pagal save galiu pasakyt, jog nuo pat pradžių valgau viską kaip ir anksčiau, tik iš savo meniu išbraukiau kečupus,ledus ir saldumynus ir privengiu aštraus maisto. tai nei mus beria, nei pilvo pučia ir pieno fabrikas klesti, kaip rusai sako: "tolka tak ". mamos pienu gyva mano mažoji 7 mėn.
na aš valgau viską po biški,tik visiškai atsisakiau raugintų kopūstų ir kiaušinių,dar riešutų,nes išbere,šokolado kartais suvalgau,kad pienas skanesnis būtų
ir nuo mandarinų išbėrę buvo,bet todėl kad per daug suvalgiau.
Daktarė mum patarė nevalgyt svogūnų,česnako,aštraus maisto,karvės pieno.
tik va pastarosiom dienom kažkotais pilvelį pučia,gal nuo obuolių,nes suvalgau pora per dieną.
ir nuo mandarinų išbėrę buvo,bet todėl kad per daug suvalgiau.
Daktarė mum patarė nevalgyt svogūnų,česnako,aštraus maisto,karvės pieno.
tik va pastarosiom dienom kažkotais pilvelį pučia,gal nuo obuolių,nes suvalgau pora per dieną.
Valgau viska, ka valgydavau nestumo metu, juk vaikutis prie to jau priprates. Tik kiekuis riboju. O be to, pastebejau, kad mazyte labiausiai buna nerami, kai visa diena bunu labai mazai valgiusi
as nevalgau tik vidurius pucianciu produktu (obuoliai, pupeles, kopustai). Visa kita - galima! Tik, aisku, su saiku!!!
As irgi viska valgau gal net per daug Bet apetitas zveriskas. Tiesiog is saldytuvo neislendu ypac vakarais Nu nesakau, kad as be saiko, bet vis po kasneli tai to , tai sio. ir nieko
Nevalgau tiktai tu "bombu" raug.kopustu, pupeliu...
Nevalgau tiktai tu "bombu" raug.kopustu, pupeliu...
QUOTE(bitė_MAJA @ 2006 04 01, 08:40)
as nevalgau tik vidurius pucianciu produktu (obuoliai, pupeles, kopustai). Visa kita - galima! Tik, aisku, su saiku!!!
Kaip sakoma"baltai"pavydžiu, kad va kai kurios čia minėjo, kad gali viska valgyt ir vaikučiui nieko As pirmus tris mėn. galima sakyt "sedėjau " ant bulijono su džiuvėsiais, bet maniskis vis tiek rėkdavo nuo tų pilvo dieglių, paskui pradėjau normaliau maitintis, nes pamačiau, kad ar valgau ar nevalgau jam vistiek pučia tą pilvą. Nepadėjo nei vaistai, nei mankšta, žodžiu niekas. Jam jau 5 mėn., šeštas jau eina, bet vistiek kankinames su tais prakeiktais pilvo diegliais Taigi, manau kad kogero nelabai įtakoja tai ką mama valgo. Na, aišku kiekvienas vaikutis individualus.
Vaikutį kankino pilvo diegliai,galvojau,kad kalta mano mityba.Buvau neteisi,nes maistas diegliams ytakos neturi.Taip pasakė vaiko gydytoja,o vėliau perskaičiau knygoje.Reikia valgyti viską,tik saikingai.Riboti reiktų tik pieną.
QUOTE(Atėnė V @ 2006 04 04, 16:55)
Vaikutį kankino pilvo diegliai,galvojau,kad kalta mano mityba.Buvau neteisi,nes maistas diegliams ytakos neturi.Taip pasakė vaiko gydytoja,o vėliau perskaičiau knygoje.Reikia valgyti viską,tik saikingai.Riboti reiktų tik pieną.
Atėnė, kur skaitei?
mes labai kaninomes su pilvuku, aš nevalgu nei pieno produktų, nei duonos, nei daržovių, nei vaisių, nei riešutų, nei salduminų, jokių pusfabrikačių.... praktiškai, tik košes, bulves, virtą kiaulieną bei burokelius
ir niekas nepadeda! nusibodo...
QUOTE(Atėnė V @ 2006 04 04, 16:55)
Nu nežinau kaip taip gali būti, bet aš turėjau labai žiūrėti ką valgau ir kokių 1,5 mėn. maitinausi troškiniais, kruopomis, džiūvėsiais ir su pilvu mažuliui buvo geriau, vos tik "sugriešydavau" ir iškart diegliai. Ypač pieno produktai sukeldavo dieglius, o man taip jų norėjosi...
jo as irgi ant dietos vien tik virti mesos kukuliai, troskinta mesa, koses, vaisiai ir darzoves, o kaip noretusi keptos vistytes nors jau svaite laikausi dietos vis tiek diegliai nepraeina. mums nors dvi savaites bet kaip reikes tris men iskesti, vaikas taip kankinasi. manau reikia valgyti su saiku tik aisku kopustu privengti ir kitu produktu kurie pucia pilvuka.
Sveikos mamytės,
Mano sūneliui tuoj 3 mėnesiai,mes su pilvo diegliais buvome susidūrę keletą kartų ,kai užvalgiau šokolado su riešutais, ir silkės su grybais.
Na tikiuosi neprisišnekėjai ir pilvelio neskaudės
Mano sūneliui tuoj 3 mėnesiai,mes su pilvo diegliais buvome susidūrę keletą kartų ,kai užvalgiau šokolado su riešutais, ir silkės su grybais.
Na tikiuosi neprisišnekėjai ir pilvelio neskaudės