Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinejimas

QUOTE(winia @ 2008 03 13, 17:22)
Man rodos Loretoido?  wub.gif

Aš labai tikiuosi, kad jie jos atsiklausė, o ne šiaip sudėjo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Idun @ 2008 03 13, 22:00)
Aš pradėjau savo darbus pati rėminti, kai sužinojau, kad visus siuvinėtus darbus deda į laminatorių. Kitaip sakant, priklijuoja įkaitintais klijais (išskyrus darbus su karoliukais, nes jie gerai neprisispaudžia). O kaip tie klijai paveiks siūlus ir medžiagą laikui bėgant - niekas nežino... Ir bjauriausia, kad taip priklijuotus siuvinius gan sudėtinga tvarkingai nuimti nuo pagrindo.

Žinok ir aš tą gridėjau, nors vieną sesučių rėmintą išardžiau, tai tik lipnia juostą kraštai po pasportu buvo priklijuoti.

aš dabar jau irgi pati rėminu:) o dar atradau, kad interjero pardėse tokių gražių rėmų būna pirkti, tik gaila, kad labai nedaug dydžių.

Papildyta:
QUOTE(sizike @ 2008 03 13, 22:35)
Aš labai tikiuosi, kad jie jos atsiklausė, o ne šiaip sudėjo  unsure.gif

nu būtų viršūnė, man net į galvą neatėjo, kad galėjo nepasiklausti doh.gif aš kaip visad, savo idealistiniame pasaulyje gyvenu doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo winia: 13 kovo 2008 - 21:47
QUOTE(sizike @ 2008 03 13, 21:35)
Aš labai tikiuosi, kad jie jos atsiklausė, o ne šiaip sudėjo  unsure.gif

QUOTE(winia @ 2008 03 13, 21:44)
nu būtų viršūnė, man net į galvą neatėjo, kad galėjo nepasiklausti doh.gif

Galėtų ir Loretoidas pas mus užsukti. Senokai jau mačiau. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(zuikiniauskienė @ 2008 03 13, 22:47)
Galėtų ir Loretoidas pas mus užsukti. Senokai jau mačiau. rolleyes.gif

Matau ją dažnai, tik nerašo ji:)

bet nelabai čia ir yra apie ką rašyti jau kurį laiką wink.gif
Atsakyti
QUOTE(winia @ 2008 03 13, 21:48)
Matau ją dažnai, tik nerašo ji:)

bet nelabai čia ir yra apie ką rašyti jau kurį laiką wink.gif

na, seniau bent vaizdų gražių įdėdavo. O dabar ir tų nebeliko.
Atsakyti
QUOTE(zuikiniauskienė @ 2008 03 13, 23:03)
na, seniau bent vaizdų gražių įdėdavo. O dabar ir tų nebeliko.

aga sad.gif
Atsakyti
QUOTE(ruci @ 2008 03 13, 22:04)
Būtent wub.gif
Seniai besirodžiau...  blush2.gif Bet ir laiko nelabai yra sad.gif frusty.gif
Bus dukrytei 2 m. proga pagalvė  wub.gif
user posted image * user posted image

kaip meniskai nufotkinta rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(mažiausia @ 2008 03 13, 22:10)
ruci čia vyresnėlei ane  smile.gif su karūnėle kaip princesytei  wub.gif
Vyresnėlei... wub.gif Princesytė ji pas mane wub.gif Bus ir mažajai, tik vėliau...
Atsakyti
QUOTE(ruci @ 2008 03 13, 23:04)
Bus dukrytei 2 m. proga pagalvė  wub.gif
user posted image * user posted image

Dabar pastebėjau, kad tavo vyresnėlė gimė balandžio 17 d. - lygiai taip pat, kaip ir aš rolleyes.gif
Atsakyti
labas paneles 4u.gif
na ka vakar susiliniavau langelius, susidejau taskelius ir siandien pradesiu siuvineti.. o sakykit tuos siuliukus skirtyti reikia, o ant 16 kanvos kiek geriau siuliuku verti i adata? na kada graziausia?
ir dar klausymelis.. ar tas flomikas tikrai nusiplauna blink.gif nes mane kolege pradejo gasdinti kad nesamone , kad jis dalinai tik nusiplauna o lieka vistiek zymes ir jei fono nededi, o as ir nedesiu, tai sugadina visa darba blink.gif
Atsakyti
QUOTE(kastutė @ 2008 03 14, 08:39)
labas paneles  4u.gif
na ka vakar susiliniavau  langelius,  susidejau  taskelius ir siandien pradesiu  siuvineti.. o  sakykit tuos siuliukus skirtyti  reikia, o  ant 16 kanvos kiek  geriau  siuliuku  verti i  adata? na kada graziausia?
ir dar klausymelis.. ar tas flomikas tikrai  nusiplauna  blink.gif  nes mane kolege pradejo  gasdinti kad nesamone , kad jis dalinai tik  nusiplauna o  lieka vistiek  zymes ir jei  fono  nededi, o  as ir nedesiu, tai  sugadina visa darba  blink.gif

Su 2 siūliukais ant 16 geriausia 4u.gif

Nusiplauna nusiplauna, tik reikia šaltam vandeny iš pradžių plauti, kol linijos dingsta. O jei nedingsta (būna, jei pvz., darbelį kur karštai palaikai (po lempa ar pan.)), tai, kaip sakiau, Ace Delicate "išgraužia".
Atsakyti
acha, aisku tada galiu drasiai siuvienti nes jau issigandau kad mano visi zydri kvadraciuaki liks biggrin.gif
Atsakyti