Įkraunama...
Įkraunama...

Mitybos racionas žindyvei

QUOTE(Gosh @ 2003 04 26, 06:06)
Siaip pieniskus produktus ir patariama ribot,saikingai vartot,nes pilva leliukam pucia nuo ju

ir kartais alergizuoja 4u.gif
Atsakyti
as er maziaus viduriavimus nuo trecio men valgau grudu koses ir virtas mesas, is vaisiu - tik bananai, nieko nepadeda. Perziurejau pasisakymus, radau, kad avizu ir kvieciu negalima.
taip ir nukvakt galima, va ziuriu isbadejusiom akim i suri ir galvoju, kad sumusiu vyra vakare kai gris. vo tegu tik pabando pieno isgert.
Atsakyti
Is pradziu valgiau koses,jogurtukus(be priedu) ir t.t.,paskui nusibodo kankintis ir pradejau valdyt viska. 2.gif maitinu jau 11 men.ir jokiu bedu neturime.
Atsakyti
Mano maziukei ziauriai pucia pilvuka, tai bandziau atsisakyt visu galinciu pusti pilva produktu - net lentele buvau atsispausdinus, ka galima valgyti, o ko ne. Pasirinkimas buvo tikrai skurdus verysad.gif , bet kankinausi savo vaiko labui (pieniskus produktus net sapnuoti buvau pradejus), o pilvuka kaip pute, taip pucia. Viena diena nutariau valgyti viska, ka noresiu, tik nedidelem porcijom, nes kam kankinti save, jei is to jokio teigiamo rezultato?
Atsakyti
Jauciu,kad ilgas maitnimas man nera labai i nauda. Dukrytei, zinoma, gerai, bet man katastrofiskai nukrito svoris (sveriu 42 kg.), prakiuro dantis, jauciu, kad truksta medziagu. Stengiuos valgyt daug vaisiu, darzoviu, kaloringa maista, geriu vitaminus, bet rezultatu ner, t.y. jie yra, bet ne itin geri: svoris toliau krinta sad.gif . Nustot maitint dabar tikrai nepavyks, nes mazoji pries miegeli manes reikalauja ir nakti nori pienuko. Nenoriu kankint nei jos nei saves, neduodama kruties schmoll.gif
Atsakyti
iki 3 men , kudikiams yra vadinama colic,skauda skranduka,nes prisigamina per daug skrandzio rugsties sad.gif ,ir tai visai nepriklauso koki maista valgo mama,taigi mamos geriau net nekankinkit saves,ir valgykit visas darzoves bei vaisius,tik pirma men. nepatariama valgyti apelsinu ir pomidoru del alergijos.,pati nuo pat pradziu viska valgiau ir valgau,o sunelis tik 2 savaites jaute skranduko skausmus ir tai nedidelius rolleyes.gif
Atsakyti
As irgi supratau, kad ne mano maistas itrakoja vaikucio skausmus ir dabar valgau viska. Na, ti kapelsinu dar nebandziau. Valgau visko po truputi. Ir tikrai manau jau geriau gauti daugiau vitaminu visokiu, o ne kankintis ir riboti maista, kurio reikia mums.
Atsakyti
Na mes dar nesusidūrėm su pilvelio problemom smile.gif ..tikiuosi, kad jos ir liks šone..
..valgau daug maž viską g.gif ..tiesa atveštinių vaisių ne ir dar kas aštru. O pieno išgeriu nemažai, sūrelių vengiu, nes su dukra buvo bėrimai nerealūs nuo tų skanukų biggrin.gif ..tai dabar ir bijau
Atsakyti
Pirmą mėnesį šiek tiek prižiūrėjau ką valgyti,antrą bandžiau visko po truputi,o dabar viską valgau ir kiek noriu,jokių alergijų ir pilvuko skausmų thumbup.gif .Tik nevalgau kopūstų,žirnių ir pupelių.
Atsakyti
labutis visom,mes irgi su maze vargstam jau 2men. su pilvuku.Bandziau nevalgyti darzoviu,bet vistiek nepadejo.Tai dabar valgau viska.Ir su kiekviena dienele vis geriau daros.taigi as manau kad reikia valgyti viska,kad pilvelis prie visko priprastu.
Atsakyti
Pirmą savaitę valgiau tik ryžius, džiuvėsėlius ir virtą mėsą (daktarė liepė) ir gėriau pankolių arbatą, be to nelabai ir norėjosi valgyti. Dabar pamažu bandau visko po truputį, tik kol kas daržovių (agurkų, pomidorų, paprikų, kopūstų, svogūnų, pupelių) ir citrusinių vaisių privengiu.
Atsakyti
na, mes prie maisto po truputi pratinomes. ligoninej, kai ju maista valgem, tai apturejom baisia nakti po to, kai ryziu suvalgem. galvojau is pradziu, kad cia siaip tik, bet kai namie vel ryziu suvalgiau, tai baisus kolikai buvo...
zodziu grizus is ligonines valgiau virta arba troskinta jautiena pietums. is pradziu valgiau ir bulkas visokias, bet paskui atsekiau, kad jam nuo kvietiniu produktu, ryziu, avizu raize pilvuka, nuo bananu, slyvu, varskes, gefilus gerimo pute pilva, nuo slyvu sulciu ir morku leido viduriukus. Tai beveik menesio laiko kai buvo, atsisakiau kvietiniu ir kitu grudiniu produktu. Koliku isvengem. Zodziu jautresni viduriukai buvo mazdaug iki 1.5 men, paskui po biski pradejau ivedinet daugiau produktu, bo visa ta laika pagrindinis racionas buvo troskinta jautiena su moliugais biggrin.gif
dabar is esmes viska valgau. na zuvies dar nebandziau. bet ir nenoriu jos. papurpset berniukas papurpsi, bet nebe skausmingai. gal truputi daugiau dar purpsi tik nuo varskes ir bulkos. na pieno atskirai kazkaip dar negeriau, tik arbata baltinau, bet rodos nieko ax.gif
bet va pastebejau, kad beveik 2 menesiu prasidejo berimo reakcijos. nauju produktu neivedziau, bet va nuo kazko tik dabar pradejo paberinet zandukus g.gif
Atsakyti