Esu tik uz tai kad valgyti viska o ne tik koses kad neva neskaudetu vaikui pilvo...maitinu jau antra vaika ir valgau viska .t.y. ko noriu Buna kartais ir skausmeliu bet kas zino ar nuo mano valgiu ar siaip...as uz tai kad vaikas gautu visaverti piena piena kuriame yra ivairios sudeties, o ne vien piena is koses
QUOTE(SIBIRECKA @ 2007 07 09, 22:15)
AS IRGI VALGU VISKA BET PO TRUPUTE IR JAU ZINAU TIKSLI KA MAN NEGALIMA VALGYTI: SALDAINIU, JOD.SERBENTU ,OGRASTU. NES NU JU MANO VAIKA ISBERA...
sakykit kaip atrodo alerginiai berimai nuo maisto?
as taip pat valgau beveik viska.nevalgau svogunu ir citrusiniu vaisiu
oho, as dar tik laukiuosi ir domiuosi kaip cia bus uzgimus vaikeliui, pasirodo visokiu niuansu yra: ta galima, to nevalgyk.. Kaip pirmakartei tai tikrai sunku susiorientuoti..Reiks bandyti atitikti reikalavimus.. Beje, man toks klausimas is kur zinoti kaad vaikuciui pucia pilvuka: gal siaip verkia del demesio, ar kitka? Kaip reikes suprasti kas jam darosi?
QUOTE(rence25 @ 2007 07 12, 16:07)
oho, as dar tik laukiuosi ir domiuosi kaip cia bus uzgimus vaikeliui, pasirodo visokiu niuansu yra: ta galima, to nevalgyk.. Kaip pirmakartei tai tikrai sunku susiorientuoti..Reiks bandyti atitikti reikalavimus.. Beje, man toks klausimas is kur zinoti kaad vaikuciui pucia pilvuka: gal siaip verkia del demesio, ar kitka? Kaip reikes suprasti kas jam darosi?
vaikutis rekia ir riecia kojytes prie pilvo..suprasi jei tikrai pus pilva...
Sveikutes,
As dabar valgau viska, nors vis dar maitinu krutini. Bandziau ir valgyt ir beveik nieko nevalgyti - jokio skirtumo, jei pucia tai pucia. Dbar kuria tai diena per pietus valgiau chacio sriubos o vakare dar raugintu tusintu kopustu ir vaikas ramus kaip niekada buvo
As dabar valgau viska, nors vis dar maitinu krutini. Bandziau ir valgyt ir beveik nieko nevalgyti - jokio skirtumo, jei pucia tai pucia. Dbar kuria tai diena per pietus valgiau chacio sriubos o vakare dar raugintu tusintu kopustu ir vaikas ramus kaip niekada buvo
Mano manymu svarbiausia pradzioja nevalgyt kepto,astaraus,riebaus maisto ir ivedinet tik viena nauja produkta,taip pat nevalgyt raudonu uogu ir darzoviu,jos labiausiai linkusios alergizuot.
aš manau kad galima viską išskyrus citrusinius ir šokoladą. Valgiau ir svogūną ir česnaką iš pradžių truputi paragavau, mažylis pienuko neatsisakė tai valgiau normaliai. O dėl putimo pučia vaikams kurie ir mišinukus geria. Taip kad maistas matyt nelabai čia turi įtakos na išskyrus raugintus kopustus, žirnius nuo kurių ir patiems pučia pilvą.
Man akusere patare valgyti viska, ka esu ipratusi valgyti ir ka tuo metu laiku gamta siulo, t.y. nevalgyti pvz. braskiu ziema ir t.t. ir valgiau viska ir maitinau pusantru metu ir neturejom jokiu problemu.
turincioms jautresnius vaikus, tiesiog stebeti reiketu po kokio maisto vaikui pilveli suskausta.
Rence25, jei pilvuka skauda vaikas klykia, rieciasi ar pan. neina nesuprasti, kad skauda...
turincioms jautresnius vaikus, tiesiog stebeti reiketu po kokio maisto vaikui pilveli suskausta.
Rence25, jei pilvuka skauda vaikas klykia, rieciasi ar pan. neina nesuprasti, kad skauda...
QUOTE(Ninna_Ricci @ 2007 07 22, 13:50)
Tik pirmus du mėn ribojau maisto produktus, nevalgiau jokių galinčių alergizuot, taip pat tokių, kurie pusdavo pilvą man. Bet paskui pradėjau po truputi visko kramsnot ir nieko blogo nepastebėjau
As lygiai taip pat