Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinejimas

manyk kaip sau nori del mano jumoro jausmo, del to nemandaugaus elgesio su manimi, man kazkaip vienodai sviecia ka kazkas galvoja, svarbu as pati zinau kaip buvo ir viskas.. ir mano pasirinkimo teise yra kur pirktis kur ne
4u.gif
Atsakyti
iš kraštų ir aš palieku po 5cm
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2008 03 13, 10:24)
iš kraštų  ir aš palieku po 5cm

nuo siuvinio virsaus iki medziagos pabaigos 5cm? ar uz remelio turi uzsikisti 5cm? ax.gif

dekui
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2008 03 13, 11:24)

as visada palieku po 20 langeliu ax.gif
tik buvo labai keista, kai reminimo centre man pasake, kad jiems kaip ir visai nereikia palikti krastu. kazkaip nesugalvojau paklausti, kaip jie ta medziaga itempia tada g.gif
Atsakyti
QUOTE(S@ulyte @ 2008 03 13, 11:29)
as visada palieku po 20 langeliu   ax.gif
tik buvo labai keista, kai reminimo centre man pasake, kad jiems kaip ir visai nereikia palikti krastu. kazkaip nesugalvojau paklausti, kaip jie ta medziaga itempia tada  g.gif

jie jos neįtempia, jie ją priklijuoja prie kokio kartono.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo winia: 13 kovo 2008 - 10:31
ane, idomiai kaip.. kazkaip reikes sumastyti ka darytiman kazkaip 5 cm mazoka atrodo, juk pasportas bus kokie 3cm, o dar iki jo reikia ir uz remo reikia g.gif
Atsakyti
QUOTE(kastutė @ 2008 03 13, 11:34)
ane,  idomiai kaip.. kazkaip reikes sumastyti ka darytiman kazkaip 5 cm mazoka atrodo,  juk  pasportas bus kokie 3cm,  o  dar iki jo  reikia ir uz remo reikia  g.gif

tai jeigu klijuoja, tai uz remo kaip ir nereikia. paslepia krasta po pasportu ir viskas
Atsakyti
tada liuks 4u.gif
Atsakyti
Atleiskit, kad kartojuosi, bet gal galit apsviesti, kiek LT (konkreciau Vilniuje)kainuoja evenweave? Ir kokiu pavidalu parduodama - jau sukarpyta tam tikro dydzio gabaliukais, ar galima prasyti, kad atkirptu kiek reikia? Ar buna ivairiu atspalviu?
Dekoju 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2008 03 13, 11:24)

Aš tai palieku po 10 cm ir daugiau, jei nededu pasporto. Būna darbelių kur jo neuždėsi. Tai tada palieku baltos medžiagos aplinkui, kad darbelis nebūtų suspaustas. o jei dedamas pasportas tada palieku panašiai apie 5 cm. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(cacukas @ 2008 03 13, 09:27)

Grazus darbeliai tavo,o del metriku patarciau nepatingeti ir cia po tema panarsius tu metriku rasi labai daug. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Klajokle @ 2008 03 13, 12:31)
Grazus darbeliai tavo,o del metriku patarciau nepatingeti ir cia po tema panarsius tu metriku rasi labai daug. mirksiukas.gif

Aš galvoju, kad taip ir padarysiu... mirksiukas.gif

Beje dėl rėminimo, tai norėjau paklausti (nepykit, jei durnai klausiu) kiek maždaug mokate už įrėminimą. Savo sena darbelį su saulėgrąžom nuvežiau kad prerrėmintų, nes negražiai atrodo, tai užsiprašė 185 lt. blink.gif Na darbelis tikrai nemažas. Siuvinėtas plotas panašiai užima 52x42 cm, dar po 6 cm iš visų pusių pasportas dėsis, matinis stiklas ir pats rėmas. Nu žodžiu, nepigiu hobiu mes užsiimame... Net rėminimo centre taip sakė... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cacukas: 13 kovo 2008 - 11:37