Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinejimas

gal galit paaiskint kaip elgtis reik su Picasa?maciau jusu ten foto su schemom bet nesuprantu kaip man jas parsisiust?ir kaip i picasa det savo foto ir ka ten galima padaryt?atrasykt kas nors,nes kiek parasau nieks nieko neparaso doh.gif
Atsakyti
Egveb, labai nuotaikinga karvyte biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rupe @ 2008 03 14, 21:04)
Egveb, labai nuotaikinga karvyte biggrin.gif

Rupe, kažkas norėjo tavo obuolius matyti, ar rodeisi pabaigtus čia?
Atsakyti
Rodziaus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rupe @ 2008 03 14, 21:11)

Tai vėl parodyk, pamiršom skonį doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Reska @ 2008 03 14, 21:25)
Tai vėl parodyk, pamiršom skonį  doh.gif  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif aš juos ir dažnai prisimenu, nebuvau nei vieno darbo tokio skanaus mačius thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Džeinė @ 2008 03 14, 21:16)
va čia yra mano  mirksiukas.gif  porelė

aciu labai 4u.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(sypsenelex @ 2008 03 14, 21:30)
aciu labai  4u.gif  drinks_cheers.gif

kaip sia schema reik issisaugot pas save kad galeciau atsiprintint?
Atsakyti
taip pirma išsisaugok, paskui printink
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paukščiukas: 14 kovo 2008 - 21:40
QUOTE(paukščiukas @ 2008 03 14, 20:44)
console.gif neliūdėk, nėra kur skubėt, išlaikytas darbas geriau žiūrisi wub.gif
O kodėl tau bučinys nebepatinka

Bučinys man patinka, bet bėda ta, kad jį pradėjau ant kažkokios keistos kanvos, gal lietuviškos, - tai nutiko prieš man atrandant Aidą ax.gif Tai dabar nebesinori į rankas imti tos stambios kanvos... Kitas dalykas, ką pastebėjau, nespalvotus darbelius siuvinėti man kiek nuobodu, norisi greičiau matyt rezultatą biggrin.gif Nesu labai kantri lotuliukas.gif
Atsakyti
Na į darbus pažiūrėjus, nepasakytum, kad kantrybės tau P[I]umpurėli [/I]trūksta. Jei nepatinka medžiaga, tai ir nevark, nedaug dar išsiuvinėjai, gali ant kitos medž pradėti. O šį padovanot kam nors, kad pasibaigtų g.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
uzsuku cia daznai ir negaliu atsiziureti,atsidziaugti wub.gif tokie nuostabus darbeliai wub.gif jus tikros saunuoles mirksiukas.gif as ir turiu issiuvinejus darbeliu,tikiuosi greitu laiku nufotkinti ir su jusu pagalba ikelti nuotraukeles cia thumbup.gif dziaugiuosi,kad yra tokia temele wub.gif
Atsakyti