Įkraunama...
Įkraunama...

Mitybos racionas žindyvei

O kada galima kokių nors vaisių pradėti ragauti. Taip noriu mandarinų. Kilogramo. Na, gerai, bent vieno. Vieneto biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulės pūga @ 2006 12 15, 15:12)
O kada galima kokių nors vaisių pradėti ragauti. Taip noriu mandarinų. Kilogramo. Na, gerai, bent vieno. Vieneto biggrin.gif

Mandarinų paragavau praėjus trim savaitėm po gimdymo. Suvalgiau du vienetus smile.gif Nebuvo nieko.
Kaip ne kartą buvo rašyta, viskas priklauso nuo to, ar vaikas linkęs į alergiją.
Aš valgau viską (ir vaisius, ir aštrią keptą mėsą, ir nealkoholiniu alum užgerinėju biggrin.gif ), tik saikingai, kad neatsilieptų vaiko sveikatai ir mamos figurai.
Atsakyti
Bijau, kad po vieno vieneto suvalgysiu ne vieną kg biggrin.gif Ačiū už atsakymą. Sulauksiu Kalėdų ir bus mandarino valgymo šventė.
Atsakyti
QUOTE(Saulės pūga @ 2006 12 15, 15:12)

Na manau pradziai uzteks ir vieno vieneto, o po to jau ziurek jei nieko manau gali ir daugiau tik aisku ne kilogramais.
Valgykit viska tik nepersistenkit nono.gif
SEKMES JUKS 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
nuo pat gimimo valgiau viską po truputį, atsisakiau tokių maistų, nuo kurių pati jausdavausi prastokai: pvz., raugintų agurkų, kopūstų, ankštinių daržovių, aštrių patiekalų.
kadangi mažyliui per daug pilvuko nepūtė, tai valgiau ko gero visko. o diegliukai nuo mamos mitybos manau mažokai priklauso - turėjom ir juos, bet neperstipriausiai

svarbiausia - neprisivalgyti vieno produkto daug: geriau kasdien, bet po truputi thumbup.gif
Atsakyti
Aš iki 2,5 mėnesių beveik nieko negalėjau valgyt išskyrus dešrą ir bulką schmoll.gif Baisu buvo nes ką nors tik įvedus tai skauda pilvą tai išberia taip ir neliko ką valgyt schmoll.gif Na o vėliau pradėjau įvedinėt vis vieną produktą po kito ir dabar valgau visko po truputį išskyrus pieno produktus - nuo jų mažiui tikrai labai blogai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Gamar @ 2006 12 23, 19:34)
Aš iki 2,5 mėnesių beveik nieko negalėjau valgyt išskyrus dešrą ir bulką  schmoll.gif Baisu buvo nes ką nors tik įvedus tai skauda pilvą tai išberia taip ir neliko ką valgyt  schmoll.gif Na o vėliau pradėjau įvedinėt vis vieną produktą po kito ir dabar valgau visko po truputį išskyrus pieno produktus - nuo jų mažiui tikrai labai blogai  blush2.gif

Mano vaikui iki 3men labai pusdavo pilvuka ir diegliukai ilgai kamavo.Ir as valgiau tik bulka makaronus ir bulkutes.Dar geras, kai savaite tikdziuvesius su arbata bigsmile.gif Stai cia ir buvo didziausia mano klaida.Nuo tu bulku ir makaronu vaikui ir pute pilvuka.juk vyksta kazkoks puvimas.Gerai kad mama buvo salia, tai paaiskino kad geriau valgyti daugiau darzoviu, mesos, kosiu grikiu, iv kitu kruopu ir t.t...Vaisiai: bananai, obuoliai( tik po 3men), kiviai.Pieno produktu saikingai, priklausomai ar vaikas alergiskas( mano deja taip), tai varskyte, naturalus jogurtas be priedu.O siaip tai tik pirma savaite reikia labai atsargiai valgyti iv produktus, o jei vaikiukas nealergiskas, pilvukas liuks, tai tikrai galima viska po truputi valgyti, juk esam protingos, visos zinome sveiko maisto piramide biggrin.gif
Atsakyti
sveikutes mamytes,mane taip pat kamuoja problema.pries dvi sav. suneliui pradejo skaudeti pilveli ir viduriuoti.pastebejau net ismatose gleiviu ir kraujingu siulu.nuvezem pas gydytoja ir ji diagnozavo disbakterioze.alergija isoreje ir skranduke, zarnyne nuo mano pieno.israse zyrtec ir linex mazyliui.o tam itaka daro mano valgomas maistas.atsisakiau sokolado, juodos duonos, arbata tik plikoma arbatzoliu, citrusiniu vaisiu ir kitu alergizuojamu produktu, bet vistiek veidelis pabertas, daugiau kakta ir soneliai prie ausyciu, o mazylis juos draskosi, nes niezti,jau nebezinau ka valgyti.....kojytes ir rankytes taip pat nubertos tokios siurkscios....ka daryti /ka valgyti?
Atsakyti
QUOTE(Meskitelis @ 2006 12 29, 19:03)
sveikutes mamytes,mane taip pat kamuoja problema.pries dvi sav. suneliui pradejo skaudeti pilveli ir viduriuoti.pastebejau net ismatose gleiviu  ir kraujingu siulu.nuvezem pas gydytoja ir ji diagnozavo disbakterioze.alergija isoreje ir skranduke, zarnyne nuo mano pieno.israse zyrtec ir linex mazyliui.o tam itaka daro mano valgomas maistas.atsisakiau sokolado, juodos duonos, arbata tik plikoma arbatzoliu, citrusiniu vaisiu ir kitu alergizuojamu produktu, bet vistiek veidelis pabertas, daugiau kakta ir soneliai prie ausyciu, o mazylis juos draskosi, nes niezti,jau nebezinau ka valgyti.....kojytes ir rankytes taip pat nubertos tokios siurkscios....ka daryti /ka valgyti?

