Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinejimas

QUOTE(winia @ 2008 03 13, 18:22)
Man rodos Loretoido?  wub.gif

aha Loretoido, daugiau nieks taip fotkiu nepadaro bigsmile.gif
Atsakyti
labukas
gelbėkit, patarkit unsure.gif
visaip skalbiau pėdutes, bet medžiaga neišsiplauna, toks vaizdas kad kažkas nešvariom rankom čiupinėjo. Šveičiau, bet neišsiplauna. Galvojau gal pabandyti Ace delicate, kur spalvu nenuima . Ar kas nors bandėte, ar darbeliui nieko neatsitiks? g.gif
Atsakyti
QUOTE(kastutė @ 2008 03 13, 09:25)
thumbup.gif  o  flomikas yra tas nusiplaunantis ir medziagos siuvinejimui? nes pasirodo  bloga manoji,  reikia man 16 numerio  kanvos  g.gif  ir butu  gerai  DMC nes sake ten lygus kvadraciukai  smile.gif

dabar yra tik pranykstantis,isplaunamo nera

QUOTE(Brno @ 2008 03 13, 10:42)
Atleiskit, kad kartojuosi, bet gal galit apsviesti, kiek LT (konkreciau Vilniuje)kainuoja evenweave? Ir kokiu pavidalu parduodama - jau sukarpyta tam tikro dydzio gabaliukais, ar galima prasyti, kad atkirptu kiek reikia? Ar buna ivairiu atspalviu?
Dekoju  4u.gif

klaipedoje yra gabaliukais ivairiu spalvu ir dydziu po 5.99lt dydis 39ant 45.yra ir kiek nori matuojamos,metras 34lt vilniuje nezinau
Atsakyti
QUOTE(mažiausia @ 2008 03 13, 19:50)
labukas
gelbėkit, patarkit  unsure.gif
visaip skalbiau pėdutes, bet medžiaga neišsiplauna, toks vaizdas kad kažkas nešvariom rankom čiupinėjo. Šveičiau, bet neišsiplauna. Galvojau gal pabandyti Ace delicate, kur spalvu nenuima . Ar kas nors bandėte, ar  darbeliui  nieko neatsitiks?  g.gif

Manau gali mėginti, netūrėtų nieko atsitikti, aš su Vanišu skalbiu
Atsakyti
QUOTE(pandutė @ 2008 03 13, 20:57)
dabar yra tik pranykstantis,isplaunamo nera
klaipedoje yra gabaliukais ivairiu spalvu ir dydziu po 5.99lt dydis 39ant 45.yra ir kiek nori matuojamos,metras 34lt vilniuje nezinau

tokia kaina tik paprasta siuvinejimo medz, greiciausia ispaniska aida (ji buna sukarpyta)
manau cia apie lina klause, linas DMC kainuoja virs 100lt, kiti geresni linai siuvinejimui dar daugiau.
pasiziuret reik www.kasiulai.lt, ko cia klausinet smulkmenu mirksiukas.gif , gi ten visos kainos su visa info sudeta, ir ne kiek ne brangiau nei parduotuvese
GA dar ne taip senai pirkau issiplaunanti markeri apie 10lt, tik gamintojas nepamenu(ne dmc)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rugsėjė: 13 kovo 2008 - 20:14
QUOTE(paukščiukas @ 2008 03 13, 20:12)
Manau gali mėginti, netūrėtų nieko atsitikti, aš su Vanišu skalbiu

o wanišas koks - milteliai ar skystas? ir kaip pili tiesiai ant darbelio ar kaip kitaip?
Atsakyti
QUOTE(KRISTIDA @ 2008 03 13, 14:48)
Tokiu atveju, Kastute, Žardės rankdarbių skyrelyje mačiau, jog turėjo DMC siūlų paletę. Paklausinėk, pagal ją gal paprasčiau bus pririnkt reikiamus siūliukus  ax.gif O gal ir Anchor paletę turi  bigsmile.gif Šiaip nusipirkt jos brangokos, bet gal leis pasinaudot  g.gif

visko yra ir dmc ir ancor ir ju paletes
Atsakyti
QUOTE(mažiausia @ 2008 03 13, 19:50)
labukas
gelbėkit, patarkit  unsure.gif
visaip skalbiau pėdutes, bet medžiaga neišsiplauna, toks vaizdas kad kažkas nešvariom rankom čiupinėjo. Šveičiau, bet neišsiplauna. Galvojau gal pabandyti Ace delicate, kur spalvu nenuima . Ar kas nors bandėte, ar  darbeliui  nieko neatsitiks?  g.gif

Ace delicate mano geriausias draugas bigsmile.gif Ypač kai markeris neišsiplauna doh.gif Iš pradžių skiesdavau, o po to ant sušlapinto darbelio pildavau. Nieko neatsitiko.
Atsakyti
Aciu visoms atsakiusioms 4u.gif Einu pasidairyti i kasiulai.lt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(winia @ 2008 03 13, 10:30)
jie jos neįtempia, jie ją priklijuoja prie kokio kartono.

Aš pradėjau savo darbus pati rėminti, kai sužinojau, kad visus siuvinėtus darbus deda į laminatorių. Kitaip sakant, priklijuoja įkaitintais klijais (išskyrus darbus su karoliukais, nes jie gerai neprisispaudžia). O kaip tie klijai paveiks siūlus ir medžiagą laikui bėgant - niekas nežino... Ir bjauriausia, kad taip priklijuotus siuvinius gan sudėtinga tvarkingai nuimti nuo pagrindo.
Atsakyti
QUOTE(winia @ 2008 03 13, 18:22)
Man rodos Loretoido?  wub.gif
Būtent wub.gif
Seniai besirodžiau... blush2.gif Bet ir laiko nelabai yra sad.gif frusty.gif
Bus dukrytei 2 m. proga pagalvė wub.gif
user posted image * user posted image
Atsakyti
QUOTE(Insomnia @ 2008 03 13, 20:32)
Ace delicate mano geriausias draugas bigsmile.gif Ypač kai markeris neišsiplauna doh.gif Iš pradžių skiesdavau, o po to ant sušlapinto  darbelio pildavau. Nieko neatsitiko.

aiū, Tau 4u.gif

ir Tau ,Paukščiuk 4u.gif

ruci čia vyresnėlei ane smile.gif su karūnėle kaip princesytei wub.gif
Atsakyti