Pirmais menesiukai atsargiai maitinusi, ziurejau, kad maziau tokiu produktu kur pucia pilvuka (obuoliai ir t.t), taop pat maziau cesnaku ir svogunu, nes skaiciau, kad pakeicia pienuko skoni Na bet veliau po truputi pradejau valgyti viska ir stebejau vaikuti, viskas jam ejo Ir dabar vaikinukas apetitu nesiskundzia
Iš pradžiū bijojau valgyti bet koki maista, bet juk alkana nebūsi. Tai truko gal pirmas dvi savaites, po to susigriebiau, kad galiu pienuko greitai netekti ir pradėjau pamažu vis ką nors papildomai į valgiaraštį įtraukti. Dabar nevalgau svogūnų (nors juos be proto mėgstu), česnakų, kopūstų, ankštinių daržovių ir citrusinių vaisių. Na dar obuolių privengiu. Atrodo - mažė niekam nealergiška (spjaudau per kairį petį).
Na as valgiau viska kaip ir visada, mama patare, valgyti viska su saiku, ir nieko nebus, taip ir padariau, nezinau ar tai sutapimas, bet mano pupkiui nieko blogo nebuvo
QUOTE(Mama_brunetė @ 2007 03 29, 08:38)
Na as valgiau viska kaip ir visada, mama patare, valgyti viska su saiku, ir nieko nebus, taip ir padariau, nezinau ar tai sutapimas, bet mano pupkiui nieko blogo nebuvo
A
Sutinku, svarbiausia is mano patirteis, valgyti ivairu maista su saiku. Mano dukrelei buvo diegliai pirmais menesiais, bet niekada nenustatydavau nuo kokio konkretaus maisto. Pradzioje, pirma menesi. as ribojau maista, bet nuo diegliuku nepabegdavome.Nuo antro menesio i raciona ijungdavau kitus produktus po maitinimo. Dabar mano leliukui 4,5men as valgau kaip ir nestumo metu, tik vengiu alkoholiniu gerimu.
pries kelias dienas parvaziavau is gimdymo namu,budama ten vis klausinedavau akuseriu ir gydytoja ka gali ir ko negaliu valgyti. tai kazkaip istrigo vienos vaiku gydytojos atsakymas, sake valgyk viska ka nori, nes ar taip ar taip vaikas pirmas savites viduriuos ir bus pilvo diegliukai. va taip Tai jau nebezinau kaip cia yra.
valgau beveik viska bet po truputi,gal ci asutapimas ar kas bet vaikiuko diegliai tikrai nekamuoja.
valgau beveik viska bet po truputi,gal ci asutapimas ar kas bet vaikiuko diegliai tikrai nekamuoja.
Mano dukryte jau nemaza, 5 men. As ja dar maitinu savo pieneliu. Pradzioje, kai gime, tai labai rinkausi maista, nevalgydavau nieko zalia. Net man suvalgiu burokeliu sriubos dukryte ilgiausiai verke. Pora menesiu vengiau zaliu produktu. Po to po truputi pratinau, po puse obuolio suvalgydavau. ar gitoliu vaisiu. Dabar tai kelis is karto sukertu, ir raugintu kopustu suvalgau ir nieko
As manau kad pradzioje reikia jausti saika, ir nevalgyti to nuo ko ir paciai pucia pilva.
As manau kad pradzioje reikia jausti saika, ir nevalgyti to nuo ko ir paciai pucia pilva.
iki 3 men. mamyte nieko nevalge mano maisto racionas buvo toks: krupos, makaronai, bulves ir liesa mesa. Jokiu vaisiu ir darzoviu, jokiu pieno produktu, jokiu saldumynu. Po tokio maitinimosi ne tik pieno sumazejo, bet ir plikti pradejau. bet jiuk del maziaus reikejo aukotis. O dabar mums jau 3,5men. tai jau po truputi mamyte didna raciona, i rmazius pratinasi. Kol kas viskas gerai.
Vaikuciui atsirado alerginis berimas... kad ir badauciau jis neisnyksta. Sako, kad alergija gali buti ir nuo kvapu, ir nuo tam tikru medziagu prisilietimo prie odos. Taigi valgau viska pomazu ir su saiku, tik vengiu produktu, kurie gali sukelti vaikuciui pilvo putima.
siaip valgau viska isskyrus pyragus su grietinele,sokoladus,ledus nuo ju mano maziu beria
QUOTE(belosneska @ 2007 04 27, 17:55)
siaip valgau viska isskyrus pyragus su grietinele,sokoladus,ledus nuo ju mano maziu beria
Gal as tada labai bloga mama, nes valgau tikrai viska, ir alaus kartais atsigeriu...Tik kad 2.9laipsnio. Ir sokolada, ir apelsinus.
QUOTE(nep @ 2007 04 30, 12:42)
Gal as tada labai bloga mama, nes valgau tikrai viska, ir alaus kartais atsigeriu...Tik kad 2.9laipsnio. Ir sokolada, ir apelsinus.
nemanau, kad mes blogos mamos. as irgi daug ka sau leidziu valgyti - ir nieko!!! leliukui jau beveik 3 menesiai, o mes apie tai, kas yra pilvelio skausmai nezinome. o del alaus slakelio tikrai nieko blogo... jeigu as sau leidziu paskanauti taure vyno ar alaus, po to isgeriu didziuli puodeli arbatos ir daug vandens... kuo daugiaiu stresuosime del maisto - tuo bus blogiau ir mums, ir "pieno barui"