Įkraunama...
Įkraunama...

Mitybos racionas žindyvei

Sveikos mamytes.As galiu parasyt is savo patirties .Kaip gulejau ligoninej tai gyd. pasake vaisiu negalima,kepto negalima,na pagal jos pasakyma beveik nieko negalima.Gryzau namo valgyt noriu,bet nieko negalima.Pradejau verkt,vyras ramino.Praejo kelios dienos pradejo dinginet pienas,tada spjoviau i ta rekala,kad nieko negalima ir po trupteli pradejau valgyt visko po nedaug.Reikejo pasekt vaikiuka ar nealergizuoja.Mano laimei mano vaikas niekam nealergiskas.O del viduriu putimo tai visiem naujagymiams iki 3-ju men.pucia vidurius,jau cia nieko nepadarysi.Naturalu,kad jam pucia pilva,jug jo skrandukas turi adaptuotis.Svarbiausia reikia sekt,kad nesualergizuotu,o pilvuka daugiau ar maziau tikrai pus.As dar duodavau pries maitinima ESPUMIZANO lasu po 15 lasiuku,jei pute ir po maitinimo tai duodavau ir po maitinimo smile.gif .
Atsakyti
Sveikutės ax.gif .Net nežinau ką ir daryti su tuo valgymu.Praktiškai pas mane šaldytuve pelė pasikorusi, nes jis tuščias sad.gif ...Ką bevalgyčiau vistiek kankinuosi verysad.gif su mažaja.Nors ačiūdiev (tfu, tfu, tfu!!!) tik pavakarį nuo 18.00 iki maždaug 20.00, bet ne naktį unsure.gif ...Sakiau reikės ir man daryti tokį pat variantą, kad valgyti viską tik po truputį bigsmile.gif , nes jau praktiškai neapsimoka net į parduotuvę eit, nes nieko nereikia blink.gif .Kiekgi gali taip žmogus gyvent?Sakyčiau už tokias kančias apskritai moteriškėm reiktų paminklą pastatyt............... rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif
Atsakyti
o as viska valgau,ir pieniskus produktus,viska...nors mano mazyliui tik 2 savaites bet dar nesusiduriau su pilvuko putimu,na gal 1 kart bet pamasazavau ir praejo... tongue.gif tikiuosi taip bus ir toliau mirksiukas.gif
Atsakyti
Nuo pat gimdymo valgiau viska kaip ir visada. Man patinka meksikietishki patiekalai, visokie azijos prieskoniai, mesa tik kepta. Ir nieko bigsmile.gif Kartais paskauda pupai pilvuka, bet pamasazhavus viskas praeina. Man akushere sake, laisvai galima valgyti viska. ka ir neshtumo metu valgiau. As net rieshutus valgau tongue.gif
Atsakyti
O as dar vis vengiu citrusiniu vaisiu. Bijau, kad mazutes neisbertu, nors gal jau ir praejo tas laikas, kai ji buvo jiems jautri, bet maza kas. Pamenu pirmosiomis savaitemis geriau avieciu gerima, tai ir isbere dukryte, tai dabar labai atsargiai i raudonas uogas ziuriu. g.gif
Atsakyti
As pirma karta valgiau visko po mazai ir nieko blogo nebuvo, si karta elgsiuosi taip pat smile.gif
Atsakyti
Gal žinot kaip su arbūzais. Gal kuri valgė, kai maitino. Ar buvo kokių neigiamų reakcijų g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ledas @ 2006 05 13, 09:30)
Gal žinot kaip su arbūzais. Gal kuri valgė, kai maitino. Ar buvo kokių neigiamų reakcijų g.gif

as valgiau nieko blogo nepastebejau nuo gimimo gal siek tiek atsargiau rinkausi produktus bet veliau ir dabar valgau viska
Atsakyti
Sveikos,

kas gali patarti, kaip maitintis mamai zindymo metu, kad kūdykiui kuo mažiau skaudetų pilvelį?

Atsakyti
nevalgyk visko kas pucia pilva ,tai obuoliai, kopustai ,pupeles ,zirniai ,mieliniai gaminiai [na man nuo ju pusdavo] doh.gif
Atsakyti
As tai ir viska valgau, bet su saiku ax.gif
Atsakyti
Pabandyk visiskai nebegerti pieno. Kai as nustojau gerti piena, reikalas zymiai pagerejo thumbup.gif
Bet valgyk varske, grietine, surius ivairius, kad gautum pakankamai kalcio mirksiukas.gif
Sekmes 4u.gif
Atsakyti