Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinejimas

QUOTE(paukščiukas @ 2008 02 29, 11:13)
DMC perku debrecene buvusio 'vaikų pasaulio' parduotuvės apačioje yra parduotuvė ir žardės 'iki' parduotuvės viduje. Kaina visur vienoda 1.80lt
Manau ir 'Burdoj' turėtų būti, bet tiksliai nežinau blush2.gif

Burdoj nėra DMC, ten tik Anchor. Aš siuvinėju tik Anchor, tai visada tenka belstis iki ten smile.gif Kaina 1,8 Lt.
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2008 02 29, 07:13)
bigsmile.gif gražu  thumbup.gif

Kiek žiūrėjau 5lt siuntimo mokestis
KLP GA nėra  verysad.gif

DMC perku debrecene buvusio 'vaikų pasaulio' parduotuvės apačioje yra parduotuvė ir žardės 'iki' parduotuvės viduje. Kaina visur vienoda 1.80lt
Manau ir 'Burdoj' turėtų būti, bet tiksliai nežinau blush2.gif

Taip ir maniau,kad nera... verysad.gif O burdoj nera DMC siulu,tik Anchor.O medziaga tai DMC,idomiai sakyciau.
O kur Madeiros siulu yra,gal jie pigiau?
Papildyta:
QUOTE(Kamane82 @ 2008 02 29, 09:44)
Burdoj nėra DMC, ten tik Anchor. Aš siuvinėju tik Anchor, tai visada tenka belstis iki ten  smile.gif Kaina 1,8 Lt.

As irgi beldziuos iki burdos,arciausiai namu man. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Klajokle @ 2008 02 29, 13:48)
As irgi beldziuos iki  burdos,arciausiai namu man. biggrin.gif

Man arčiau debrecenas. Buvau ten užėjusi, nesu tikra, bet man rodos ten yra daugiau rūšių, ne tik DMC. Gal ir Madeiros yra, bet bijau apgauti.
Aš kažkaip jau seniai su Anchor siuvinėju ir turiu jau nemažai prikaupusi spalvų. Tai kai išsirenku kitą paveikslą siuvinėti, tereikia tik pasipildyti gamą ir į darbą biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kamane82: 29 vasario 2008 - 11:53
QUOTE(Kamane82 @ 2008 02 29, 11:44)
Burdoj nėra DMC, ten tik Anchor. Aš siuvinėju tik Anchor, tai visada tenka belstis iki ten  smile.gif Kaina 1,8 Lt.

Anchor siūlų yra pirkti žardėje PC 'iki' parduotuvėlėje . Debrecene pagrinde DMC ir kažkokius dar turi, bet neatkreipiau dėmesio blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paukščiukas: 29 vasario 2008 - 12:13
Klajokle, mačiau, kad domiesi iš kur pigiau gaut DMC siūlų. Pažiūrėk čia http://www.auksarank...hp?categoryID=6 Šiame tinklalapy yra ir forumas. Ten pačiai auksarankei gali AŽ parašyt-ji klaipėdietė, tai siūlus tiesiai iš jos gali pasiimti. Pigiau Klaipėdoj bent jau aš neradau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(KRISTIDA @ 2008 02 29, 10:56)
Klajokle, mačiau, kad domiesi iš kur pigiau gaut DMC siūlų. Pažiūrėk čia http://www.auksarank...hp?categoryID=6 Šiame tinklalapy yra ir forumas. Ten pačiai auksarankei gali AŽ parašyt-ji klaipėdietė, tai siūlus tiesiai iš jos gali pasiimti. Pigiau Klaipėdoj bent jau aš neradau  mirksiukas.gif

dekinga labai aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(Klajokle @ 2008 02 29, 11:48)
Taip ir maniau,kad nera... verysad.gif O burdoj nera DMC siulu,tik Anchor.O medziaga tai DMC,idomiai sakyciau.
O kur Madeiros siulu yra,gal jie pigiau?
Papildyta:

As irgi beldziuos iki  burdos,arciausiai namu man. biggrin.gif

DMC tikrai yra Žardės IKI ir prie Vaikų pasaulio mirksiukas.gif
Atsakyti
na stai galiu parodyti jau iremintas "Varles", kurios vakar buvo padovanotos

user posted image
Atsakyti
Labai gražus ir paveikslėlis ir pats darbelis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Klajokle @ 2008 02 28, 16:14)
Bet DMC gal geresni?spalvu daugiau....Tik nzn kur KLP ju gauti...

QUOTE(sizike @ 2008 02 29, 13:09)
DMC tikrai yra Žardės IKI ir prie Vaikų pasaulio  mirksiukas.gif

Taip taip. Ir aš pirkau Žardės IKI - ten visko yra

egverb labai šaunus paveikslėlis wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hilda: 29 vasario 2008 - 14:23
Kaip rasti paveiksliuko centra,jeigu jis nenurodytas? g.gif
Atsakyti
labai reikia pagalbos ax.gif Gal kas zinot, kas cia per siulai ir kaip juos paversti i DMC?
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo etaeta: 29 vasario 2008 - 14:55