Įkraunama...
Įkraunama...

Mitybos racionas žindyvei

Merginos, prasidėjo braškių sezonas! Aš jų taip noriu, kad negaliu... Kaip manot, ar nepakenktų lėlytei, jei per dieną suvalgyčiau nors kokias 6 braškytes? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Svelnute @ 2006 06 16, 12:48)
Merginos, prasidėjo braškių sezonas! Aš jų taip noriu, kad negaliu... Kaip manot, ar nepakenktų lėlytei, jei per dieną suvalgyčiau nors kokias 6 braškytes?  smile.gif

gali pabandyt. suvalgyk kelias viena diena ir paziuresi kaip reaguos tavo vaikelis. tada ir zinosi.
Atsakyti
Manau,kad valgyti reikia viską,nes kitaip pienas bus nemaistingas.Gal riboti vertėtų tik tai,kas pučia pilvuką: kopūstus,razinas...
Atsakyti
QUOTE(Atėnė V @ 2006 06 17, 18:00)
Manau,kad valgyti reikia viską,nes kitaip pienas bus nemaistingas.Gal riboti vertėtų tik tai,kas pučia pilvuką: kopūstus,razinas...

teoriskai pucia nuo labai daug ko. visko atsisakius, beliktu koses valgyt
Atsakyti
Išbandžiau aš braškes, bet leliukui nepatiko. Išbėrė jį verysad.gif O atrodo tik kelias uogeles paragavau...
Atsakyti
QUOTE(Atėnė V @ 2006 06 17, 18:00)
Gal riboti vertėtų tik tai,kas pučia pilvuką: kopūstus,razinas...

O mums nuo razinu nepucia schmoll.gif Bet vat su darzovem tai liudnai, vis dar netinka pomidorai, agurkai, salotos ir brokoliai, o vaikui 5 men. jau greit bus doh.gif
Atsakyti
Maitinu savo mažiukę jau 14 mėnesių ir valgau viską thumbup.gif . Patį pirmą mėnesį daug ko buvau atsisakiusi, o po to po truputį įvedinėjau produktus į racioną, ir galiu pasakyti, ar nevalgiau daug ko ar valgiau efektas tas pats lotuliukas.gif .
Atsakyti
sveikutes,..mums ir pilvuką pučia verysad.gif bet manau čia daug kam taip nutinka...bandžiau aš ir pieno prod.kelias dienas nevalgyt,ir daržovių-pūtė vistiek..šiaip daktarė sakė valgyt paprastą, neaštrų maistą ir po truputį.svarbu, kad nealergizuotų...tai valgau pusryčiams košę virta ant vandens ir pieno, pietums mėsytės virtos,ar žuvytės su daržovėm,bulvėm,ryžiais..vakarienei-makaronų košės ar kiaušinienės..nemažai geriu paprasto vandenuko,arbatos su pienuku..juk reikia kalcio g.gif ..
o braškių bandžiau ir stebėjau-tai neišbėrė-tai po truputį paskanauju, bet vis stebiu.
Atsakyti
nors yra daug ivairios literaturos, kaip turetu maitintis zindanti motina. ir pati suprantu, kad sveiko maisto piramide yra visa ko pagrindas, tik kaloriju turiu gauti siek tiek daugiau, bet noretusi konkretaus pavyzdzio, kaip maitintis, nes itariu, kad mazyles svoris gali neaugti del mano prastos mitybos. tai yra konkreciai kiek ir ko per diena turiu suvalgyti ir isgerti
Atsakyti
Is savo patirties gali pasakyti kads valgiau ir valgysiu viska.
pirmais menesiais ribodavau obuoliu skaiciu per diena ir stengdavausi atsisakyti Kopustu, zirneliu, pupu- tai del viduriu putimo.
Gazuotu gerimu negeriu isskyrus Alu- zinoma ne kasdien.

Atsakyti
Sveikos mamytes,
as auginu 3 men. dukryte, kuri alergiska daug kam. verysad.gif Tai mano racionas is viso labai kuklus: tik kalakutiena, kiauliena, jautiena, brokoliai, kopustai, kalafiorai, bulves, svogunai - viskas virta, koses, arbatos, kartais baronkytes ( nuo ju paberia, bet kartais vis tiek valgau, nes labai man patinka), bananai. Gal dar kas auginat alergiskus vaikucius. Kaip istveriat dietas?
Atsakyti
Maniškis irgi kažkam alergiškas. Bet niekaip neatrandu nuo ko. Dabar bėrimas panašus į atopinį dermatitą. Vyresnėliui buvo nuo baltymų. O dabar tokiam mažiukui jokių tyrimų nedasrys. Žiūrėsim, ką rytoj pasakys dermatologė.
Atsakyti