Įkraunama...
Įkraunama...

Mitybos racionas žindyvei

QUOTE(aistiushka_ @ 2006 06 15, 12:51)
O as kazkur girdejau, kad "blogo" maisto koncentracija didziausia MP buna 30 min po mamos valgymo, todel tuo metu geriau nemaitinti g.gif

Man irgi tą patį teko girdėt. Kiek žinau, jei mama vartoja vaistus, tai juos pataraima gerti po maitinimo, nes po pusvalandžio būna didžiausia koncentracija tų vaistų, tai tikriasuiai taip ir su maistu
Atsakyti
kiek girdėjau, kad po 30 min koncentracija būna didžiausia. g.gif
Atsakyti
gera tema thumbup.gif , man šis klausimėlis irgi vis kirbėjo, bet perskaičius pamačiau, kad "blogo" maisto dižiausia koncentracija MP- nuo 30 min. iki 4 val. labai jau plati amplitudė. g.gif Kaip pvz. čia būtų su alum? unsure.gif
Atsakyti
Ir as manau, kad maitinanti mamyte turetu valgyti viska, isskyrus produktus, kurie daugumai suaugusiuju pucia pilva - rauginti produktai, zirniai, pupos, kefyras (rugpieni galima, o i kefyra dedama kazkokiu spec. rugimo bakteriju). Zinoma kiekvienai mamai ir kiekvienam leliukui viskas labai individualu ir nuo ko vienam nebuna jokios reakcijos, kitam gali pust pilvuka ar "islyst" alergija.

Taigi tik gimus vaikuciui reiketu siek tiek apmazinti raciona ir pamazu grizdineti prie iprasto stebint ar vaikiuko nealergizuoja 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ledas @ 2006 05 13, 13:30)
Gal žinot kaip su arbūzais. Gal kuri valgė, kai maitino. Ar buvo kokių neigiamų reakcijų g.gif

valgiau ir valgau bigsmile.gif

labai atgaivina ir pieno daugiau yra thumbup.gif
Atsakyti
As badavau, tik valgiau virta mesa darzoves, ir koses, kazkur apie menesi tai svoris krito ziauriai, o vaikui kaip pute pilva taip ir pucia, tai dabar valgau viska biggrin.gif zinoma dabar jau apmazejo thumbup.gif o viena pazistama tai dar ir dabar vargsta su maitinimusi, o vaika kaip beria taip beria, o maniskis turbut priprato prie visko ax.gif ax.gif ax.gif pamirsau pasakyti blush2.gif kad nevalgau astriai, cesnaku, svogunu ir pupeliu bei zirniu, o visa kita kemsu lotuliukas.gif
Atsakyti
As valgau beveik viska, riboju produktus, nuo kuriu man paciai pilva pucia:) Pastebejau, kad berniuka isberia kai daugiau saldumynu suvalgau... Zandukai iskart parausta. Tai stengiuosi riboti saldzius dalykus ir astrius. Ir man i nauda, o ir leliukúi geriau. As pastebejau, jei ko noriu ir siek tiek suvalgau, tai nieko, o jei perlenkiu lazda, tai ir mano skrandis ne kaip sureaguoja ir leliukas pyksta nuo pilvo diegliuku.
Atsakyti
QUOTE(awiux @ 2006 06 25, 15:42)
sveikutes,..mums ir pilvuką pučia verysad.gif  bet manau čia daug kam taip nutinka...bandžiau aš ir pieno prod.kelias dienas nevalgyt,ir daržovių-pūtė vistiek..šiaip daktarė sakė valgyt paprastą, neaštrų maistą ir po truputį.svarbu, kad nealergizuotų...tai valgau pusryčiams košę virta ant vandens ir pieno, pietums mėsytės virtos,ar žuvytės su daržovėm,bulvėm,ryžiais..vakarienei-makaronų košės ar kiaušinienės..nemažai geriu paprasto vandenuko,arbatos su pienuku..juk reikia kalcio g.gif ..
o braškių bandžiau ir stebėjau-tai neišbėrė-tai po truputį paskanauju, bet vis stebiu.

sveikute kazkuriam zurnale, skaiciau, kad mums maitinancioms pienuko, kakavos isvis nevertetu gerti jei norim, kad vaikuciu nepustu pilvuko. Ryzius as irgi valgau aisku proto ribose blush2.gif
Atsakyti
O man vat prolema iskilo tokia - einu pas tik ka pasigimdziusia draugute aplankyti ir net nenumanau, ka galeciau nunesti lauktuviu g.gif Gal ka nors patartumet...vakar prisipirkau vaisiu, sakiau spausiu sulciu, nusipirkau riesutu, pyragelio...bet pasirodo kad nelabai kas isisvardintu maitinanciom yra valgoma... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ledas @ 2006 05 13, 13:30)
Gal žinot kaip su arbūzais. Gal kuri valgė, kai maitino. Ar buvo kokių neigiamų reakcijų g.gif

sveikos,
nuo arbuzo mano vaikui pilvuka skaudejo unsure.gif
nors tik paragavau, bet vaikas buvo neramus:(

tai kad nezinau nuo ko cia priklauso, vieniems tinka, kitiems nelabai:) g.gif
Atsakyti
QUOTE(panteRa25 @ 2006 08 08, 13:51)
O man vat prolema iskilo tokia - einu pas tik ka pasigimdziusia draugute aplankyti ir net nenumanau, ka galeciau nunesti lauktuviu  g.gif  Gal ka nors patartumet...vakar prisipirkau vaisiu, sakiau spausiu sulciu, nusipirkau riesutu, pyragelio...bet pasirodo kad nelabai kas isisvardintu maitinanciom yra valgoma... g.gif

Sveikute man daktare sake, valgyk preska maista ir viskas bus gerai. Atsisakiau astriu patiekalu (kuriuos dievinau), maziau valgau ryziu(bet valgau), nevalgau obuoliu(niekada ir nemegau), negeriu pieno(irgi nedievinu), o siaip daugiau lyg ir viska valgau aisku viskas proto ribose biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos, mamytes 4u.gif o zinot man tai taip buva su berimu..as atradau, kad mano lelyte beria nuo mano rubu, kuriuos skalbiau su bonux milteliais ir lenor.zinokit daba slalbiam abu ka nesiojam kasdien su milteliais "Bobas" ir viskas oki.as ir galvojau, kad nuo maisto. biggrin.gif
Atsakyti