano berniukas jau seniai isbertas. Maniau kad nuo sokolado arba medaus. Jau savaite su virs kai nei vieno nei kito nevalgau. Isberimas gal ir mazeja bet ten kur buvo isbeta labai sauseja oda. Matyti tokia siurksti ir pleiskanota. Aplamai maziuko oda sausa. Tai gal sakau cia ne nuo maisto, o kas nors kita? Net pirsciukai ir tie su spuogiukais verysad.gif
gal kuriai taip buvo? patarkit aciu!
Atsakyti
QUOTE(zioga @ 2007 09 19, 13:00)
sveikos!

Mano berniukas jau seniai isbertas. Maniau kad nuo sokolado arba medaus. Jau savaite su virs kai nei vieno nei kito nevalgau. Isberimas gal ir mazeja bet ten kur buvo isbeta labai sauseja oda. Matyti tokia siurksti ir pleiskanota. Aplamai maziuko oda sausa. Tai gal sakau cia ne nuo maisto, o kas nors kita? Net pirsciukai ir tie su spuogiukais verysad.gif
gal kuriai taip buvo? patarkit aciu!

gal netinka kokios nors kūno priežiūros priemonės (muilas, aliejukas, kremas)? gal per dažnai prausi su įvairiais prasikliais? nes kasdien užtenka nuraust paprastu vandeniu, o su muilu ne dažniau kaip kartą per savaitę.
jei spuogeliai yra su balkšvai geltonom galvutėm, tai jie gali būt ne dėl alergijos, o dėl tavo hormonu. tokiu atveju nieko daryt nereikia, jie pranyksta laikui bėgant.

jei oda sausėja, reikia porą kartų per dieną tept su drėkinančiais kremais (bekvapiais, specialiai leliukų odai skirtais, aba vakaras maudyt įpylus balmondolio aliejaus
Atsakyti
QUOTE(ingalp @ 2007 09 19, 14:09)
gal netinka kokios nors kūno priežiūros priemonės (muilas, aliejukas, kremas)? gal per dažnai prausi su įvairiais prasikliais? nes kasdien užtenka nuraust paprastu vandeniu, o su muilu ne dažniau kaip kartą per savaitę.
jei spuogeliai yra su balkšvai geltonom galvutėm, tai jie gali būt ne dėl alergijos, o dėl tavo hormonu. tokiu atveju nieko daryt nereikia, jie pranyksta laikui bėgant.

jei oda sausėja, reikia porą kartų per dieną tept su drėkinančiais kremais (bekvapiais, specialiai leliukų odai skirtais, aba vakaras maudyt įpylus balmondolio aliejaus

Na net nezinau. Muiliuku tikrai prausiu dazniau nei karta per savaite, bet ne kiekviena diena tikrai. Muiliukas su slapalu. Kartais su balmodolio aliejumi, bet nuo jo pazastytes suto, turbut nelabai gerai issausindavau. O spuogeliai raugoni daugiausia ant zandu. O per kiek laiko turi praeiti isberimas jei sualergizuoja nuo maisto?
Atsakyti
QUOTE(zioga @ 2007 09 19, 13:14)
Na net nezinau. Muiliuku tikrai prausiu dazniau nei karta per savaite, bet ne kiekviena diena tikrai. Muiliukas su slapalu. Kartais su balmodolio aliejumi, bet nuo jo pazastytes suto, turbut nelabai gerai issausindavau. O spuogeliai raugoni daugiausia ant zandu. O per kiek laiko turi praeiti isberimas jei sualergizuoja nuo maisto?

Mano berniuko zandukai irgi taip pat isberti, bet gyd sake, kad tai nieko tokio ir kad laikui begant praeis. Kadangi jie tarsi sumazeja kartais vel isryskeja ir tik ant zanduku, tai as jau nekreipiu demesio. Beto daug kas sako, jog tikrai isnyks ir kad cia nieko tokio, vaikuciams taip buna, tai ir nusiraminau ir nesuku sau del to galvos. O dabar lyg ir visai apmazejo tik truputi siurkstesni zandukai yra ir tiek. Siaip mums tas paberimas jau daugiau kaip trys savaites, bet kaip minejau lygtai nyksta rolleyes.gif
Atsakyti