Kastute, DMC dar yra auksarankes internetinėje parduotuvėje www.auksaranke.net Ji klaipėdietė,tad prekes tiesiai iš jos galima pasiimti, be jokių siuntimų.Tik per el.paštą reik susitart Gaila, kad kitokių siuvinėjimui siūliukų neturi
QUOTE(cacukas @ 2008 03 13, 11:33)
Beje dėl rėminimo, tai norėjau paklausti (nepykit, jei durnai klausiu) kiek maždaug mokate už įrėminimą. Savo sena darbelį su saulėgrąžom nuvežiau kad prerrėmintų, nes negražiai atrodo, tai užsiprašė 185 lt. Na darbelis tikrai nemažas. Siuvinėtas plotas panašiai užima 52x42 cm, dar po 6 cm iš visų pusių pasportas dėsis, matinis stiklas ir pats rėmas. Nu žodžiu, nepigiu hobiu mes užsiimame... Net rėminimo centre taip sakė...
Taigi nuo paties rėmelio priklauso. Kai kurie plastikiniai, tai tie pigūs būna, mediniai brangesni Ir pasportų kainos skiriasi. Taip kad nelabai galima prognozuoti, kiek gali kainuoti
Dekui Kristida, bet matai man geriau naturoje juos pamatyti, nes kaip minejau programos parinktos spalvos ne visiskai man tinka, as gal bandysiu pasitarusi su pardaveja, jas keisti i kitas spalvas .. tai geriau matyti naturalia spalva o ne kompiterini varianta
http://www.tindirind...hp?page_id=1095
Čia parodyta kaip paslėpti siūlą ir kaip pradėti. O mane išmokė mokykloj per darbų pamokas kai dar mokiaus kažkada
Tie katukai, kur mano galerijoj pagalvėlėm padaryti, buvo mano pirmi darbai ir siūlus tada rinkau pati, nes buvo tik simboliai be jokių spalvų pavadinimų ir pan. Tai darbus darbų mokytoja po visą mokyklą nešiojo ir atiduot nenorėjo
O dėl rėminimo tai savo gėles rėminau Pašilaičiuose tai darbo 40x60cm su 4cm pasportu, antirefleksiniu stiklu ir mandrais mediniais rėmais , kurie kainavo apie 25litus sumokėjau 111litų manau tikrai mažai nes mano akvariumo rėminimas tiek kainavo kitur nors darbas žymiai mažesnis
Čia parodyta kaip paslėpti siūlą ir kaip pradėti. O mane išmokė mokykloj per darbų pamokas kai dar mokiaus kažkada
Tie katukai, kur mano galerijoj pagalvėlėm padaryti, buvo mano pirmi darbai ir siūlus tada rinkau pati, nes buvo tik simboliai be jokių spalvų pavadinimų ir pan. Tai darbus darbų mokytoja po visą mokyklą nešiojo ir atiduot nenorėjo
O dėl rėminimo tai savo gėles rėminau Pašilaičiuose tai darbo 40x60cm su 4cm pasportu, antirefleksiniu stiklu ir mandrais mediniais rėmais , kurie kainavo apie 25litus sumokėjau 111litų manau tikrai mažai nes mano akvariumo rėminimas tiek kainavo kitur nors darbas žymiai mažesnis
Tokiu atveju, Kastute, Žardės rankdarbių skyrelyje mačiau, jog turėjo DMC siūlų paletę. Paklausinėk, pagal ją gal paprasčiau bus pririnkt reikiamus siūliukus O gal ir Anchor paletę turi Šiaip nusipirkt jos brangokos, bet gal leis pasinaudot
na va ka tik gryzau patenkinta visa is Debreceno parduotuveles labai maloniai apsokineta buvau tos moteriskutes, ir spalveles naujas atrinkti padejo nepasivargino ir pakonsultavo ir patare ir viska visak ka reikia susipirkau ir pasiteiravo ka cia taip ruosiuosi daryti ir t.t. zodziu liuks daba bandysiu meistrauti
QUOTE(litle_angel @ 2008 03 13, 12:17)
http://www.tindirind...hp?page_id=1095
Ačiū labai, dar niekur nemačiau, kad taip galima pradėti Išbandysiu
Sveikutes auksarankes. Pasirodau savo siuvinuka kuklu (tik trecias )
Neremintas, nes jis bus isiutas i kisenes vaikiskas prie lovytes kabinamas. Savo lelkai buvau pasiuvus, tai visiem taip patiko, tia dabar draugei siusiu
Neremintas, nes jis bus isiutas i kisenes vaikiskas prie lovytes kabinamas. Savo lelkai buvau pasiuvus, tai visiem taip patiko, tia dabar draugei siusiu
Na, o as va toki angeliuka ireminau, buvau padariusi kvietimus i mazosios krikstynas, tai viena mociutai paprase, kad ireminciau, tai stai kaip gavosi
Rhealife ir etaeta, labai gražūs darbeliai
QUOTE(litle_angel @ 2008 03 13, 13:17)
http://www.tindirind...hp?page_id=1095Čia parodyta kaip paslėpti siūlą ir kaip pradėti. O mane išmokė mokykloj per darbų pamokas kai dar mokiaus kažkada
Ten vienos iš mūsų darbai sudėti... Rhealife, labai svajinga graži avytė
QUOTE(ruci @ 2008 03 13, 18:15)
Man rodos Loretoido?