Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinejimas

QUOTE(kastutė @ 2008 03 14, 09:59)
acha,  aisku  tada galiu  drasiai  siuvienti  nes jau  issigandau  kad mano  visi  zydri  kvadraciuaki  liks  biggrin.gif

O tu ant kraštelio pabraukyk ir pabandyk plauti - matysi ar dingsta ar ne 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mažiausia @ 2008 03 13, 20:20)
o wanišas koks - milteliai ar skystas? ir kaip pili tiesiai ant darbelio ar kaip kitaip?

naudoju miltelinį, pasidarau tirpaliuką, palaikau 10min ir perplaunu. thumbup.gif Jokios dėmelės nelieka thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(babyface @ 2008 03 14, 09:21)
Dabar pastebėjau, kad tavo vyresnėlė gimė balandžio 17 d. - lygiai taip pat, kaip ir aš  rolleyes.gif
thumbup.gif wub.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(kastutė @ 2008 03 14, 10:59)
acha,  aisku  tada galiu  drasiai  siuvienti  nes jau  issigandau  kad mano  visi  zydri  kvadraciuaki  liks  biggrin.gif

Gali drąsiai braukytis, nes kiek aš esu siuvinėjusi ir braukiusi, tai visada išsiplaudavo kuo puikiausiai thumbup.gif smile.gif
Atsakyti
Sveikos darbstuolytes, prisijungiu ir as i jusu buri smile.gif ax.gif O kuris gereu ar tas kuris isnyksta ar ta kuri reikia plaut, nes pvz as isvis ju nenaudoju , bet galvoju gal pradet, tada darbeliai gar greiciau vystysis smile.gif 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(babyface @ 2008 03 14, 10:21)
Dabar pastebėjau, kad tavo vyresnėlė gimė balandžio 17 d. - lygiai taip pat, kaip ir aš  rolleyes.gif

kaip ir as blush2.gif avinukai yra gerai... bigsmile.gif
mergaites, gal galit pasiulyt kokio paveikslo schemuciu, kad i ryskiai oranzini kambari ax.gif
ir dar man niekaip neiseina is galvos, tie kazkurioj temelej matyti obuoliai...turbut nera dienos kad apie juos nepagalvociau.... tik nepamenu kuri siuvienju, gal schemute butu galima 4u.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2008 03 14, 09:11)
naudoju miltelinį, pasidarau tirpaliuką, palaikau 10min ir perplaunu.  thumbup.gif Jokios dėmelės nelieka thumbup.gif

ačiukas dar kartelį smile.gif
Atsakyti
Sveikos visos 4u.gif Tikrai niekur nedingau, pasižiūriu kartais, kas čia vyksta biggrin.gif Ir jūs kažko nedaug ką parodot g.gif Zuikiniauskiene, labai patiko tavo arbatinis ir narcizai, ruci, A raidytė tikrai princesei, paukščiuko visi darbeliai labai mieli, mažiausia irgi beveik nesirodo. Winia, o tu tai ar tik plepi, ar dar ką ir pasiuvinėji kartais? Visai užsislaptinusi doh.gif
Tą straipsnį į Tindi Rindi parašė Aušrinė ir paprašė manęs leidimo įdėti kelias nuotraukas smile.gif
Jei įdomu, keli mano siuvinukai ( daugiau - paraše):

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Loretoidas: 14 kovo 2008 - 13:16
QUOTE(Loretoidas @ 2008 03 14, 13:16)
Sveikos visos  4u.gif

eik sau, jau kiaušinį išsiuvinėjai doh.gif rolleyes.gif
Aš tau nuolat prikomentuot noriu, bet man neleidžia prisijungt doh.gif
Atsakyti
Sveikos visos  4u.gif Tikrai niekur nedingau, pasižiūriu kartais, kas čia vyksta  biggrin.gif Ir jūs kažko nedaug ką parodot g.gif Zuikiniauskiene, labai patiko tavo arbatinis ir narcizai,
Jei įdomu, keli mano siuvinukai ( daugiau - paraše):

ačiū už pagyrimus aciuks.gif
kaip smagu tave vėl čia matyti ir dar su tokiais nuostabiais darbeliais bigsmile.gif
Labai graži mergytė, pučianti muilo burbulus. Čia ant lino siuvinėjai?
Mėlyni paveikslėliai labai dailūs ir rėmeliai labai originalūs. Jie medžiaginiai ar tik man taip atrodo?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuikiniauskienė: 14 kovo 2008 - 13:32
Loretoidas, oj kaip jau norėjosi tavo grožius pamatyti, visi labai gražūs wub.gif

Aš tai dirbau dirbau, o dabar plepu plepu...beveik nepasiuvinėju, vis dar tos širdies ant lino nepabaigiu blush2.gif gėda pelėda hihihi.gif

Ketinu važiuoti pas eMAr kurį savaitgalį, nusipirksiu naujų medžiagų, gal ką naujo pradėsiu, seno nebaigus cool.gif

Ant ko tą pilkšvą kiaušinį siuvinėjai? labai gražus audinys smile.gif

Loretoidai, o, tarp kitko, kur rėminai tuos mėlynus grožius? labai gražūs rėmeliai, man atrodo, kad aš tokių gražių nebematau rėminimo įstaigose smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo winia: 14 kovo 2008 - 13:52
Sveikos visos  4u.gif Tikrai niekur nedingau, pasižiūriu kartais, kas čia vyksta  biggrin.gif  paukščiuko visi darbeliai labai mieli

Oi, ačiū blush2.gif

bigsmile.gif darbų grožis, kaip visada pritrenkiantis wub.gif kas plepa, o kas darbuojasi thumbup.gif
Atsakyti