Įkraunama...
Įkraunama...

IMB "Prie parko" Viršuliškėse

QUOTE(Uriukas @ 2008 07 14, 09:10)

Uriukas, 14 Lie 2008 - 09:10, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:

Uriukas, 14 Lie 2008 - 09:10, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:

Antram telikui reiks tik pirkti priedėlį (deja, iš tiesų jis kainuoja 550), tačiau antro abonemento mokėti nereiks. Bet priedėlio reiks visais atvejais, kai norėsit vesti skaitmeninį tv.

Antram telikui reiks tik pirkti priedėlį (deja, iš tiesų jis kainuoja 550), tačiau antro abonemento mokėti nereiks. Bet priedėlio reiks visais atvejais, kai norėsit vesti skaitmeninį tv.

Tai gal man neteisingai issaiskino, arba as blondine neteisingai supratau blush2.gif
Bet lyg ir du mokesciai... na, nzn..... biggrin.gif
Man asmeniskai tv nera gyvenimo dalis, bet kai zinai kad per gatve gyvenantys pilieciai moka po 19 lt, tai kad ir kokia super kokybe butu, bet 550 lt tikrai nemokesiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ievuliuks @ 2008 07 14, 09:31)

Ievuliuks, 14 Lie 2008 - 09:31, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:

Ievuliuks, 14 Lie 2008 - 09:31, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:

Man asmeniskai tv nera gyvenimo dalis, bet kai zinai kad per gatve gyvenantys pilieciai moka po 19 lt, tai kad ir kokia super kokybe butu, bet 550 lt tikrai nemokesiu  biggrin.gif

Man asmeniskai tv nera gyvenimo dalis, bet kai zinai kad per gatve gyvenantys pilieciai moka po 19 lt, tai kad ir kokia super kokybe butu, bet 550 lt tikrai nemokesiu  biggrin.gif

Pritariu tongue.gif
Atsakyti
taigi nereikia mokėti tų 550, jei pasirašot sutartį. O jei tv nėra jūsų gyvenimo dalis, vadinasi, jums tikrai nereikės trijų telikų, vadinasi, ir motorolos priedėlių. Šiuo metu už tv (geresnę) ir internetą mes mokam tiek pat, kiek ir mokėdavom anksčiau, gyvendami beveik "už gatvės".

Man irgi truputį smegenis spaudžia imb polinkis mus padaryti skersai ir išilgai, bet atsipalaiduokim ir pažiūrėkim į reikalą blaiviai.
Atsakyti
QUOTE(Uriukas @ 2008 07 14, 13:27)

Uriukas, 14 Lie 2008 - 13:27, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:

Uriukas, 14 Lie 2008 - 13:27, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:

taigi nereikia mokėti tų 550, jei pasirašot sutartį. O jei tv nėra jūsų gyvenimo dalis, vadinasi, jums tikrai nereikės trijų telikų, vadinasi, ir motorolos priedėlių. Šiuo metu už tv (geresnę) ir internetą mes mokam tiek pat, kiek ir mokėdavom anksčiau, gyvendami beveik "už gatvės".

Man irgi truputį smegenis spaudžia imb polinkis mus padaryti skersai ir išilgai, bet atsipalaiduokim ir pažiūrėkim į reikalą blaiviai.

Gal ne taip pasakiau, bet man reikia 2 teliku bute. doh.gif
Bet nesvarbu....
As asmeniskai jau atsipalaidavau. turiu antena - man ramuma ramuma....
Tiesiog pats principas tongue.gif nemokesiu as tam imb'ui pinigu daugiau tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ievuliuks: 14 liepos 2008 - 12:35
Dar truputis iniciatyvos (gal čia jau per daug iš mano pusės)

Mūsų namučiai turi atstovybę virtualioj erdvėje:

www.prieparko.lt

Sudėsim ką turėsim.
Ten aišku nieko dar nėra, bet gal kas netingi? smile.gif

Padariau mailing listą kaimynai[eta]prieparko.lt
Siunčiant čia emailą gaus visi kaimynai. Žinoma tie kas bus užsiregistravę smile.gif
Kas nori užsiregistruoti, rašykit info[eta]prieparko.lt

Beja, kas nori gali turėti ir savo el.paštą: mano_vardas[eta]prieparko.lt

Atsakyti
Sveiki,
kazkas apie pastato silumine varza minejo, rase, kad ji 5,1. Sunkiai tuo tikiu nes normos yra siek tiek daugiau nei 4, nemanau kad imb del jusu cia stengesi papildomai:).
Dabar del termovizoriaus nuotrauku, atsakingai pareiskiu jus padarymas jums duos nelabai daug naudos, galesit nebent pamatyti ar gerai langai sumontuoti ar neiskritus kur izoliacija, tik tiek. Siaip grazios spalvotos nuotraukeles is kuriu nelabai naudos. Tiesa jas galima ir verta daryti kai lauke salta (ziemos metu). Del varzos matavimu, galiu pasakyti, kad tai galima daryti kai tarp lauko ir vidaus yra ne maziau kaip 20 laipsniu skirtumas, jei kazkas jums paskos kitaip, siulyciau per daug netiketi. Kiek teko dometis atitvaru silumines varzos matavimais neuzsiima firmos (per daug terliones, o pinigai menki). Jei norit pasimatuot ieskokit mokslo istaigose, architekturos institutas (Kaune), VGTU (Vilnius). Bet kokiu atveju be ziemos nieko gero nebus (nepamatuosit).
Sekmes kovojant
Atsakyti
QUOTE(xorex @ 2008 07 14, 17:24)

xorex, 14 Lie 2008 - 17:24, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:

xorex, 14 Lie 2008 - 17:24, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:

www.prieparko.lt

Sudėsim ką turėsim.