gal tai atopinis dermatitas? bet spėlioti neverta: siūlau pasidaryti alerginį testą vaikeliui, nes yra reakcija matoma, išreikšta bėrimais. jei gydytoja nesiunčia pas alergologus, tai privačiai nedaug kainuoja ir tada nereikės bereikalingai save kamuoti neaiškiais maistais, nervuotis ir vaikiukui galėsit padėti, o ne daryti bandymus kas tinka, o kas ne. kuo greičiau tai padarysit, tuo bus lengviau jums, vaikeliui, o mes SM lauksim gerų žinių mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamukas2: 29 gruodžio 2006 - 18:29
na mes ir vezem pas gyd privaciai,(nes musu gyd tai kvaisa totali) ji nustate kaip minejau ta disbakterioze, bet jei nepraeina tai matyt tikrai kazkas kita.liepe dar pas ja po menesio apsilankyti.gal tada jau ji pati skirs ka daryti...nes tokiais ploteliais raudonais siurksciais, ir taip idomiai pvz ne visose vietose.ant uzpakaliuko ir pilvelio bei nugarytes tu issausejimu nera, tik ant kojyciu ir rankyciu...o kiek kainuoja?
Atsakyti
QUOTE(Meskitelis @ 2006 12 29, 20:19)
na mes ir vezem pas gyd privaciai,(nes musu gyd tai kvaisa totali) ji nustate kaip minejau ta disbakterioze, bet jei nepraeina tai matyt tikrai kazkas kita.liepe dar pas ja po menesio apsilankyti.gal tada jau ji pati skirs ka daryti...nes tokiais ploteliais raudonais siurksciais, ir taip idomiai pvz ne visose vietose.ant uzpakaliuko ir pilvelio bei nugarytes tu issausejimu nera, tik ant kojyciu ir rankyciu...o kiek kainuoja?

Na as tai irgi siulyciau kreiptis privaciai ir nejuokauti, ir nelaukti dar menesio.Mano sesers vaikas labai stambus budavo tai irgi kur kojyte lenkiasi budavo net iki zaizdu , bet dare visus tyrimus po to israse kazkoki tepaliuka su hormonais atrodo ir isgyde, bet tikrai nelauk .... Manau tikrai neturetu daug kainuoti, kaip ir bet kurie tyrimai manau apie kokiu 30 LT
SEKMES JUMS 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vitalija... @ 2006 12 28, 19:03)
Mano vaikui iki 3men labai pusdavo pilvuka ir diegliukai ilgai kamavo.Ir as valgiau tik bulka makaronus ir bulkutes.Dar geras, kai savaite tikdziuvesius su arbata  bigsmile.gif Stai cia ir buvo didziausia mano klaida.Nuo tu bulku ir makaronu  vaikui ir pute pilvuka.juk vyksta kazkoks puvimas.

vat as irgi is to bijojimo , kad tik viskas gerai ant dziuvesiu, baronkyciu, arbatos ir vandens dietos sedziu doh.gif tai pasirodo blogai... reiks bandyt kazka naujo eksperimentuot nuo ko nepustu pilvuko g.gif
Atsakyti