Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinejimas

QUOTE(paukščiukas @ 2008 03 12, 17:01)
taip ji viduje, atskiras skyriukas yra, ten lengva rasti mirksiukas.gif

dekui labai 4u.gif bo as jau bijojau kad liksiu be siuvinejimo, ne si Burda daugiau negrysiu jokiu budu schmoll.gif schmoll.gif dar velnias mastau susirasti tel ju ir pardes vadovei pasiskusti mad.gif mad.gif
Atsakyti
QUOTE(kastutė @ 2008 03 12, 18:14)
dekui  labai  4u.gif  bo  as jau  bijojau kad liksiu  be siuvinejimo, ne si  Burda daugiau negrysiu jokiu budu  schmoll.gif  schmoll.gif  dar velnias mastau  susirasti tel ju  ir pardes vadovei pasiskusti  mad.gif  mad.gif

kovo menuo yra gero aptarnavimo menuo kiek zinau smile.gif , tai tu pasielgtum kaip tik atvirksciai ir paskustum bloga aptarnavima smile.gif bet cia tik i nauda, negalima tokiu bobikiu palikti, kad skriaustu klientes. paimk ir paskambink drinks_cheers.gif
Atsakyti
Ot tai tau blink.gif Kastute, aš Burdoj visad medžiagą siuvinėjimui perku. Kaip tik ta senoji pardavėja ją ir karpo. Ir paklausinėju aš ten drąsiai - juk klientas visada teisus ax.gif Nėra parodžiusi savo nepasitenkinimo unsure.gif Nieko sau, šiais laikais apšaukti klientą, galvoj netelpa mad.gif Gaila, kad tų rankdarbių parduotuvyčių ne itin daug Klaipėdoj.
Atsakyti
diudas saunuole clap_1.gif good.gif
Atsakyti
diudas thumbup.gif darbeliai wub.gif ypač man ta pirmoji gerbera thumbup.gif ,o gal gal kartais schemą galėčiau gaut blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dowi: 12 kovo 2008 - 18:56
QUOTE(litle_angel @ 2008 03 11, 23:10)
Čia bloga pusė

blink.gif blink.gif blink.gif
Na mano blogos puses nera baisios, bet ne toooookios tobulos.
Dabar jau niekur nedingsi, pasipasakok, kai ta antra puse taip nuostabiai padarai?? ax.gif

QUOTE(kastutė @ 2008 03 12, 16:37)
as gyvenime nesu patyrusi  tokio pazeminimo  parduotuveje.. 

bash.gif
truksta zodziu...
Atsakyti
QUOTE(kastutė @ 2008 03 12, 15:14)
dekui  labai  4u.gif  bo  as jau  bijojau kad liksiu  be siuvinejimo, ne si  Burda daugiau negrysiu jokiu budu  schmoll.gif  schmoll.gif  dar velnias mastau  susirasti tel ju  ir pardes vadovei pasiskusti  mad.gif  mad.gif

Teisingai pasielgtum drinks_cheers.gif
as irgi ten perkuosi,bet niekad jokiu patarimu neteko klausti,tai man ta sene normali pasirode.Gal bloga nuotaika tada buvo...Ko tik nepasitaiko gi,ane mirksiukas.gif
Atsakyti
Tai , kad su ta antra puse komiksas gavos. Siuvinėjau kaip visada, aišku stengiaus tvarkingai kaip ir visad. Bet va baigiau išskalbiau ir belygindama pastebėjau kad visai graži ta antra pusė. Tai ir sugalvojau nufotkint, nes kitų darbų ne tokios gražios buvo blush2.gif Čia matyt kuo daugiau siuvinėji, tuo tvarkingiau išeina. Be to neskubėjau siuvinėdama. Daugiau jokių paslapčių... smile.gif

Dėkui visoms už pagyrimus kitos savaitės pabaigoj parodysiu jau įrėmintą.

Ką norėjau pagirti? g.gif Man labai patiko panelės darbai, kuri pati schemas darėsi , Nickas diodas berots blush2.gif . Taip pat mačiau dar vieną darbelį bet irgi niką pamiršau blush2.gif na žodžiu taip ir toliau 4u.gif

Aš tai dabar skirtuką su zylutėm siuvinėju, darysiu dar adatinę i komplekta smile.gif
Atsakyti
Merginos, dėkoju aciuks.gif už įvertinimą.

Dowi, schemute mielai pasidalinsiu friends.gif , džiaugiuosi, kad patiko, kur siųsti schemutę?
Atsakyti
QUOTE(litle_angel @ 2008 03 12, 23:01)
Tai , kad su ta antra puse komiksas gavos. Siuvinėjau kaip visada, aišku stengiaus tvarkingai kaip ir visad. Bet va baigiau išskalbiau ir belygindama pastebėjau kad visai graži ta antra pusė. Tai ir sugalvojau nufotkint, nes kitų darbų ne tokios gražios buvo blush2.gif  Čia matyt kuo daugiau siuvinėji, tuo tvarkingiau išeina. Be to neskubėjau siuvinėdama. Daugiau jokių paslapčių... smile.gif

oi ne ne, taip neisisuksi nono.gif biggrin.gif
pasakok, kur siuliuku galus taip dailiai sukaisioji ax.gif
Atsakyti
Sveikutės,
Nepykit kad pašiukšlinsiu ir pasikartosiu, bet labai laukiu schemų su metrikais į cacukas@gmail.com 4u.gif

Atsakyti
DMC siūliukais Klaipėdoje prekiauja tik Žardės IKI ir Debrecene prie buvusio vaikų pasaulio smile.gif Tiek ten, tiek ten visada maloniai aptarnauja smile.gif
Kaip tik vakar buvau debrecene ir pirkau siūliukus savo darbeliui ir prieš mane pirko viena mergina medžiagėlę siuvinėjimui, bet ne sau, o draugei... Ji pati nelabai nusimanė tame reikale ir pardavėja net pati patarė, kokios medžiagos geriau nepirkti, nes ji netiks, nes buvo tokia skysta visai... Davė kokybišką ir tinkančią paveiksliuką siuvinėti... smile.gif Tai va, tikrai ten nekiša kas papuola, o pasiūlo, kas geriau klientui smile.gif Bet ir Žardėje man patinka.. Karts nuo karto ir ten apsilankau ax.gif
Atsakyti