Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinejimas

QUOTE(Reska @ 2008 03 15, 11:52)
O tu nesuk galvos- fotografuok vien tik paveikslą  thumbup.gif  thumbup.gif

Tai taip ir padarysiu ax.gif
Papildyta:
Na va. Pagaliau kazka pavyko padaryti karsta.gif
Mano AMFOROS
user posted image
O cia siaip Gelytes mirksiukas.gif
user posted image
Na tai tiek siam rytui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(etaeta @ 2008 03 15, 11:53)
Na va Pumpurelio darbelis keliauja pas mane  clap.gif Su pazadu, kad vasara parodysiu jau pabaigta darbeli  pioneer.gif Dar karteli ACIU  aciuks.gif Pumpureliui

Labai lauksim bigsmile.gif Kažkaip labai norisi pamatyti darbelį pabaigtą, nes pati jį pradėjau rolleyes.gif
Na o amforų grožis wub.gif Gėlės irgi puikios bigsmile.gif

QUOTE(Reska @ 2008 03 15, 11:54)
Pumpurėli, tavo sūnų sveikinam su pirmuoju gimtadieniu (jei liniuotė nemeluoja  blush2.gif4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Ačiū 4u.gif Liniuotė truputį užstrigo, tuoj ja pakeisiu, bet ji apsirinka tik viena diena - žvakę pūtėm vakar 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pumpurėlis: 15 kovo 2008 - 11:21
QUOTE(Pumpurėlis @ 2008 03 14, 23:27)
Zuikiniauskiene - pagaliau užbaigei savo arbatinį! thumbup.gif Puikus darbas  bigsmile.gif Narcizai irgi puikūs, beje thumbup.gif

QUOTE(mažiausia @ 2008 03 15, 08:50)
vat, ką reiškia nesilankyti ir būčiau pražiopsojus antrą tavo darbelį, gerai, kad įdėjai. Labai gražu  4u.gif

aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(etaeta @ 2008 03 15, 11:02)
Mano AMFOROS

Laaaabai gražu wub.gif wub.gif thumbup.gif (o ir nufotkinai labai gerai thumbup.gif )

QUOTE(Pumpurėlis @ 2008 03 15, 11:18)
žvakę pūtėm vakar  4u.gif

...tai pavėlavom truputį ir torto neliko doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pandutė @ 2008 03 14, 22:31)
kaip sia schema reik issisaugot pas save kad galeciau atsiprintint?

Tik visu pirma pasididnik su desinej pusej esancia lupa ir tada saugok, o kia jau issisaugai tada spauzdini, gereu spausdink kad butu per visa lapa, nes jei spausdinsi 2 ant 1 lapo, tada nukerta galus, nevisas besimato, man jau viena karta taip buvo wink.gif Tikiuosi aiskiai paaiskinau, jei ne klausk drasiai paaiskinsiu dar wink.gif 4u.gif
Atsakyti
etaeta amforos atrodo puikiai wink.gif ir foto visai gera smile.gif
Atsakyti
Reikia jusu patarimo.Baigiau va sita paveiksliuka,bus vestuvine dovana.Bet va kl iskilo ar verta siuvineti vardus ir data?Kazkaip man atrodo,kad netiks... g.gif Ir jei siuvinet,kokia spalva pasirinkti?Netingekit pasisakyt. 4u.gif

user posted image

Va ir arkliuka baigiau.Bus pagalvele.

user posted image
Atsakyti
Na ir as pasigirsiu blush2.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nosferatu: 15 kovo 2008 - 12:31
QUOTE(Klajokle @ 2008 03 15, 13:27)
Reikia jusu patarimo.Baigiau va sita paveiksliuka,bus vestuvine dovana.Bet va kl iskilo ar verta siuvineti vardus ir data?Kazkaip man atrodo,kad netiks... g.gif Ir jei siuvinet,kokia spalva pasirinkti?Netingekit pasisakyt. 4u.gif

Mano manymu, tai tie vardai ir data viską sugadintųsmile.gif

Aš rėminčiau paveikslą, kitoj paveikslo pusėj priklijuočiau voką, į voką įdėčiau atviruką su sveikinimais, linkėjimais ar panašiai:) tas paveikslas visad ir kabėtų kartu su tuo atviruku:)

Atsakyti
QUOTE(Nosferatu @ 2008 03 15, 10:30)
Na ir as pasigirsiu  blush2.gif

Grazumelis thumbup.gif

QUOTE(winia @ 2008 03 15, 10:31)
Mano manymu, tai tie vardai ir data viską sugadintųsmile.gif

Aš rėminčiau paveikslą, kitoj paveikslo pusėj priklijuočiau voką, į voką įdėčiau atviruką su sveikinimais, linkėjimais ar panašiai:) tas paveikslas visad ir kabėtų kartu su tuo atviruku:)

nu sakau,kad gadintu smile.gif .Nebloga mintis visai 4u.gif
Atsakyti
[quote=Klajokle,2008 03 15, 13:27]

As nesiuvineciau, man nepatinka vardai issiuvineti 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo etaeta: 15 kovo 2008 - 12:48
Visų darbeliai labai gražūs thumbup.gif nu bet etaeta amforos pavergė mano širdį wub.gif
Papildyta:
QUOTE(etaeta @ 2008 03 15, 12:02)
O cia siaip Gelytes  mirksiukas.gif

iš pirmo karto net nepastėbau kad iš gėlyčių susidaro moters veidelis bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(bugyte @ 2008 03 15, 13:54)
Visų darbeliai labai gražūs  thumbup.gif  nu bet etaeta amforos pavergė mano širdį  wub.gif
Papildyta:

iš pirmo karto net nepastėbau kad iš gėlyčių susidaro moters veidelis  bigsmile.gif

Klajokle man rodos varų tikrai nereikia siuvinėti schmoll.gif
Papildyta:
Nosferatu pirmasis darbelis labai mielas smile.gif
Atsakyti