Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinejimas

QUOTE(diudas @ 2008 03 12, 15:06)
Sveikutės, visų darbeliai nuostabūs ir nepakartojami  thumbup.gif :, džiaugiuosi, ir gėriuosi visų jūsų darbais  wub.gif . Nusprendžiau vistik ir aš pasigirti savo darbeliais  blush2.gif ,buvau nusprendusi nerodyti, kol dar neįrėminti, na bet niekaip aš neprisiruošiu nueiti iki rėminimų dirbtuvių  ax.gif , tai galvoju, tiek jau to, parodysiu ir neįrėmintus  mirksiukas.gif
(visų šių darbelių schemas dariausi pati)

Gerbera labai labai graži:)
Atsakyti
QUOTE(diudas @ 2008 03 12, 15:06)
Sveikutės, visų darbeliai nuostabūs ir nepakartojami  thumbup.gif :, džiaugiuosi, ir gėriuosi visų jūsų darbais  wub.gif . Nusprendžiau vistik ir aš pasigirti savo darbeliais  blush2.gif ,buvau nusprendusi nerodyti, kol dar neįrėminti, na bet niekaip aš neprisiruošiu nueiti iki rėminimų dirbtuvių  ax.gif , tai galvoju, tiek jau to, parodysiu ir neįrėmintus  mirksiukas.gif
(visų šių darbelių schemas dariausi pati)

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Pirmučiausiai tai greitu laiku reikės įrėminti gerberų triptiką, kadangi naujajame bute joms jau numatyta vieta, o puodelius rėminsiu tik tada, kai į svetainę nupirksiu valgomąjį stalą ir tada priešais jį ant sienos pakabinsiu visus keturis puodelius  rolleyes.gif (šiuo metu ketvirtąjį puodelį dar tik pradėsiu siuvinėti)

darbai fantastiski wub.gif thumbup.gif o tie puodeliai tai superiniai tiesiog, labai grazios spalvos 4u.gif
Atsakyti
laba diena paneles 4u.gif
vel kriepiuosi i jus pagalbos ax.gif
visu pirma norejau suzinoti kaip butu galima turint schema Anchor siuliukams, perversti kodus i DMC siuliukus tarkim... na kad vietoje Anchor butu galime pirkti DMC...
antra norejau suzinoti kur KLP yra DMC siuliuku ..na ir visu kitu siuvinejimo reikmenu.. apart BURDOS verysad.gif
turiu schemute su Anchor spalvomis, bet jos man nelabai patinka, noreciau kitokiu tonu, nuejaui Burda, paprasiau konsultacijos kaip pradedanciajai, pasiteiravau ar galima susirinkti visa palete tam paveiksleliui reikalingu siulu ir tada is bendros spalvu gamos spresti tinka ar ne man.. jei ne tada rinktis savo nuoziuru neziurint i kodus.. tai mane zinokit taip apsauke, apreke, issityciojo kaip galejo, as gyvenime nesu patyrusi tokio pazeminimo parduotuveje.. blink.gif blink.gif verysad.gif dirbo sena moteris tokia, ir ji sake kad neturi cia man laiko kad rankiotu siuliukus vienokius tada kitokius, kad as nesityciuociau is schemos ir kad tie siulai jai nuostolingi ir kad as galiu eiti i kita parde ir pasake va kitoje gatveje yra Vejo verpste eik ten ... blink.gif verysad.gif
o ten Anchir nera ir jie sake yra ju tik Burdoje verysad.gif bet as nebegaliu ten eiti negaliu leisti kad mane zemintu kazkokia pardavejele verysad.gif ..
soriuaks kad pasiguodziau bet esu sukresta..
todel noriu rasti kita parde kur yra Anchor Klp, arba versti viska i DMC..
prasau pagalbos blush2.gif
Atsakyti
Ot šlykščios būna tos pardavėjos.

Reikėjo eiti į Geras akis, ten savitarna tie siūlai, gali kad ir visą dieną rinktis;)
Atsakyti
QUOTE(winia @ 2008 03 12, 15:44)
Ot šlykščios būna tos pardavėjos.

Reikėjo eiti į Geras akis, ten savitarna tie siūlai, gali kad ir visą dieną rinktis;)

o kur ji yra?
ar ten yra ir visu kitu riekmenu ?
Atsakyti
QUOTE(kastutė @ 2008 03 12, 16:55)
o kur ji yra?
ar ten yra ir visu kitu riekmenu ?

Atsiprašau, neatkreipiau dėmesio į tai, kad tu ne Vilniuje:(

Gal klaipėdietės padės.

http://www.findstitc...,dmc/mode,color
va čia gali pažiūrėti, kaip versti siūlus, ir spalvos yra pateiktos smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo winia: 12 kovo 2008 - 16:20
Klaipėdoje nėra Gerų akių parduotuvės verysad.gif
Atsakyti
please blush2.gif klaipedietes padekit ka .. ka daryt ..
arba kaip perversti is Anchor i DMC
Atsakyti
QUOTE(kastutė @ 2008 03 12, 17:23)
please  blush2.gif  klaipedietes padekit ka .. ka daryt ..
arba kaip perversti is Anchor i  DMC

http://www.findstitc...,dmc/mode,color
va čia gali pažiūrėti, kaip versti siūlus, ir spalvos yra pateiktos
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo winia: 12 kovo 2008 - 16:28
QUOTE(kastutė @ 2008 03 12, 16:23)
please  blush2.gif  klaipedietes padekit ka .. ka daryt ..
arba kaip perversti is Anchor i  DMC

Siaubas kažkoks, man tai ir debrecene nepatinka lankyti, ten panaši moteriškė dirba. Prekinuose Žardės 'iki' pc parduotuvėlėje, ten Anchor ir DMC turi, kaina vienoda 1,80lt. aptarnauja labai maloniai

irisų grožis begalinis wub.gif

Atsakyti
dekui
wub.gif thumbup.gif
o kur DMC klp yra? ax.gif ir dar reikia to flomasterio ane, kur nusiplauna taskiukai poto nuo medziagos ?
Papildyta:
QUOTE(kastutė @ 2008 03 12, 16:39)
dekui
wub.gif  thumbup.gif
o kur DMC klp yra? ax.gif ir dar reikia to flomasterio ane, kur nusiplauna taskiukai poto nuo  medziagos ?

dekui 4u.gif leksiu ryt iki zardes ieksoti tos pardes .. o ji ten viduej iki ane ?
Atsakyti
QUOTE(kastutė @ 2008 03 12, 16:46)

dekui  4u.gif  leksiu  ryt iki zardes ieksoti  tos pardes .. o ji ten viduej iki  ane ?

taip ji viduje, atskiras skyriukas yra, ten lengva rasti mirksiukas.gif
Atsakyti