Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinejimas

QUOTE(Labutuliukas @ 2008 03 08, 20:05)
"Iliuzija kavos puodelyje" (ir kitokie puodukai)
http://photofile.nam...1320948/?page=3

Tiesa, ten nuotraukose tie puodukai siuvineti ant kitokios spalvos medziagos ir su kiek kitokiomis spalvomis

aciu aciu aciu lotuliukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Labutuliukas @ 2008 03 08, 18:05)
"Iliuzija kavos puodelyje" (ir kitokie puodukai)

Bet man paskutinio puodelio schema gaunasi neryški doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Reska @ 2008 03 08, 20:07)
Bet man paskutinio puodelio schema gaunasi neryški  doh.gif

Jep, ten nedidele sad.gif, turiu didesnes rezoliucijos (nepamenu kur radau)
Atsakyti
QUOTE(Labutuliukas @ 2008 03 08, 13:52)
Pati siuvinejai? Man tiesiog idomu keliais siulais siuvinejai? Panasu, kad 2... Ten schemoje parasyta, kad pagrindine dalis turi buti siuvinejama 1 siulu, o dumai - 2. As padariau atvirksciai, taip, mano nuomone, graziau ziurisi smile.gif

Taip siuvinejau pati smile.gif Pagrindinę dalį siuvinėjau trim siūlais, o dūmus dviem. Siuvinėjau ant 14 Aidos.

Visoms išsiunčiau schemą

Atsakyti
QUOTE(Reska @ 2008 03 08, 12:05)
Persiuvinėju šviesiu siuliuku (dygsnis-kas 10 langelių, taip mažiau reikia skaičiuoti persiuvinėjant, ačiū Zuikiniauskienei už idėją  thumbup.gif ):
user posted image

Esu bandzius taip su siulais siuvineti, nelabai man patiko (tiesa, tamsiais ant sviesios medziagos) - susivelia jie su siuvinejimo siulais ir gaunas bardakelis mastau.gif

QUOTE(etaeta @ 2008 03 08, 17:54)
Kiek zinau yra pirkti baltu kreidiniu piestuku braizyti. Maciau auksarankes puslapy

Hm... na auksaranke man nepakeliui, bet paieskosiu kazko tokio 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Benitta @ 2008 03 08, 21:02)
Esu bandzius taip su siulais siuvineti, nelabai man patiko (tiesa, tamsiais ant sviesios medziagos) - susivelia jie su siuvinejimo siulais ir gaunas bardakelis mastau.gif

O man visai gerai. Galima gi tuos siulus laiku nukirpti, kai jau ant jų siuvinėjasi, o ir patraukti galima, bedant adatą mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Reska @ 2008 03 08, 22:09)
O man visai gerai. Galima gi tuos siulus laiku nukirpti, kai jau ant jų siuvinėjasi, o ir patraukti galima, bedant adatą  mirksiukas.gif

As irgi anksciau siulais zymedavausi, bet man tai negerai, po to malasi tie siulai ir kai juos reikia istraukti, tai vel ... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(etaeta @ 2008 03 08, 22:26)
As irgi anksciau siulais zymedavausi, bet man tai negerai, po to malasi tie siulai ir kai juos reikia istraukti, tai vel ... doh.gif

man lygiai tas pats, todel daug patogiau yra pasipaisyt drinks_cheers.gif
o dar ne taip seniai is vis be jokiu liniju siuvinedavau doh.gif kiek laiko susitaupo pasipaisant thumbup.gif
Atsakyti
As ant juodos kanvos pasibraizau is anksto nusmailintu muilo gabaleliu. Maciau, kad siuvant jis yra naudojamas, tai as ji siuvinejime pritaikiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rufi @ 2008 03 08, 23:48)
As ant juodos kanvos pasibraizau is anksto nusmailintu muilo gabaleliu. Maciau, kad siuvant jis yra naudojamas, tai as ji siuvinejime pritaikiau smile.gif

o kaip ji nusmailini? teisybe, juk siuvejos visad muiliukais paisydavo...
Atsakyti
QUOTE(Benitta @ 2008 03 09, 01:28)
o kaip ji nusmailini? teisybe, juk siuvejos visad muiliukais paisydavo...

Pirmiausia reikia muilo likucio, kurio beveik kiekvienuose namuose buna. Jau pagal forma jis pats smailas yra, o kiek reikia su paprastu peiliu arba yra tokie kanceliarinese prekese parduodami peiliukai popieriui, as su tuo padroziu. Ir issiplauna lengvai, matosi gerai, beveik ant visu ryskiu spalvu jis tinka. O ant sviesios kanvos naudoju isplaunama markeri. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zuikiniauskienė @ 2008 03 08, 14:47)
saliuky, o tu gal turi nuorodą, kur būtų galima pasižiūrėti jų spalvų pavadinimus pagal spalvas?

Nesu aptikusi Dimensions firmos spalvų paletės, man pačiai būt įdomu pasižvalgyti...
QUOTE(zuikiniauskienė @ 2008 03 08, 15:20)
šiaip ne taip susirūšiavau tuos siūlus. karsta.gif Tikiuosi, nesuklydau berūšiuodama. unsure.gif

O tai čia ''Magnolijos'' rinkiny toks bardakas? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saliuky: 09 kovo 2008 - 09:58