Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinejimas

labai labai grazus arkliukas thumbup.gif
likau suzaveta wub.gif
Atsakyti
Na, pagaliau pabagiau savo darbeli, bet dar negaliu pasirodyt... Reik islygint is nufotografuot smile.gif tai ryt jau pasigirsiu, kokia dovana mamai mamos dienos praga parengiau smile.gif
Atsakyti
labas vakaras,gal kas galetu padeti.siuvuosi vestuvine suknele(ne pati) ir ja reiktu issiuvineti,tik beda nezinau kaip, gal kas galetu ideti kokiu pavyzdziu buciau labai dekinga.galit siusti ir i emaila gitanele22@yahoo.co.uk
Atsakyti
QUOTE(gitanele23 @ 2008 03 16, 01:33)
labas vakaras,gal kas galetu padeti.siuvuosi vestuvine suknele(ne pati) ir ja reiktu issiuvineti,tik beda nezinau kaip, gal kas galetu ideti kokiu pavyzdziu buciau labai dekinga.galit siusti ir i emaila gitanele22@yahoo.co.uk

Aš savo siuvinėjausi karoliukais. Bėda ta, kad darbo be galo daug, o nuotraukose nesimato nieko doh.gif Gal reikėjo didesniais, perliukais ar kuo. Bet vistiek buvau patenkinta, nes visi pamatę aikčiojo bigsmile.gif Bet kitiems siuvinėti jokiais būdais neapsiimčiau blush2.gif
Atsakyti
labutis, labai jau retai pas jus pasirodau blush2.gif tik noriu jums parodyt naujausia savo darbeli... ax.gif

http://s173.photobuc...Picture023s.jpg
Atsakyti
thumbup.gif
Atsakyti
Na stai pasirodau smile.gif Dar tik neireminau ax.gif blush2.gif Ir nerodo mano iterptu paveiksleliu, tai tenka deti nuoroda smile.gif

http://public.fotki....as/img8621.html
Atsakyti
QUOTE(sapnu_salis @ 2008 03 16, 18:20)

Labai gražu - jau ir vasara pakvipo.... thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(dangiuk @ 2008 03 16, 17:49)
Labai gražu - jau ir vasara pakvipo.... thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

labai aciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Džeinė @ 2008 03 15, 20:08)
baigiau ir aš arkliuka  ax.gif

thumbup.gif
SAPNU SALIS,nuostabus tavo darbai ir kiek ju daug! bigsmile.gif thumbup.gif
Gal galeciau grybu schemute gauti(13nr)?jau prasiau atrodo...
Atsakyti
sveikutės 4u.gif
kreipiuosi į jus pagalbos 4u.gif gal kuri turite arba žinote kur galima gauti shemučių su skaičiais unsure.gif ? artėja būsimos anytos 45-etis,ir kažkaip sugalvojau jei išsiuvinėti tuos skaičiukus...tik būtų daug gražiau jei jie būtų kaip nors apipavidalinti blush2.gif iš anksto ačiū už pagalbą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Klajokle @ 2008 03 16, 20:01)
thumbup.gif
SAPNU SALIS,nuostabus tavo darbai ir kiek ju daug! bigsmile.gif  thumbup.gif
Gal galeciau grybu schemute gauti(13nr)?jau prasiau atrodo...

prizadu po velykiu atsiust smile.gif pas mama laikau, nes cia kur dabar gyvenam ner veitos mano brezinukams schmoll.gif o tavo pastas briunete222@yahoo.com? atsiusiu butinai smile.gif

Beje, labai aciu uz pagyrimus 4u.gif
Atsakyti