Siunčiant čia emailą gaus visi kaimynai. Žinoma tie kas bus užsiregistravę smile.gif

www.prieparko.lt

Sudėsim ką turėsim.

O tu cia pats sukuriai si portala? nebijai kad bus kaip su bajorukalvos.lt? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ArijaM @ 2008 07 14, 18:25)

ArijaM, 14 Lie 2008 - 18:25, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:

ArijaM, 14 Lie 2008 - 18:25, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:

O tu cia pats sukuriai si portala? nebijai kad bus kaip su bajorukalvos.lt? lotuliukas.gif

Nežinau koks tikslas butu IMB bylinėtis kai liko kažkokie 9 butai.
174 pardavė be šito domeno, parduos ir likusius, po to jiems šitas domenas tiek ir reikalingas...
Nebent nepatiks kokia nors info kur ten bus, jei bus, o kol kas nieko nėra ir neaišku kas bus smile.gif, bet galų gale koks skirtumas kur ta info bus, vis vien googlas viską randa. Ir šitą forumą radau per googla, ir visą istoriją persiskaičiau nuo pat pradžių prieš pirkdamas...

Kita vertus kai įkursime bendriją, perleisiu bendrijai ir tada jis bus ne mano, o mūsų...

Galiu kreiptis į IMB:
Gerb IMB, domeną prieparko.lt registravau ne su tikslu pasipelnyti iš Jūsų ar iš kokio nors kito privataus ar juridinio asmens, o su tikslu sukurti vietą kur Rygos g. 6 namo gyventojai galėtų keistis informacija, bendrauti ir t.t. Domenas skirtas nekomerciniam, visuomeniniam naudojimui.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xorex: 14 liepos 2008 - 22:31
QUOTE(xorex @ 2008 07 14, 23:28)

xorex, 14 Lie 2008 - 23:28, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:

xorex, 14 Lie 2008 - 23:28, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:

174 pardavė be šito domeno, parduos ir likusius, po to jiems šitas domenas tiek ir reikalingas...
Nebent nepatiks kokia nors info kur ten bus, jei bus, o kol kas nieko nėra ir neaišku kas bus smile.gif, bet galų gale koks skirtumas kur ta info bus, vis vien googlas viską randa. Ir šitą forumą radau per googla, ir visą istoriją persiskaičiau nuo pat pradžių prieš pirkdamas...

Kita vertus kai įkursime bendriją, perleisiu bendrijai ir tada jis bus ne mano, o mūsų...

Galiu kreiptis į IMB:
Gerb IMB, domeną prieparko.lt registravau ne su tikslu pasipelnyti iš Jūsų ar iš kokio nors kito privataus ar juridinio asmens, o su tikslu  sukurti vietą kur Rygos g. 6 namo gyventojai galėtų keistis informacija, bendrauti ir t.t. Domenas skirtas nekomerciniam, visuomeniniam naudojimui.

Galiu kreiptis į IMB:
Gerb IMB, domeną prieparko.lt registravau ne su tikslu pasipelnyti iš Jūsų ar iš kokio nors kito privataus ar juridinio asmens, o su tikslu  sukurti vietą kur Rygos g. 6 namo gyventojai galėtų keistis informacija, bendrauti ir t.t. Domenas skirtas nekomerciniam, visuomeniniam naudojimui.

thumbup.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(xorex @ 2008 07 14, 22:28)

xorex, 14 Lie 2008 - 22:28, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:

xorex, 14 Lie 2008 - 22:28, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:

Galiu kreiptis į IMB:

Galiu kreiptis į IMB:

Saunu, kad yra aktyvistu, butinai prissiregistruosiu thumbup.gif drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(gintaresa @ 2008 07 15, 20:17)

gintaresa, 15 Lie 2008 - 20:17, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:

gintaresa, 15 Lie 2008 - 20:17, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:

Saunu, kad yra aktyvistu, butinai prissiregistruosiu  thumbup.gif  drinks_cheers.gif

Saunu, kad yra aktyvistu, butinai prissiregistruosiu  thumbup.gif  drinks_cheers.gif

ale gal padesit, nerandu kur ir kaip biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gintaresa @ 2008 07 15, 20:19)

gintaresa, 15 Lie 2008 - 20:19, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:

gintaresa, 15 Lie 2008 - 20:19, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:

Papildyta:

Papildyta:

EI zmones kaimynai, bukit geri negrezkit sienu 22 val vakaroooooooooooooooooooo!!!! unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(gintaresa @ 2008 07 15, 21:09)

gintaresa, 15 Lie 2008 - 21:09, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:

gintaresa, 15 Lie 2008 - 21:09, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:

EI zmones kaimynai, bukit geri negrezkit sienu 22 val vakaroooooooooooooooooooo!!!! unsure.gif

Ir antrą valandą nakties irgi. doh.gif
Atsakyti