Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinejimas

QUOTE(Loretoidas @ 2008 03 14, 13:16)
Sveikos visos  4u.gif
Tikrai niekur nedingau, pasižiūriu kartais, kas čia vyksta  biggrin.gif mažiausia irgi beveik nesirodo.
Jei įdomu, keli mano siuvinukai ( daugiau - paraše):

labukas 4u.gif
na taip mažai, tiksliau visai beveik nesirodžiau... visokių bėdelių namie... Bet nieko viskas bus gerai, turi būti gerai smile.gif
kaip trūko čia tavo darbelių, fantastiški visi wub.gif ai ... wub.gif gražu... wub.gif
Atsakyti
Sizike, keista, kad neleidžia prisijungti - reiks pasiaiškinti g.gif
Zuikiniauskiene, Izabelė siuvinėta ant Belfast Dirty lino. O tie mėlyni paveiksliukai normaliuose mediniuose rėmeliuose, jie tokie pasidabruoti, šiandien nunešiau ir kiaušinį taip pat įrėminti smile.gif
Paukščiuk, tau tai ir plepesiukai netrukdo - va, kiek prisiuvinėjai wub.gif
Mažiausia, tikiuosi baigsis tavo bėdelės ir dažniau rodysiesi 4u.gif
Winia, manau, prisipirksi iš eMAr grožybių ir atsiras noras siuvinėti. Aš dabar tai tik ant lino ir siuvinėju - daug maloniau ir bet koks mažas niekutis daug geriau atrodo. O kiaušinis tai ant melsvai pilkos luganos - ačiū eMAar 4u.gif Duok ženklą, kai pas ją važiuosi, ir man kai ką atveši ax.gif O rėminu dabar "Rėmelių dizaine" Juozapo pasaže - mažų nesklandumų pasitaiko, bet šiaip - visai neblogai. Rėmelių didelis pasirinkimas ir kainos normalios biggrin.gif .
Atsakyti
pagaliau baigiau savo darba ax.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Džeinė @ 2008 03 14, 18:47)
pagaliau baigiau savo darba  ax.gif

user posted image

dzeine labai grazus darbelis thumbup.gif Gal gali atsiust nuoroda schemutes, nes ta kur as turiu sunkiai matosi 4u.gif blush-anim-cl.gif
Atsakyti
QUOTE(Loretoidas @ 2008 03 14, 18:46)

Winia, manau, prisipirksi iš eMAr grožybių ir atsiras noras siuvinėti. Aš dabar tai tik ant lino ir siuvinėju - daug maloniau ir bet koks mažas niekutis daug geriau atrodo. O kiaušinis tai ant melsvai pilkos luganos - ačiū eMAar  4u.gif Duok ženklą, kai pas ją važiuosi, ir man kai ką atveši  ax.gif O rėminu dabar "Rėmelių dizaine" Juozapo pasaže - mažų nesklandumų pasitaiko, bet šiaip - visai neblogai. Rėmelių didelis pasirinkimas ir kainos normalios biggrin.gif .

Būtinai pranešiu, kai važiuosi, manau kurį nots iš artimesnių savaitgalių važiuoti, tik aišku ne per velykas;)

parlėkiau iš darbo ir puoliau siuvinėti širdį...taip įkvėpė tavo gražūs darbai wub.gif

Pumpurėlis kabo smile.gif seniai matyta, eik čia, pasakok, ar siuvinėji ką nors?smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo winia: 14 kovo 2008 - 18:57
Mano paskutinių dienų pasižaidimas:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(winia @ 2008 03 14, 19:56)

Pumpurėlis kabo smile.gif seniai matyta, eik čia, pasakok, ar siuvinėji ką nors?smile.gif

Smagu kad kažkas dar prisimena friends.gif Labai jau seniai buvau užsukusi, nes paskendusi darbuose esu, po darbo dar su vaiku linksmybės, tai po visko nieko nebesinori rolleyes.gif
Siuvinėjimą turiu vieną pradėtą, bet jis labai jau sunkiai stumiasi į priekį (ką siuvinėju, galima pasižiūrėt mano puslapy, adresas paraše kaip visada).

Kaip tik varčiau paskutinius puslapius ir eilinį kartą tenka pastebėti, ka Loretoido darbeliai tiesiog nuostabūs. Labiausiai patiko fėja ar mergaitė, bet ir kiti puikūs. Toks baltas pavydas suėmė... blush2.gif Dar ieškojau Zuikiniauskienės paskutinių darbų, kuriuos čia gyrė, bet nesuradau unsure.gif Pabandysiu dar kartą...
Et, taip norėtųsi pasigirti kuo nors, bet deja, kol kas nėr kuo ax.gif Bet labai smagu matyti ištikimiausių siuvinėtojų ir forumiečių augančius darbelių lobius thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Loretoidas @ 2008 03 14, 17:46)
Paukščiuk, tau tai ir plepesiukai netrukdo  - va, kiek prisiuvinėjai  wub.gif

ačiū, bet iki taves man dar daug košės reik suvalgyt... thumbup.gif

QUOTE(Džeinė @ 2008 03 14, 17:47)
pagaliau baigiau savo darba  ax.gif

bigsmile.gif Gerai atrodo thumbup.gif
QUOTE(Sandrulia @ 2008 03 14, 18:59)
Mano paskutinių dienų pasižaidimas:

Mieli kačiukai wub.gif

QUOTE(Pumpurėlis @ 2008 03 14, 19:09)
Et, taip norėtųsi pasigirti kuo nors, bet deja, kol kas nėr kuo  ax.gif Bet labai smagu matyti ištikimiausių siuvinėtojų ir forumiečių augančius darbelių lobius  thumbup.gif

console.gif neliūdėk, nėra kur skubėt, išlaikytas darbas geriau žiūrisi wub.gif
O kodėl tau bučinys nebepatinka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paukščiukas: 14 kovo 2008 - 19:48
QUOTE(sypsenelex @ 2008 03 14, 18:28)
dzeine labai grazus darbelis  thumbup.gif  Gal gali atsiust nuoroda schemutes, nes ta kur as turiu sunkiai matosi  4u.gif  blush-anim-cl.gif

va čia yra mano mirksiukas.gif porelė

QUOTE(paukščiukas @ 2008 03 14, 19:44)
bigsmile.gif Gerai atrodo thumbup.gif

4u.gif ačiū, čia mano pirmas didelis darbas, tai net pačiai smagu rolleyes.gif
Atsakyti
Pumpureli o as kaip tik dabar siuvyneju ta darbeli kurio tu nebenori The first kiss (Vervaco),as noriiu visus tuos nespalvotus su vaikais issisiuvynet,bet ilgai darbo bus,nes cia mano pirmas darbas einasi
super darbas,kaip man tokie patinka,gal galima butu schema? user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pandutė: 14 kovo 2008 - 20:22
labas

stai mano nedidelis darbelis, uztrukau vakar vakara ir siandien puse dienos ax.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(egverb @ 2008 03 14, 20:36)
labas

stai mano nedidelis darbelis, uztrukau vakar vakara ir siandien puse dienos  ax.gif

[

bigsmile.gif kokia čiki karvė thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti