Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinejimas

QUOTE(Pumpurėlis @ 2008 03 14, 19:09)
Dar ieškojau Zuikiniauskienės paskutinių darbų, kuriuos čia gyrė, bet nesuradau  unsure.gif Pabandysiu dar kartą...

Štai jie:

http://i178.photobuc...ina/15diena.jpg

http://i178.photobuc...uvineju/1-3.jpg
Atsakyti
QUOTE(zuikiniauskienė @ 2008 03 15, 00:14)
Štai jie:

Zuikiniauskiene - pagaliau užbaigei savo arbatinį! thumbup.gif Puikus darbas bigsmile.gif Narcizai irgi puikūs, beje thumbup.gif

Papildyta:
QUOTE(paukščiukas @ 2008 03 14, 22:58)
Na į darbus pažiūrėjus, nepasakytum, kad kantrybės tau P[I]umpurėli [/I]trūksta. Jei nepatinka medžiaga, tai ir nevark, nedaug dar išsiuvinėjai, gali ant kitos medž pradėti. O šį padovanot kam nors, kad pasibaigtų g.gif  mirksiukas.gif

Gera mintis 4u.gif Taigi, siuvinėtojos - dovanoju pradėtą Vervaco First kiss su schema ir siūlais, kurių turėjau nusipirkusi pradžiai (po vieną kiekvienos spalvos; pradėtus pakučius pasiliksiu sau). Tik perspėju, kad kanva stambesnė nei Aida 14 ir ne tokia standi. Kiek padaryta, pasižiūrėkit mano puslapyje. Dovanoju be rėmo mirksiukas.gif Kas susidomės, rašykit man až arba dar geriau meiliuką adresu, nurodytu mano puslapyje (paraše).
Atsakyti
Pumpurėli, šaunuolė thumbup.gif Beje, labai tavęs pasiilgau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Loretoidas @ 2008 03 14, 17:46)
Mažiausia, tikiuosi baigsis tavo bėdelės ir dažniau rodysiesi  4u.gif

tikiu, kad baigsis, ačiū wub.gif

QUOTE(Džeinė @ 2008 03 14, 17:47)
pagaliau baigiau savo darba  ax.gif

įsivaizduoju kaip ant juodos sunku siuvinėt 4u.gif

QUOTE(egverb @ 2008 03 14, 20:36)
stai mano nedidelis darbelis, uztrukau vakar vakara ir siandien puse dienos  ax.gif

oi, kokia smagi karvytė smile.gif

QUOTE(zuikiniauskienė @ 2008 03 14, 23:14)
Štai jie:

vat, ką reiškia nesilankyti ir būčiau pražiopsojus antrą tavo darbelį, gerai, kad įdėjai. Labai gražu 4u.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif seniai jau buvau uzsukus ax.gif visokie rupesciai trukdo. Na,bet jusu darbu grozis tai neispasakytas smile.gif thumbup.gif saunuoles, kad taip sparciai darbuojates 4u.gif na as tikiuos greitu metu pasirodyt, ka dabar veikiu. niekaip negaliu pabaigt smile.gif blush2.gif bet kai tik baigsiu, tai pateiksiu jusu vertinimui ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sapnu_salis @ 2008 03 15, 10:17)
  bet kai tik baigsiu, tai pateiksiu jusu vertinimui  ax.gif

sveika sveika, aš tai jau baigiau bet kol neįrėminau tai nerodau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mažiausia @ 2008 03 15, 11:24)
sveika sveika, aš tai jau baigiau bet kol neįrėminau tai nerodau smile.gif

na as tai irgi noreciau parodyt ireminta, bet kad nezinia kada as tai padarysiu smile.gif tai teks rodyt be remuku ax.gif
Atsakyti
Labas rytas visoms. hi.gif Na, o as va siandien jau parsinesiau savo Amforas iremintas ir dar viena paveiksliuka, tik va niekaip nepavyksta padaryti geros nuotraukos, labai jau apniuke lauke ir fotografe i manes nekokia. As kai pamaciau Loretoido nuotraukas, tai supratau, kad apie fotografavima nieko nenusimanau hihihi.gif . Bet gal vyras grizes ka nors isspaus mirksiukas.gif
Atsakyti
Merginos, mano pradėtas Vervaco darbelis jau turi šeimininkę thumbup.gif Tiksliau, dar laukiu jos atsakymo į klausimą, ar ji pasižada darbelį pabaigti ir parodyti forume rolleyes.gif (jei kartais atsisakytų, yra ir antra šeimininkė smile.gif )
Nesitikėjau, kad pasiūlymas susilauks tokio susidomėjimo. Galiu užtikrinti, kad sąžiningai dovanoju darbelį pirmai parašiusiai siuvinėtojai, jei ji atsisakytų, padovanočiau antrajai smile.gif
...Žodžiu, jei turite pradėtų darbelių, kurių matote, kad niekad nebaigsite, padovanokite - kita siuvinėtoja pabaigs ir džiaugsis 4u.gif

QUOTE(Loretoidas @ 2008 03 15, 00:43)
Pumpurėli, šaunuolė  thumbup.gif Beje, labai tavęs pasiilgau  4u.gif

friends.gif Aš taip ir neaplankiau tavęs... Reikalas tas, kad kai pradedi dirbti, kai vaikui 8 mėn. ir dar vadovaujamą darbą, tai siaubingai mažai laiko lieka malonumams gyvenime verysad.gif Pastaruoju metu laikas tiesiog lekia pro šalį, tik žiūriu, kad vaikui dėmesio pakaktų, o apie pomėgius pagalvoti kartais pavyksta savaitgaliais arba per atostogas (kaip dabar) smile.gif
Bet čia out of context... O jei į temą - dar kartelį - labai labai graži tavo išsiuvinėta mergaitė wub.gif
Atsakyti
QUOTE(etaeta @ 2008 03 15, 10:33)
supratau, kad apie fotografavima nieko nenusimanau  hihihi.gif . Bet gal vyras grizes ka nors isspaus  mirksiukas.gif

O tu nesuk galvos- fotografuok vien tik paveikslą thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Na va Pumpurelio darbelis keliauja pas mane clap.gif Su pazadu, kad vasara parodysiu jau pabaigta darbeli pioneer.gif Dar karteli ACIU aciuks.gif Pumpureliui
Atsakyti
QUOTE(Pumpurėlis @ 2008 03 15, 10:37)

Pumpurėli, tavo sūnų sveikinam su pirmuoju gimtadieniu (jei liniuotė nemeluoja blush2.gif ) 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti