QUOTE(Laumiux @ 2006 09 17, 08:56)
Noras yra, bet tik tuo atveju, jei vaikui iš tikrųjų tai gerai.
Skrandis svarbus abiejų - ir vaiko, ir mamos. Vienodai. Jei pagimdei vaiką, dar nereiškia, kad tavo gyvenimas baigtas, ir kad jau reikia lįsti kapan.
Sutinku pakentėti kad ir mėnesį, bet tik tada, jei vakui tada bus gerai - žįs pienelį pilna burna, augs didelis ir sveikas, nepūs jam pilvo ir nebers.
O jei vis tiek kankinsis - tai koks skirtumas, ką aš valgysiu ir kuo maitinsiu vaiką?
Skrandis svarbus abiejų - ir vaiko, ir mamos. Vienodai. Jei pagimdei vaiką, dar nereiškia, kad tavo gyvenimas baigtas, ir kad jau reikia lįsti kapan.
Sutinku pakentėti kad ir mėnesį, bet tik tada, jei vakui tada bus gerai - žįs pienelį pilna burna, augs didelis ir sveikas, nepūs jam pilvo ir nebers.
O jei vis tiek kankinsis - tai koks skirtumas, ką aš valgysiu ir kuo maitinsiu vaiką?
Bet kur garantija, kad nuo misinuko tavo lialiui pilvuzo neskaudes??? Ir kad nebers nuo misinuku? Kiek mamos kankinasi, kol misinuka parenka tinkama.
Pilva beibiams skauda ne tik nuo maisto, mamos! Ir siaip, negimdziusioms busimoms mamoms siulau nusipirkti ir paciom paragauti tu misinuku Idomu, ka pacios sau pasirinktumete. Mes irgi kankinomes su degliais iki 2 menesio, dabar, aciu Dievui, viskas susitvarke, bet man net nekilo minciu, kad dukriukui pilva skauda nuo MANO pienuko. Ir jokie sintetiniai misiniai jusu lialiui pilvo neisgydys. O valgyti galima viska, tik visus "pavojingus" produktus geriausia valgyti is ryto - didesne ilgo ir ramaus miego tikimybe.
Gaila, kad musu lialuzos tokie mazyciai ir patys negali pasakyti, ka geriau rinktusi