QUOTE(Tukana @ 2006 09 26, 18:48)
Kažkas panašaus buvo ir man, tik ne taip smarkiai. Net man pačiai nuostabu, kaip nesusirgau mažakraujyste. Oda pas mane visada išblyškusi, bet kai nuėjome pas gydytoją dviejų mėnesių vizitui, tai ji pažiūrėjusi į mane liepė atlikti man kraujo tyrimą. Tačiau rezultatas buvo gana neblogas, hemoglobinas buvo 118 (120 norma), nors būdama nėščia sirgau nėščiųjų mažakraujyste, kraujas atsistatė.
O valgydama tas košes gėriau papildomai folinę rūgštį, nes ji nealergizuoja. Taip pat kartais išgerdavau vitamino C arbatos, bet to gryno be jokių priemaišų. Ir dar valgydavau virtas bulves su sviestu. Labiausiai ko trūko, tai vaisių ir daržovių, nes juos labai mėgstu. Bet tikrai nebuvo labai sunku, nes pasižiūrėjus į išbertą kūdikio veidelį valgyti noras praeidavo O dabar jau mažoji "išaugo" tą alergiją ir galiu valgyti viską, net šokoladą , aišku proto ribose
Nežinau kaip būtų buvę toliau, bet linkiu visoms, kad tokių išbandymų netektų patirti.
O valgydama tas košes gėriau papildomai folinę rūgštį, nes ji nealergizuoja. Taip pat kartais išgerdavau vitamino C arbatos, bet to gryno be jokių priemaišų. Ir dar valgydavau virtas bulves su sviestu. Labiausiai ko trūko, tai vaisių ir daržovių, nes juos labai mėgstu. Bet tikrai nebuvo labai sunku, nes pasižiūrėjus į išbertą kūdikio veidelį valgyti noras praeidavo O dabar jau mažoji "išaugo" tą alergiją ir galiu valgyti viską, net šokoladą , aišku proto ribose
Nežinau kaip būtų buvę toliau, bet linkiu visoms, kad tokių išbandymų netektų patirti.
Mums lygiai tas pat buvo.Valgiau ir as vien galima sakyti tik grikiu gruopas ir dziuvesius su arbata.Aisku kad as nusilpau.Bet ka daryt?Po truputi po truputi alergija pasitrauke ir as atsigavau...Ir mes po truputi isaugom, nors kartasi atsiranda raudoni plemukai ant nugarytes...Bet nepalyginsi, kaip buvo ...Galeciau ir is vis vien arbata gert kad tik vaiko nebertu