Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinejimas

labai aciu visoms uz info 4u.gif butinai eisiu i Zarde ar Debrecena, bet i Burda kojos nekelsiu.. gal tai moteriskei ir ne nuotaika buvo bet taip elgtis as su savimi neleisiu, plius esu nestuke ir nervuotis nebeketinu biggrin.gif .. o svogerka patare visiems kas nervins sakyti kad ziurkemis uzleisiu thumbup.gif lotuliukas.gif nes atseit nuo seno tikima kad jeigu nescia pagrasina ziurekemis tai taip ir nutinka .. tai va tegu ta Burda ziurkes uzpuola thumbup.gif thumbup.gif neskambinsiu ir neskusiu as jos bet... cool.gif
Atsakyti
sveikutes,o as zardes siuvynejimu parduotuvej ir dirbu
Papildyta:
QUOTE(kastutė @ 2008 03 12, 15:55)
o kur ji yra?
ar ten yra ir visu kitu riekmenu ?

QUOTE(kastutė @ 2008 03 12, 16:46)
dekui
wub.gif  thumbup.gif
o kur DMC klp yra? ax.gif ir dar reikia to flomasterio ane, kur nusiplauna taskiukai poto nuo  medziagos ?
Papildyta:
dekui  4u.gif  leksiu  ryt iki zardes ieksoti  tos pardes .. o ji ten viduej iki  ane ?

yra zardej pas mane ir ancor siulu ir dmc uzeik padesiu parinkt
Atsakyti
QUOTE(pandutė @ 2008 03 13, 09:21)
sveikutes,o as zardes siuvynejimu parduotuvej ir dirbu
Papildyta:
yra zardej pas mane ir ancor siulu ir dmc uzeik padesiu parinkt

thumbup.gif o flomikas yra tas nusiplaunantis ir medziagos siuvinejimui? nes pasirodo bloga manoji, reikia man 16 numerio kanvos g.gif ir butu gerai DMC nes sake ten lygus kvadraciukai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kastutė @ 2008 03 13, 10:02)
labai  aciu  visoms uz info  4u.gif  butinai  eisiu  i  Zarde ar Debrecena,  bet i  Burda kojos nekelsiu.. gal  tai  moteriskei ir ne nuotaika buvo  bet taip  elgtis as su  savimi neleisiu, plius esu  nestuke ir nervuotis nebeketinu  biggrin.gif .. o  svogerka patare visiems kas  nervins sakyti  kad ziurkemis uzleisiu  thumbup.gif  lotuliukas.gif  nes atseit nuo  seno  tikima kad jeigu  nescia pagrasina ziurekemis tai  taip ir nutinka .. tai  va tegu ta Burda ziurkes uzpuola  thumbup.gif  thumbup.gif  neskambinsiu ir neskusiu  as jos bet... cool.gif

Aš manau, kad nereikėtų švaistytis grąsinimais ir panašiai. Gerokai išmintingiau būtų tiesiog palinkėti jai viso gero. Kenkdamas kitam, kas tai bebūtų, pakenkitik pats sau.
Buvo kas buvo, visi esam žmonės, ta pardavėja taip pat. O gal taip baisu ir nebuvo, kartais per jautriai sureaguojam ir tiek. Kad ir kaip ten ta pardavėja raukėsi, neatsitiko nieko tragiško, kad tu taip antrą dieną iš eilės graužtums ir žaibais svaidytums.

O kad dėltokio smulkaus incidento nebeisi į parduotuvę, tai sama dura smile.gif) nu atsiprašau, bet tikrai labai vaikiška man tai atrodo 4u.gif
Atsakyti
gal tu ir dura nzn as tai ne biggrin.gif ir tikrai nemanau kad toks elgesys yra niekai .. na bet kiekvienas turim savo nuomones ir ju laikomes 4u.gif
ir lauke visai nezaibuoja taip kad as zaibu nelaidau, tik stebiuosi tokiu aptarnavimu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(kastutė @ 2008 03 13, 09:49)
gal  tu  ir dura nzn as tai  ne  biggrin.gif  ir tikrai nemanau kad toks elgesys yra niekai .. na bet kiekvienas turim savo  nuomones ir ju laikomes  4u.gif
ir lauke visai  nezaibuoja taip  kad as zaibu  nelaidau, tik  stebiuosi  tokiu  aptarnavimu  tongue.gif

Šaunuolė, kad neimi į galvą tokių pasisakymų 4u.gif
Aš kai nėščia buvau, labai buvau jautri, jei būtų pavadinę sama dura, nu tai kaip čia pasakius... turi savo nuomonę ir turėk, kam čia dabar ją rašyt

Geriau apie siuvinėjimą pakalbėkit 4u.gif
Atsakyti
teisingai thumbup.gif
Atsakyti
cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo winia: 13 kovo 2008 - 10:00
labai noriu rpadeti siuvienti ir bijau kazko g.gif kad labai jau smulkus bus darbelis, seniau kai siuvinedavau pries 10metu biggrin.gif biggrin.gif tai ta medziaga tik vienokia buvo ir ten kryziai tokie ochoho tongue.gif tai daba nzn nzn kaip man seksis..
gal dar galite patarti kiek man palikti cm nuo raides virsaus iki galo, na nes noresiu reminti i sendinta remeli ir dar deti koki ale sonovini pasportuka g.gif .. tai nzn kiek cia cm uzsideti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(winia @ 2008 03 13, 09:45)
Aš manau, kad nereikėtų švaistytis grąsinimais ir panašiai. Gerokai išmintingiau būtų tiesiog palinkėti jai viso gero. Kenkdamas kitam, kas tai bebūtų, pakenkitik pats sau.
Buvo kas buvo, visi esam žmonės, ta pardavėja taip pat. O gal taip baisu ir nebuvo, kartais per jautriai sureaguojam ir tiek. Kad ir kaip ten ta pardavėja raukėsi, neatsitiko nieko tragiško, kad tu taip antrą dieną iš eilės graužtums ir žaibais svaidytums.

O kad dėltokio smulkaus incidento nebeisi į parduotuvę, tai sama dura smile.gif) nu atsiprašau, bet tikrai labai vaikiška man tai atrodo  4u.gif

Atleiskit, kad ne apie siuvinejima, bet...
winia thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
as cia gal ir ne i tema bet man labai idomu apsidare , nuo kada gi SUPERMAMU FORUME tapo mandagu ir "norma" durninti nepazystamus zmones?? cia tipo mados tokios ar kaip kas ant ko pavarys labiau .. idomiai idomiai .. kituose forumusoe neteko to sutikti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kastutė @ 2008 03 13, 11:12)
as cia gal ir ne i  tema bet man labai  idomu  apsidare ,  nuo kada gi  SUPERMAMU FORUME tapo  mandagu  ir "norma" durninti nepazystamus zmones?? cia tipo mados tokios ar kaip kas ant ko pavarys labiau .. idomiai  idomiai  .. kituose forumusoe neteko to  sutikti  biggrin.gif

paskutinį postą ne apie siuvinėjimą parašau...ar tu turi nors kiek humoro jausmo?
jei tu taip reaguoji į nekaltą ir nepiktą pastebėjimą interenete, tai aš labai abejoju ir dėl tos "baisios" moteriškės parduotuvėje.

viskas ok, nelaikau aš tavęs durna, nedurninu, gyvenk, siuvinėk ir nesinervink.

o į tavo klausimą, galiu paskayti, iš kraštų palik bent po 5 cm, tada nebus problemų rėminant.
Atsakyti