Tai visdelto, ar yra kas nors tokio valgomo ar geriamo, kas skatintu gamintis pienuka? kaip ta arbatele Hipp zindyvei? Kokia jos nauda?
QUOTE(Garbanele @ 2006 11 17, 08:49)
Tai visdelto, ar yra kas nors tokio valgomo ar geriamo, kas skatintu gamintis pienuka? kaip ta arbatele Hipp zindyvei? Kokia jos nauda?
Sveika tikrai kazkur skaiciau, kad joks maistas jokios arbatos neskatina peno gamybos. Paprasciausiai reikia pradeti nuo saves daug ilsetis , gerti daug skysciu , ir jokiu budu siuo metu nesilaikyti dietos O siaip manau pas mus jau yra uzkoduoya ar pieniuko bus daugiau ar maziau.
As esu is dvyniu mano sesuo viena vaika ismaitino iki 4 men, kita iki 6 , o as vis dar sekmingai ir pakankamai daznai ( pries kiekviena miega ) dukryte maitinu . Ir nuo ko tai priklauso neaisku
Jeigu tikėti PSO, pediatrais, modernia literatūra- tokio maisto nėra; jeigu tikėti močiutėm- yra (knymų arbata, chalva ir kitas brudas). Aš asmeniškai pasikliauju PSO
Beje, Hipp arbata yra geras dalykas. Geriu ją litrais, tiesiog patinka, o pradėjau gerti dar prieš gimdymą. Tos žolelės, iš kurių jį padaryta, neskatina pieno galybos, o tiesiog yra naudingos žindančios motinos organizmui.
ir man patinka HIPP arbata zindyvems be to dar geriu ir pankoliu arbatele - kur skirta maziukams nuo 1 men.
Bet kaip jau turbut pacios pastebejote apie trecia menesi tikrai istinka "pieno krize". Mes jau ja sekmingai atkentejome ir tikiuosi toliau sekmingai valgysime MP
Bet kaip jau turbut pacios pastebejote apie trecia menesi tikrai istinka "pieno krize". Mes jau ja sekmingai atkentejome ir tikiuosi toliau sekmingai valgysime MP
mano mazei nuo hipp arbatos zindyvei prasidejo alergija
mano mazytei irgi alergija nuo hipp arbatos zindyvei:(
o pienuko padidija, kaip as pastebejau, nuo chalvos ir poilsio:)
manau, kad kiekvienai mamai skirtingai
o pienuko padidija, kaip as pastebejau, nuo chalvos ir poilsio:)
manau, kad kiekvienai mamai skirtingai
Na chalva tai tikrainera gerai ji juk alergizuoja
Poilsio reikia tiek nesciai tiek maitinanciai
O pieno krizes buna pastebekit 5 dienu , 3 menesiu po to 5 menesiu
Taip, kad patarciau toms , kurios tikrai nori maitinti neskubekit kisti pieno pakaitalu stenkites is paskutiniuju ir kartokite sau AS GERA MAMA AS ILGAI MAITINSIU!
Poilsio reikia tiek nesciai tiek maitinanciai
O pieno krizes buna pastebekit 5 dienu , 3 menesiu po to 5 menesiu
Taip, kad patarciau toms , kurios tikrai nori maitinti neskubekit kisti pieno pakaitalu stenkites is paskutiniuju ir kartokite sau AS GERA MAMA AS ILGAI MAITINSIU!
Man asmeniškai pankolių arbata šiek tiek pagausina pienuko.
Klausykit, o grybus galima valgyti?
QUOTE(Natalija* @ 2006 11 18, 16:27)
Kas per pieno krizė?
Pieno krize tai jau kai atrodo, kad pieniukas baigesi, vaikutis irzlus, atrodo, kad galetu tai kabetu ant kruties. Bet reikia nenuleisti ranku, nesinervuoti, svarbiausia pailseti ir neskubeti kisti misinuku.Buna , kad tai tesiasi kokias 2 - 3 dienas po to vel viskas buna gerai. Dar sako , kad butent tuo metu keiciasi pienas , auga vaikutis turi keistis ir pieniukas
Papildyta:
QUOTE(Limcamca @ 2006 11 18, 16:37)
GRYBU ?
Nepatariama nei niescioms nei maitinancioms gal geriau pakentek, nes per pieniuka persiduoda visi grybu negerumai nesvarbu, kad jie nenuodingi ir valgomi , pakentek
O kokie grybų negerumai, juk ne žalius valgai? Taigi juose yra visokių mikroelementų, fermentų, vitaminų. Galima juos kepti, virti, apkepti, troškinti. Aišku, kiekviena mamytė žino, kas jai tinka, o kas ne. Aš stengiuosi valgyti kuo įvairesnį maistą, ir vengiu visokių atvežtinių dalykų. Valgau ir lietuviškų miškų grybukus Neigiamų reakcijų nei man, nei mano mergytei nepastebėta
QUOTE(Limcamca @ 2006 11 18, 15:37)
Turbūt reiktų atsižvelgti į vaiko jautrumą. Kadangi mano mažiai nereaguoja į mano racioną, grybų neatsisakau
As grybu nevalgau tik del to, kad viduriuku nepustu. Nors kai nemaitinau, tai niekad nemaniau, kad grybai pucia, bet kai leliukui prasidejo bedos, emiau visokioj literaturoj skaitineti, tai radau, kad gali nuo grybu pusti. O kam tinka, tai nezinau, kokie gali buti negerumai